Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bgun mugdatla anlasmısız yine,umarım trabzon alır da kurtuluruz

Türk vatandaşı bile olurum demis
Geçti o günler abi. bunu sende biliyorsun. Baştan kurulan kadroya uymayacak sisteme yedek oyuncu olarak gelmesi bile mantıksız. Takımı gençleştiriyorken.

yaklaşık yıllık 600 bin euro ya geliyor. Bizim seviyemizde mi emin değilim. Yasin öztekin gibi yarım sezon oynayıp yatabilir mi ? evet. 1+1 en makulu denenmeli ama ben olumsuz gözle bakıyorum

Bursa'daki Miting neydi öyle ya? Orasi CHP nin degil diye biliyordum ben. Manyak doluydu.

Arkadas Mugdat'in nesini begenmiyorsunuz? 2 yillik anlasma yapilirsa muazzam transfer olur. Elimizde Sinan disinda yedek oyuncu var mi? Eren falan demeyin. Yasin capsizindan zaten zor güc bela kurtulduk. 2 gol 1 asistle sezonu bitirdi Yasin.

Fatih Terim; yönetimden Denayer, Nagatomo ve Donk'un devam etmesiyle 5 bölgeye takviye istedi. Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Ahmet Çalık ve Lionel Carole, topun ağzındaki isimler olacak. (BiP Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA | Terim’in raporu doğrultusunda Badou N’Diaye’nin kiralanması için görüşmeler başladı. (Futbol Arena)

Fatih Terim; yönetimden Denayer, Nagatomo ve Donk'un devam etmesiyle 5 bölgeye takviye istedi. Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Ahmet Çalık ve Lionel Carole, topun ağzındaki isimler olacak. (BiP Spor)

Badou N'diaye, Galatasaray'a dönmeye yakın. Önümüzdeki sezon Ş.Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Badou'ya Ş.Ligi'nde oynama fırsatı sunacak. Bu transferin önündeki tek engel ise West Ham'ın ilgisi. [Senego]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadas Mugdat'in nesini begenmiyorsunuz? 2 yillik anlasma yapilirsa muazzam transfer olur. Elimizde Sinan disinda yedek oyuncu var mi? Eren falan demeyin. Yasin capsizindan zaten zor güc bela kurtulduk. 2 gol 1 asistle sezonu bitirdi Yasin.
Çapsızın biri gidiyor biri geliyor mugdat hızından başka neyi var kaçırdığı goller sonrası çok soveceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt