Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erce Kardesler
Jason Denayer - Kira
Yuto Nagatomo
Badou Ndiaye - Kira
Emre Mor - Kira
Sprinter Forward

Klas olur

@supermanMCMV: Hoca bu sabah saatlerinde @EmreUtkucan ile bir toplanti gerceklestirdi. Toplantida Gomis'in gidebilme ihtimaline karsi hemen bir liste yapildi. Listenin bas ismi Mandzukic. Hoca ileriye Gomis'in ozelliklerini tasiyan bir oyuncu istiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@supermanMCMV: Hoca bu sabah saatlerinde @EmreUtkucan ile bir toplanti gerceklestirdi. Toplantida Gomis'in gidebilme ihtimaline karsi hemen bir liste yapildi. Listenin bas ismi Mandzukic. Hoca ileriye Gomis'in ozelliklerini tasiyan bir oyuncu istiyor.

Henuz olan biten birsey yok ama Gomis'in gitme ihtimaline karsin Galatasaray teknik heyeti ve scout ekibi var gucuyle calismalara basladi bile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hayalimdeki forvet mandzukic ama çok zor

Çapsızın biri gidiyor biri geliyor mugdat hızından başka neyi var kaçırdığı goller sonrası çok soveceksiniz
Bana kalsa paso yabanci oyuncu alirim da oynatamayiz okadarini. Sartlar ortada. Maicon giderse 3 yabanci, gitmezse maksimum 2 yabanci alinacak. Biri orta saha, digeri de forvet olacak. Hayal kurmaya gerek yok, sunu aliriz bunu aliriz diye.

Bana kalsa paso yabanci oyuncu alirim da oynatamayiz okadarini. Sartlar ortada. Maicon giderse 3 yabanci, gitmezse maksimum 2 yabanci alinacak. Biri orta saha, digeri de forvet olacak. Hayal kurmaya gerek yok, sunu aliriz bunu aliriz diye.
Ben şahsen şu gelir bu gider modunda değilim oturup gorecegiz olup biteni

Şu yusuf denen balonun en az 20 maçını izledim ve sadece bizim 1 maçta iyi oynadı . Arkadaş bu balonun neresi iyi anlamadım gitti . Bizim Çolak bunun yaşlarında bin kat iyiydi biz çöp diyorduk. Yokluktan çöplükler altın olmuş ülkemde

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonunda HD hali düşmüş

Bu maçın başlarında servisteydim.Otel sahibi bir adamla diyoloğumuz şu şekildeydi başlarda : Viskime 2 buz rica edicem.(işin tuhaf tarafı üst kattada Miss Turkey Yarışmacılarına yemek veriliyordu ama Galatasaray 22 on numara bayandan binlerce kat daha önemli olduğundan ben maç verilen yerdeydim) Maçın sonlarında ne iş ne adamın bulunduğu konum son saniyelerde abiyle sarılarak izledik koyduk aslanım koyduk abiydi vay be ne günlerdi

Muğdat alınması gereken bir risk bence de. Aslında risk bile değil, uzun süreliğine saçma bir maliyet sözkonusu olmayacaksa. Forvet için Eren' den, kanat için Yasin' den daha iyi bir alternatif olacağını tahmin ediyorum. En kötü ihtimal Erman Kılıç durumu olur ki zarar etmeden elden çıkarabildiğimiz nadir futbolculardan biridir.

Beğenmeyenleri, maliyet hesabını da göz önünde bulundurmak suretiyle daha iyi 'yerli' alternatif önermeye davet ediyorum; buyurunuz lütfen!

Donk, Denayer ve Nagatomo bu hafta imzalar ve yerli almaya baslariz. Astronomik teklifler gelmedigi sürece oyuncularimiz gitmez. Gomis'e 15 falan veren varsa hemen gönderilsin.

Bak Bernard'ın sözleşmesi bitiyor. Git çök. Gerekirse ver 2-3 imza parası ama en azından adam Top Class oyuncu ve yaşı da daha 25. Al, CL'de biraz parlat 30M'a okutursun. Trezeguet'in yaşı 23. Hangisinin daha
Trezeguet transferi son derece mantıksız bi hamle olur.
Adamlar 2M'a bonservisini aldılar, şimdi sana 5M'a çakmaya çalışıyorlar akıllarınca.
Tamam yetenekli topçu ve geleceği var ama Garry'den sonra Trezeguet olmaz.
En basitinden, Garry'nin oyun içi katkısını veremez. Garry gerek toplu, gerekse topsuz oyunda takıma çok yardımcı oluyor.
Sol beki ciddi manada rahatlatıyor. Sadece kontra atak nokta oyuncusu değil, aynı zamanda sol beke kadar gelip kazandığı toplarla arkadaşlarını da kontra atağa çıkarıyor.
Garry top kazanır, rakibe nefes aldırmaz, ama Trezeguet top bekler.
Kaldı ki, 5M hiç de az bi para değil. Akıl var mantık var yahu. FFP kıskacında olduğumuz bi dönemde rotasyon oyuncusundan öte olur mu olmaz mı belli olmayan bi isme 5M gömülür mü.

Bak Bernard'ın sözleşmesi bitiyor. Git çök. Gerekirse ver 2-3 imza parası ama en azından adam Top Class oyuncu ve yaşı da daha 25. Al, CL'de biraz parlat 30M'a okutursun. Trezeguet'in yaşı 23. Hangisinin daha çok geleceği var tartışmayalım bile.

Saçma sapan işler peşinde koşmasınlar.
Kardeşim bu anlattığın adamla Trezeguet'in hiçbir alakası yok. Bu adam Garry gibi hırslı ve hatta en güçlü özelliğinden biri defansa katkısı. Geniş alan Topçusu değil öyle Bifouma'lar vs gibi. Ön direğe çok sık koşup gol arar,cezasına girer, uzaktan fena vurmaz. 2-3 kişi arasından rahat çıkar, iyi orta yapar, hızlıdır, içe dışa adam geçer,dar alanda iyi iş yapar yani. Ha kötü özelliği 5 maç iyi 5 maç kötü olması, kendini yere atması ve yeteri kadar güçlü olmaması,bencileşebilmesi ve arada tercih hatası yapması.

Muğdat alınması gereken bir risk bence de. Aslında risk bile değil, uzun süreliğine saçma bir maliyet sözkonusu olmayacaksa. Forvet için Eren' den, kanat için Yasin' den daha iyi bir alternatif olacağını tahmin ediyorum. En kötü ihtimal Erman Kılıç durumu olur ki zarar etmeden elden çıkarabildiğimiz nadir futbolculardan biridir.

Beğenmeyenleri, maliyet hesabını da göz önünde bulundurmak suretiyle daha iyi 'yerli' alternatif önermeye davet ediyorum; buyurunuz lütfen!
bu sezon ligde göze batan yerli oyunculardan mı - evet
bonservissiz mi - evet
maaşı düşük mü - evet
yerli oyuncuya ihtiyacımız var mı - evet

daha neyini eleştiriyoruz her transferde risk vardır mesele maliyet olarak riskli transfer yapmamak. mesela belhanda transfer edildiğinde çok eleştirdim eğer belhandanın maliyeti düşük olsaydı eleştirme hakkım olmazdı, çünkü düşük maliyetli adam tutmasa bile senden götürüsü fazla olmaz. öteki türlü hem verdiğin bonservis boşa gidiyor hem yüksek maaşlı olduğu için adamı gönderemiyorsun da takımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt