Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Denayer'i ve Maicon'un biri gidip yerine çok güven veren bir stoper lazım. Özellikle Denayer'e bel bağlamayı anlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer daha 23 yaşında.Maicondan çok daha hızlı serdardan zamanlaması çok daha iyi.Büyük Kaptan Bülent bile 28 29 larda oh be stoper işte bu dedirtmiştir ve iddaa ediyorum Denayer 27 28 yaşlarında çok iyi paraya satılabilecek bir oyuncu.Zaten İmparator bunu görmeseydi sakatlıktan çıkar çıkmaz sahaya sürmezdiDenayer'i ve Maicon'un biri gidip yerine çok güven veren bir stoper lazım. Özellikle Denayer'e bel bağlamayı anlamıyorum.
Donk, Denayer ve Nagatomo bu hafta imzalar ve yerli almaya baslariz. Astronomik teklifler gelmedigi sürece oyuncularimiz gitmez. Gomis'e 15 falan veren varsa hemen gönderilsin.
bence o kadar imkansız değil he parasal bazda eyvallahta adam ukrayaya gittiğinde de geleceğin yıldız adayıydı.Neden Türkiyeye hele İstanbula gelmesinhala bernard diyen renktaşlarıma söylüyorum l'pool yolcusu olmak üzereymiş. Uçuk bir hayal Türkiye'ye gelmez.
15 doğru ise anında gönderir bizimkilerGomis’e 15 m olayı doğru mu acaba? Umarım doğrudur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bence o kadar imkansız değil he parasal bazda eyvallahta adam ukrayaya gittiğinde de geleceğin yıldız adayıydı.Neden Türkiyeye hele İstanbula gelmesin
15 doğru ise anında gönderir bizimkiler
Dursun çapsızı olsa uste para verip gönderirdi
Şampiyonlar liginde yer alıyorsan her oyuncuyu parlatıp satabilirsin.Basel bunu yapabiliyorsa bizde Aslanlar gibi yapabilirizsence oyuncuyu parlatıp satma konusunda porto-benfica-shaktar seviyesinde bir kulüp müyüz?
bence asla değiliz ve bu üç takıma gidenler basamak atlamak için gidiyor.
bu sezon ligde göze batan yerli oyunculardan mı - evet
bonservissiz mi - evet
maaşı düşük mü - evet
yerli oyuncuya ihtiyacımız var mı - evet
daha neyini eleştiriyoruz her transferde risk vardır mesele maliyet olarak riskli transfer yapmamak. mesela belhanda transfer edildiğinde çok eleştirdim eğer belhandanın maliyeti düşük olsaydı eleştirme hakkım olmazdı, çünkü düşük maliyetli adam tutmasa bile senden götürüsü fazla olmaz. öteki türlü hem verdiğin bonservis boşa gidiyor hem yüksek maaşlı olduğu için adamı gönderemiyorsun da takımdan.
Şampiyonlar liginde yer alıyorsan her oyuncuyu parlatıp satabilirsin.Basel bunu yapabiliyorsa bizde Aslanlar gibi yapabiliriz
Az önce sana hak verdim primer lig oyuncusu cenk taraftarla diyoloğa girdi atıldı oyundan aynen haklıymışsın hocamyapamıyoruz renktaşım, yapabiliriz demen için adamın önüne örnek koyacaksın. Bak telles de bizde ŞL oynadı, bruma ispanyanın dandik bir takımında kendini geliştirdi. Bize gelen bize benziyor kendini salıyor.
34 yaşında adama 15 m veriyorlarsa zaten 1 saniye bile düşünülmesin. 15 milyon euroya 1 bonservisli forvet alıp üzerine 2 adam daha kiralarız.
Estağfurullah renktaşım senin de haklılık payın var belki ben biraz karamsar bakıyorum ama özellikle telles ve brumayı düşününce çok üzülüyorum. Mesela Rodriguez biz de değil porto da böyle oynasa serbest kalma bedeli 80 milyon olurdu, 50 milyona çok rahat satarlardı.Az önce sana hak verdim primer lig oyuncusu cenk taraftarla diyoloğa girdi atıldı oyundan aynen haklıymışsın hocam