Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer'i ve Maicon'un biri gidip yerine çok güven veren bir stoper lazım. Özellikle Denayer'e bel bağlamayı anlamıyorum.

Juventus, 4 yıllık sözleşme imzalama konusunda Emre Can'la anlaşma sağladı. Oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından İtalyan kulübüyle sözleşme imzalayacak. (via @DiMarzio)

Mugdat için riskke girmeye gerek yok iyi o zaman her sözleşmesi biteni alalım
Mugdat i Balıkesir döneminden beri biliyorum

Gomis’e 15 m olayı doğru mu acaba? Umarım doğrudur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayer'i ve Maicon'un biri gidip yerine çok güven veren bir stoper lazım. Özellikle Denayer'e bel bağlamayı anlamıyorum.
Denayer daha 23 yaşında.Maicondan çok daha hızlı serdardan zamanlaması çok daha iyi.Büyük Kaptan Bülent bile 28 29 larda oh be stoper işte bu dedirtmiştir ve iddaa ediyorum Denayer 27 28 yaşlarında çok iyi paraya satılabilecek bir oyuncu.Zaten İmparator bunu görmeseydi sakatlıktan çıkar çıkmaz sahaya sürmezdi

hala bernard diyen renktaşlarıma söylüyorum l'pool yolcusu olmak üzereymiş. Uçuk bir hayal Türkiye'ye gelmez.

Donk, Denayer ve Nagatomo bu hafta imzalar ve yerli almaya baslariz. Astronomik teklifler gelmedigi sürece oyuncularimiz gitmez. Gomis'e 15 falan veren varsa hemen gönderilsin.

nereye gönderilsin kardeşim sen 15milyona gomis gibi bir golcu alabilrmisin alsanda Gomis etkisi yapabilirmi?

mantıksız

hala bernard diyen renktaşlarıma söylüyorum l'pool yolcusu olmak üzereymiş. Uçuk bir hayal Türkiye'ye gelmez.
bence o kadar imkansız değil he parasal bazda eyvallahta adam ukrayaya gittiğinde de geleceğin yıldız adayıydı.Neden Türkiyeye hele İstanbula gelmesin

bence o kadar imkansız değil he parasal bazda eyvallahta adam ukrayaya gittiğinde de geleceğin yıldız adayıydı.Neden Türkiyeye hele İstanbula gelmesin

sence oyuncuyu parlatıp satma konusunda porto-benfica-shaktar seviyesinde bir kulüp müyüz?
bence asla değiliz ve bu üç takıma gidenler basamak atlamak için gidiyor.

sence oyuncuyu parlatıp satma konusunda porto-benfica-shaktar seviyesinde bir kulüp müyüz?
bence asla değiliz ve bu üç takıma gidenler basamak atlamak için gidiyor.
Şampiyonlar liginde yer alıyorsan her oyuncuyu parlatıp satabilirsin.Basel bunu yapabiliyorsa bizde Aslanlar gibi yapabiliriz

bu sezon ligde göze batan yerli oyunculardan mı - evet
bonservissiz mi - evet
maaşı düşük mü - evet
yerli oyuncuya ihtiyacımız var mı - evet

daha neyini eleştiriyoruz her transferde risk vardır mesele maliyet olarak riskli transfer yapmamak. mesela belhanda transfer edildiğinde çok eleştirdim eğer belhandanın maliyeti düşük olsaydı eleştirme hakkım olmazdı, çünkü düşük maliyetli adam tutmasa bile senden götürüsü fazla olmaz. öteki türlü hem verdiğin bonservis boşa gidiyor hem yüksek maaşlı olduğu için adamı gönderemiyorsun da takımdan.

Valla keske hic yerli transfer olmasa ama care yok olacak.

Mugdat dandik biri. Ama cok para verilmezse uzun sozlesme olmazsa olsun derim.

Emre.moru dunyada 1 kisi oynatacaksa bu Fatih Terimdir.

Kalani ya avrupadan ya altyapidan olsun Turkler. Hic yerli oyunculara bonservis vermemek lazim. Tarik, olcan ve yigit denen denyolara biz 13 milyon euro bonservis ve dunyanin maasini verdik, hala veriyoruz. Bunlara maasla herhalde 30 milyon euro odedik, odüyoruz. Yani sadece bu 3 ü bize 170 milyon TL odetti!!

170 milyon TL !! :( Ya GS ın borc alacak farki 1.1 milyar TL. Bu da 6 da 1 ini bu 3 ise yaramaza odemisiz demektir yahu!!

Su an ligden alacagimiz iyi bir yerli yok. Olanlar cok salakca pahali. Almak da zorundayiz. Bari bonservis bayilmayalim, TL anlasalim, kisa tutalim.

Şampiyonlar liginde yer alıyorsan her oyuncuyu parlatıp satabilirsin.Basel bunu yapabiliyorsa bizde Aslanlar gibi yapabiliriz

yapamıyoruz renktaşım, yapabiliriz demen için adamın önüne örnek koyacaksın. Bak telles de bizde ŞL oynadı, bruma ispanyanın dandik bir takımında kendini geliştirdi. Bize gelen bize benziyor kendini salıyor.

yapamıyoruz renktaşım, yapabiliriz demen için adamın önüne örnek koyacaksın. Bak telles de bizde ŞL oynadı, bruma ispanyanın dandik bir takımında kendini geliştirdi. Bize gelen bize benziyor kendini salıyor.
Az önce sana hak verdim primer lig oyuncusu cenk taraftarla diyoloğa girdi atıldı oyundan aynen haklıymışsın hocam

34 yaşında adama 15 m veriyorlarsa zaten 1 saniye bile düşünülmesin. 15 milyon euroya 1 bonservisli forvet alıp üzerine 2 adam daha kiralarız.

Gomis 32 yasinda.

Bizi cok mutlu eden, bize 50 milyon euro kazandiran 2 adami 30 milyona birakacaksiniz!!

Bu medya tam bir serefsiz.

Ya 30 a Gomis le Rodriguez i sattiniz diyelim. Yerlerine kimi kaça alacaksiniz bu gunumuz cildirmis piyasasinda da bize sampiyonluk ve 50 milyon euro getirecek? Bu ikili bize ligde 45 gol getirdi hatirlatayim.

15 e 29 gol atmis yabanciyi satmak ne kolay ? Bu adam 2 yil daha ust duzey oynayabilecek kadar guclu.

Unutmayin sampiyonluk demek her yil extra 50 milyon euro demek, boru degil.

Az önce sana hak verdim primer lig oyuncusu cenk taraftarla diyoloğa girdi atıldı oyundan aynen haklıymışsın hocam
Estağfurullah renktaşım senin de haklılık payın var belki ben biraz karamsar bakıyorum ama özellikle telles ve brumayı düşününce çok üzülüyorum. Mesela Rodriguez biz de değil porto da böyle oynasa serbest kalma bedeli 80 milyon olurdu, 50 milyona çok rahat satarlardı.

Gomis 38 yaşında diye biliyorum afrikalılara 5 yaş fazla ekleyin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt