Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda
Feghouli
Eren
Selcuk
Tolga

Gibi copleri 35 e sat , 35 e Gomis le Rodriguesi satacagina ?

Hem de yillik 15 milyon euro maas boslugu yarat??

Hangi grup seni sampiyonluga yani 50 milyon euroya yaklastirir ? Ilk grup mu yoksa Gomis-Rodrigues A.Ş. mi?

Güzel dedin de kimse bu saydığın 5’liye totalde 15 m bile vermez. Bir kere Eren, Tolga, Selçuk 3’lüsünden max 5 milyon euro alırız. Ancak bu oyuncular bizde aldıkları maaşı diğer kulüplerde asla alamazlar, o yüzden gitmeyi kesinlikle red edeceklerdir. Dolayısıyla ancak sözleşmeleri bittiğinde bedavaya giderler. Belhanda için Katar’dan bir kulüp bulabilirsek max 7-8 milyon euro’ya gönderebiliriz. Feghouli için de mevcut performansıyla aynisi geçerli. Buna ek olarak bunların hepsi gitse kadro derinliğin kalmadığından daha da fazla adam alman gerekecek. Ancak 35 m civarına Gomis ve Rodrigues’i satarsan hem çok daha fazla para almış olacaksın hem de 5-6 adam alma imkanın olacak. Biz bu sene yaptığımız kadroyu 40 m civarına yaptık.

Gomis'i sattık diyelim. Zorluk derecesi yüksek maçlarda birşey yapabilecek hangi satraforu almamızı istersiniz?
Mesela orda bonservissiz bir balotelli duruyor 3-4 milyon civarı imza parası ve yıllık maaş ile süper ligin altını üstüne getirir ve şampiyonlar liginde istediğimiz verimi alırız.Ayrıca fatih hocanın elinden geçen ve CL gören bir balotelliyi çok yüksek meblalara tekrardan satabiliriz. Başka bir yandan Facunda Ferreyra boşta muazzam bir forvet oyuncusu.Slimani istediğin an gelir. Forvet çokta önemli olan görebilmek ...

Tartisma platformunda yazmak istiyorum, kime söylemeliyim?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

15 milyona takimdan herkes gidebilir, buna Muslera ve Gomis de dahil

Forumdaki Belhanda antipatisini kısmen anlıyorum da Feghouli düşmanlığını gerçekten anlamıyorum. Yahu Sinan Gümüş'ü bile sırf Terim 2-3 maç oynattı 1 maçta da 3 puan getirdi diye yere göğe sığdıramyorsunuz ama herşeye rağmen kritik goller atan, asistler yapan, bazı maçlarda ilerde tek top tutan adamı bu kadar gömüyorsunuz.
Sinan 2 golü kritik dakikalarda oyun sıkıştığında attı bizi ipten aldı ve 600bin euro ya oynuyor. Feg 4 milyon euro ya oynuyor ve ben bursa maçında bizi kurtardığı maçı hatırlıyorum başka maç hatırlamıyorum ilerde ayağında top tuttuğunda hiç şahit olmadım paso bekine oynuyor ve sağ tarafta oyuncunun içinden geçip bi çalım attığına şahit olmadım yeterli sebeplerdir bunlar umarım

Fernando Muslera
XXXXXXX - Yerli

Mariano Filho
Maicon Roque
Serdar Aziz
Martin Linnes
XXXXXXX - Yabancı
XXXXXXX - Yabancı

Fernando Reges
XXXXXXXX - Yabancı
Youness Belhanda
Ryan Donk
XXXXXXX - Yerli

Sofiane Feghouli
XXXXXXXX - Yabancı
Sinan Gümüş
XXXXXXXX - Yerli

Bafetimbi Gomis
XXXXXXXX - Yabancı
Eren Derdiyok

Kadroyu bu seviyeye çekmek şart Garry den bütçe yaratıp

Dostum sende haklısın kendi açından ama çöp oyuncuna kim para verip alır ister yaşlı ister genç olsun hem oyuncu satıp hem başarılı olmak zorundayız uefa bu yüzden ceza veriyor hep zarar ediyoruz .

E o zaman ben yillarca cop oyuncuyu besliyim mi? Ise yarayanlari satip yenilerinin riskine gireyim onlarda kotu cikarsa ffp cezalariyla sınırlarim oldugundan coplerle dolu kadro ile 4 yil devam mi edeyim?

Yoksa bjk 33 yasindaki rezil stoperi 4.5 e nasil satiyorsa bende öyle bizim copleri satmasini mi beceriyim?

Sinan 2 golü kritik dakikalarda oyun sıkıştığında attı bizi ipten aldı ve 600bin euro ya oynuyor. Feg 4 milyon euro ya oynuyor ve ben bursa maçında bizi kurtardığı maç hatırlamıyorum ilerde ayağında top tuttuğunda hiç şahit olmadım paso bekine oynuyor ve sağ tarafta oyuncunun içinden geçip bi çalım attığına şahit olmadım yeterli sebeplerdir bunlar umarım

Sinan gibi 2 maç oynayan ve hoca çeteciliği yapan biri ile La Liga, Pl görmüş adamın aldığı maaş tabiki bir olmayacak. Ben Feghouli'nin çok maçta topu ilerd etutan tek adam olduğunu gördüm. Gol yollarında ve gol anlarında da etkili. Kendi kapasitesinin altında mı? Evet ama sezon başını sakat geçirmiş birinden bahsediyorum.

Sinan anca son 10 dk oyuna girer
FEGHOULI gibi bir ustadla karsilastirilamaz

Güzel dedin de kimse bu saydığın 5’liye totalde 15 m bile vermez. Bir kere Eren, Tolga, Selçuk 3’lüsünden max 5 milyon euro alırız. Ancak bu oyuncular bizde aldıkları maaşı diğer kulüplerde asla alamazlar, o yüzden gitmeyi kesinlikle red edeceklerdir. Dolayısıyla ancak sözleşmeleri bittiğinde bedavaya giderler. Belhanda için Katar’dan bir kulüp bulabilirsek max 7-8 milyon euro’ya gönderebiliriz. Feghouli için de mevcut performansıyla aynisi geçerli. Buna ek olarak bunların hepsi gitse kadro derinliğin kalmadığından daha da fazla adam alman gerekecek. Ancak 35 m civarına Gomis ve Rodrigues’i satarsan hem çok daha fazla para almış olacaksın hem de 5-6 adam alma imkanın olacak. Biz bu sene yaptığımız kadroyu 40 m civarına yaptık.

Bjk gibi buyuk kulup bile Tosic gibi harika oyuncuyu ancak 4.5 e satti diyosun yani ?

Sinan 2 golü kritik dakikalarda oyun sıkıştığında attı bizi ipten aldı ve 600bin euro ya oynuyor. Feg 4 milyon euro ya oynuyor ve ben bursa maçında bizi kurtardığı maçı hatırlıyorum başka maç hatırlamıyorum ilerde ayağında top tuttuğunda hiç şahit olmadım paso bekine oynuyor ve sağ tarafta oyuncunun içinden geçip bi çalım attığına şahit olmadım yeterli sebeplerdir bunlar umarım
adam 5 ay sakat oynadım diyo,fedakarlık yapmış.yıllıgına laf edilir ama bu adama bişey denmez.bjk macında 2 kere saçmaladı.birinde pas atamadı,diğerinde golü atamadı.ama gomise uzun pası atan yine feghouli.bjk deplasmanında en iyimiz yine feghouli.2.yarıda 4-5 bjklinin içinden geçerek onları çalıma dizen yine feghouli ki videosu var koyarım buraya.

bursaspor,içerdeki karabükspor ( 1 gol 1 asist-hakeme ragmen iyi bi karabüke karşı ),göztepe macı ( 1 asist),trabzonspor maçı diye uzar gider.iyi oynadıgı maçlar var,üstelik 5 ay sakatlıgına ragmen-haksız bi şekilde 3 maç ceza alıp konsantrasyonu dagılmasına ragmen.gelecek sezon sneijder gibi üzerine düşeceksiniz bu adamın.bunu da söyleyim.feghoulinin ölü halinde bile istatistigi iyiydi.

İlk transfer kim olur acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deplasmanlarda ne yapmış bu arkadaş yazmayim yazmayim diyorum ama kendine top gelmeyince canı istedi mi oyundan kayboluyor ve top dağıtmıyor. Dandik bir deplasman maçında bile neye uğradığını şaşırıyor.Bizim oyun sistemimizin en önemli parçalarından biri olan forvet pivot özelliği göstermeli defansta top almalı kaleden gelen topları kanatlara açarak atağı başlatmalı, sık sık uzaktan şut denemeleri yaparak ceza sahasını karıştırmalı, Duran toplarda etkin olmalı. Kusura bakmayın ama gomis komple forvet kesinlikle bize uymayan bir golcü. Ayağına topu atarsanız ceza sahası içinde alır golünü atar veya presini yapar takıma direnç kazandırır. Siz gomisle şampiyonlar liginde hiçbir şey yapamazsınız. Şu gerçeği de görmenizi isterim.15 milyon gibi bi fiyat gelmişse acilen elden çıkarmalısın o fiyattan aşağı gomis ayarının çok üstünde forvetler var. 33 yaşındaki adamın bu sezon aynı katkıyı sağlamayacağı gözüküyor. FFP gelecek zaten ben de çok seviyorum ahlaklı karakterli bir futbolcu ama şartlar gereği elden çıkarmalıyız
Aynen katılıyorum

bennacer büyük ihtimal

Sergen iyisin hoşsun ama bugüne kadar 5000 tane oyuncu yazmışsındır transfer nöbetinde. Hiç tutturabildin mi kardeşim :) sen aldığın duyumları veya denk geldiğin twitleri paylaşıyorsun hakkını yemeyeyim de sanki senin bahsettiğin oyuncular hiç transfer edilmiyormuş hissiyatı oluştu bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt