Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Gomis’in performansına en ufak bir lafım yok. 30 gol atmış adama ne desen yalan olur. Sadece büyük ve stresli maçlarda oyun değil de son vuruş konusunda eleştirilebilir. Ama 33 yaşına girmesine ramak kalmış adama ‘FFP’ baskısı altında 15 milyon euro teklif gelirse satmaman gibi bir durumun söz konusu olması saçma olur. Zaten UEFA sana bu kuralı zarar etmemen için koyuyor. Biraz doğru bir planlamayla yerini doldurur üzerine 1’de stoper ve 8 numara alırsın.

Fernando Muslera
XXXXXXX - Yerli

Mariano Filho
Maicon Roque
Serdar Aziz
Martin Linnes
XXXXXXX - Yabancı
XXXXXXX - Yabancı

Fernando Reges
XXXXXXXX - Yabancı
Youness Belhanda
Ryan Donk
XXXXXXX - Yerli

Sofiane Feghouli
XXXXXXXX - Yabancı
Sinan Gümüş
XXXXXXXX - Yerli

Bafetimbi Gomis
XXXXXXXX - Yabancı
Eren Derdiyok

Kadroyu bu seviyeye çekmek şart Garry den bütçe yaratıp
helal olsun döktürmüşsün yıne
emeğe sağlık :tbr:

Herkese iyi akşamlar uzun süredir takip ediyordum bu foruma yazdığım ilk mesajım

Piyasada yazılan isimlerin çoğu tahmini ben daha somut bir hamle yaptığımızı sanmıyorum.

Fatih hocanın kafasında bence Belhanda'nın merkez ortasaha oynadığı 4-3-3 tarzı bir sistem var Belhanda'nın yanında 2 tane savunması sağlam orta saha herkes Oğuzhan-Selçuk tipi birisini beklerken Atiba-Azubuike tarzı birisini alma ihtimalimiz bence daha fazla

Uefa kararlarını bekliyoruz ama oyuncu satmamız lazım bu şart Garry Rodriguez dışında aklıma başkası gelmiyor onuda eğer satamazsak asla yeni sözleşme yapmayalım 2.5 mEuro falan verirsek piyasası yarıya düşer.

Transferde ilk hedefimiz Barış Alıcı olmalı bence 20 yaşında 10 gol-10 asist yaptı.Altınordu 3-4 milyon+sonraki satıştan pay karşılığı bırakır.Muğdat için uğraşacağımıza Barış'ı alıp geliştirelim.Dünya kupası sonrası olası Belhanda satışında ligde Feghouli 10 numara Barış sağ kanatta oynar.

Nuri Şahin'in alacağı maksimum 1.6-1.7 en fazla o kadar 3 milyon euro falan zarardır.Zaten bizim oyun yapımıza uygun değil.

Denayer elimizdeki en değerli stoper bence mutlaka almalıyız.Maicon'a bir teklif gelse çok işimize yarar.

Denayer olmazsa Malaga'lı Djene Dakonam olabilir.Hızlı çabuk ilginç bir adam geçen yıl 2.5 milyon vermişler.

Forvet için Balotelli'yi zaten tartışmaya gerek yok mutlaka şansımızı deneyelim Ş.ligi faktörüyle alınabilir.Balotelli olmazsa kiralanabilecek Jordan Ayew olabilir.Swansea küme düştü.Adrian Lopez'i Porto geçen yıl Deportivo'ya kiralamıştı.Majeed Waris denenebilir Trabzon 7 milyona alıp 4.5 milyona satmıştı geçen yıl kiralık olarak Porto'da oynayamamış.Takımı 2.ligde alternatif olarak rahat kiralayabilirz bu oyuncuları farklı mevkilerde de oynayabilecek oyuncular.

Ortasaha için Fransa 2.liginde Zinedine Ferhat isminde biri var 25 yaşında 20 asist yapmış.

Sergen iyisin hoşsun ama bugüne kadar 5000 tane oyuncu yazmışsındır transfer nöbetinde. Hiç tutturabildin mi kardeşim :) sen aldığın duyumları veya denk geldiğin twitleri paylaşıyorsun hakkını yemeyeyim de sanki senin bahsettiğin oyuncular hiç transfer edilmiyormuş hissiyatı oluştu bende.

gecen sene şansal büyükanın gomis iddiasını ilk paylasan bendim,neyse cokta umrumda degil

Duyumcu kim yav? Salak salak hesaplara inanmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7yi feghouli giyer iyi sallamış bu sefer
5.5+ oyuncu falan demiş kulübü üstüne yapalım kasımpaşanın

Şu ana kadar bir açığı gözükmedi takip ettiğim zaman zarfında. Kagawa kesin gelicek dedi şimdi de Trezeguet'i açıkladı. Duyumsuzluktan çıldıranlar için açılmış bir hesap mı görücez

Duyumcu kim yav? Salak salak hesaplara inanmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanmıyorum yahu. İnandırmak için de paylaşmıyorum. Transferler zamanı gelince zaten belli olacak. Ha Fanatik ha duyumcu. İddia iddiadır, gerçekliği çıkana kadar olasılığı konuşulur, oyuncu konuşulur. Transfer nöbeti ya da bu tip forumlar buna açıklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt