Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ElderlyMeaslyCardinal-max-1mb.gif
IgnorantDampCreature-max-1mb.gif
KHfd.gif
şu çalımlara bak

İmparator'un elinde korkunç bi şeye dönüşecektir.

Birlo reisin attigi golleri mevcut takimda atabilecek 1 oyuncu bile yok : (

Tamam işte sen diyorsun 2 ay sonra gitti diye. Bu tarz oyuncular Galatasaray seviyesinde değil ve katki vermezler.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray seviyesinde demedimki zaten erman dan zarar etmediğimizi belirtmek istedim sadece, öylesine alıp satmış olduk arada 200 bin euro kazanmışız.

Lan adama traoreyi chelsea mi aliyormus. Gecen yazin burada kendimi yirtarken enes bana bitiriciligi kotu olmaz o diye bir suru çene yapmisti. Bak ne oldu simdi.

Bizim yoneticiler harbi beyinsiz bak scout ekibi denilen yeride kapatmak gerek. Lan 40 milyon euro butce ile sifirdan s.liginde ceyrek yapacak takim kurulurdu gecen sene biz gittik uefada ilk turda elendik en kotu final yapmamiz gerekirdi.

Neyse bir gün 22 yaslarinda patlama potansiyeli yuksek 4-5 oyuncu alirsak beni durtun gelip futbola geri doneyim. 30 yasina gelmis gerizekalilari yine 2-3 milyondan doldururlar takima.

Buradan emre utkucana da sesleniyorum.
Jeremie Boga denilen herifi takip edip aldirmaya calismazsan sifatina cumle alem tukursun. Gidip gotumuzun dibindeki oyuncuyu bulup oner takima surekli

Gelecek sezon Belhanda daha fazla ofansif katki verirse ve Feghouli sezona fit baslarsa Sampiyonlar Liginde iyi isler yapacagimizi dusunuyorum, tabi kura cekiminde dengeli bir gruba dusersek.

totomac emre kılıncı listeye ekledigimizi yazmış

Trezeget feghuli gary
Gomis

Yedeklerde: emre mor, sinan, niasse

Hoca bunu düşünüyor. Sanırım. Belhanda feghuliden biri gönderilir. İkisi birden takımı çok düşürüyor deplasmanlarda. Belhanda gider, Feghuli ortaya geçer. Eren kazmasıda giderse zaten trezegetin parası çıkmış olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

colaktan kurtulduk.emre akbabadan da kurtulalım.

sadece emre mor alınsın

Transferde artık birtakım şeyleri değiştirmek gerek hem bugünü hem sonrasını düşünerek hamleler yapmak şart ...Gidip Nuri Şahine 3 milyon euro yıllık vermek Shakiri'ye 10 milyon bonservis verip yıllık 3,5 milyon vermek kesinlikle başarı değildir...Ondan sonra da kanallara çıkıp yok oyuncunun transferi için 5 kere Almanya'ya gittim 3 kere abisiyle konuştum çok zorlu süreçti bilmem ne saatlerce hikaye anlatıyorlar...Geçen yaz transfer döneminde içimize sindi yada sinmedi birtakım oyuncular alındı fakat ya fazla yıllık ücret verdik ya da fazla bonservis ödedik ...Üstelik yaş grubu itibariyle son müşterisi olacağımız adamları aldık ...

Gomis - Balotelli

Garry - Bernard

yolla ikisini de ne tercihi yav sırf şu romantiklik mevzusundan kaybediyoruz teklif varsa satacaksın boşta ne deli adamlar var

Fatih Hoca canlı yayına çıksa bir kanalda transferlerle ilgili bilgi verirdi...Sanırım Uefa'dan gelecek karar bekleniyor ...

Ya Emre Mor gelir ya da Trezeguet özellikle Garry ve Feghouli varken ikisinin de alınacağını düşünmüyorum bir de 14 yabancı sınırına çok yakınız tercih yapacak olursak Emre Mor'u tercih etmeliyiz hem yaş olarak hem de potansiyel olarak baya yüksek seviyede bir oyuncu Terim onu yavaş yavaş işlerse CL'de özellikle gelecekte ileri turlar için bir yerli messi'miz olabilir. Şu UEFA artık ne vereceğini açıklasa da ona göre adımlar atılsa...

Hicbir futbol vazgecilmez degildir
Gomise 15 milyon teklif varsa bir dk bile düsünmeden satarim ve gider belese Balotelliyi getirirdim...

Şu uefa kararını bir açıklasın da ona göre bir transfer politikası belirlenir öyle transfer dönemi başlar bizim için. Ama aynı devre arasında olduğu gibi yaprak kıpırdamayacak nöbette basına haber uçmaz öyle eskisi gibi Fatih Terim varken. Tıpkı Nagatomo transferinde olduğu gibi bitme noktasına gelen artık kesin sayılacak transferler olursa ancak o zaman basının da haberi olur ...

Burada olan olmayan herkese selamlar. Bu başlığı çok özlemişim. Forumda olumlu anlamda çok güzel değişimler olmuş. Bu sene transfer konusunda çok acele edeceğimizi düşünmüyorum ki zaten hiçbir dönemde acele etmeyiz :)

8 numara derhal selçuktan alınıp feghouliye verilmelidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt