Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Emre Mor gelir ya da Trezeguet özellikle Garry ve Feghouli varken ikisinin de alınacağını düşünmüyorum bir de 14 yabancı sınırına çok yakınız tercih yapacak olursak Emre Mor'u tercih etmeliyiz hem yaş olarak hem de potansiyel olarak baya yüksek seviyede bir oyuncu Terim onu yavaş yavaş işlerse CL'de özellikle gelecekte ileri turlar için bir yerli messi'miz olabilir. Şu UEFA artık ne vereceğini açıklasa da ona göre adımlar atılsa...
UEFA yonetime deklare etmis duyduguma gore. Derlerki Mayis sonunu beklerler zira Mayus galiba donem sonu kabul edildiğinden ve kar edilemeyen besinci yil olmasinin onune gecilmesi sebebi ile Haziran beklenilmis. Son sermaye artisi vs galiba az da olsa bu donemi kar ile kapatiyormusuz,ne kadar dogru bilemem hatta Terim de 24 Mayistan beri haberdar mis ,ceza da maas kisitlamasi derler,gorecegiz

Bu Garry cok ilginc adam herif hayatinin futbolunu oynadi yine tam guvenemiyorum donemsel olarak cok inis cikislar yasiyor bir decok hizli olsa da calim teknigi yetersiz gibi geliyor.. su darlikta iyi bir teklife hayit denmemeli 20ustu gibi

Sizce Garry gidip de yerine Trezeguet alsak yerini doldururmu? Trezeguet Garry den daha Teknik ama biraz daha yavas kalani. Sizce bizim ligde Hiz mi daha önemli yoksa Teknik mi?

Kapali defansa karsi tabiki teknik daha önemlidir ama bire birde Garry tutacak cok az Futbolcu vardi hizindan dolayi . Garry mutlaka satilmali orasi kesin yasi gelmis son büyük transferi olabilir. Ama CL düsünürsek Trezeguet yerine acaba daha iyisini mi almak gerek ?

Trezeguet Garry'e göre dar alanda daha çok adam geçen,fizik gücü daha yüksek bir oyuncu Cl arenası için daha aranan özellik bu....Garry Cl maçlarında anca kapanıp kontra oynadığımız maçlarda iş yapabilecek bir oyuncu ki bitiriciliğine de güvenemeyiz....Garry'den gelecek para ile Trezeguet+Emre Mor kiralık yaparsak bence kanatlar yeterli olur

Bu Garry cok ilginc adam herif hayatinin futbolunu oynadi yine tam guvenemiyorum donemsel olarak cok inis cikislar yasiyor bir decok hizli olsa da calim teknigi yetersiz gibi geliyor.. su darlikta iyi bir teklife hayit denmemeli 20ustu gibi
Bence kanat oyuncusu değil cambaz istiyorsun Akif sen garry gayet yeterli ve dengeli oyuncu

Trezeguet Garry'e göre dar alanda daha çok adam geçen,fizik gücü daha yüksek bir oyuncu Cl arenası için daha aranan özellik bu....Garry Cl maçlarında anca kapanıp kontra oynadığımız maçlarda iş yapabilecek bir oyuncu ki bitiriciliğine de güvenemeyiz....Garry'den gelecek para ile Trezeguet+Emre Mor kiralık yaparsak bence kanatlar yeterli olur
Ve 4 yas genc

Yerli transferi şart şu durumda Barış Alıcı ve Oğuzhan dışında başkası faydalı olmaz.(Oğuzhan'da yaşı genç bedava ve Fatih Terim adam eder diye yazıyorum.)

Altyapı zorunluluğu için Erzurum'un kalecisi düşünülebilir mecbur bir yerli yedek kaleci alınacak.

Yerli olarak ucuz 1-2 oyuncu almalıyız ki elimiz rahatlasın transferde Oğuzhan'ı bende çok istemiyorum ama bedelsiz almak demek Garry Rodriguez'i satmamak anlamına gelebilir.En kötü tok satıcı oluruz.

En önemli ihtiyaç 8 numara diğerleri alternatif isimler olacak kiralık yada transfer sezonu sonunda da bulunur.

Belhanda-Feghouli-Maicon'dan en az birisini de satmalıyız.

Biz bu sene Full kanatlardan oynadık bekler ve kanatlar iyi olduğu için aslında iki seçenek var ya orta sahayı 3 leyip pasör adamlar alıp merkezden oynamak yada 4-3-3 ün merkezine Defansı be adam geçmeyi bilen orta sahalar alıp kanatlara oynatmak bence kanatlara oynamak her zaman mantıklı

Muslera
Mariano Serdar Acerbi Nagatomo
Fernando
Belhanda Ndiaye
Feghouli Balotelli Gary

Badou N'diaye, Galatasaray'a dönmeye yakın. Önümüzdeki sezon Ş.Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Badou'ya Ş.Ligi'nde oynama fırsatı sunacak. Bu transferin önündeki tek engel ise West Ham'ın ilgisi. [Senego]

Ayrıca başıma birşey gelmicekse gomisi beğenmiyorum 29 gol attı ana büyük maç topçusu değil Feneve sekiztaşa saplıcak adamlarda lazım seneye lig çok saha zor olucak derbiler önemli puan kaybı olmaması lazım

Ayrıca başıma birşey gelmicekse gomisi beğenmiyorum 29 gol attı ana büyük maç topçusu değil Feneve sekiztaşa saplıcak adamlarda lazım seneye lig çok saha zor olucak derbiler önemli puan kaybı olmaması lazım
Bjk ye tek başına tecavüz etti herşey gol değil
Pepe tosic havlu attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt