Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alak bu adamı Fatih hocanın ellerinde muazzam bir 8 numaraya dönüşür

Ayrıca başıma birşey gelmicekse gomisi beğenmiyorum 29 gol attı ana büyük maç topçusu değil Feneve sekiztaşa saplıcak adamlarda lazım seneye lig çok saha zor olucak derbiler önemli puan kaybı olmaması lazım
15 gol atıp bunların bir kaçını fb/bjk atsa kral mı olacaktı?

Çin kulüplerinin transfer dönemi ne zaman sona eriyor renktaşlar?

Fatih Terim; yönetimden Denayer, Nagatomo ve Donk'un devam etmesiyle 5 bölgeye takviye istedi. Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Ahmet Çalık ve Lionel Carole, topun ağzındaki isimler olacak. (BiP Spor)

Ohhhh Nagatomo reis sabah sabah duyumu patlatmis daha nöbete gerek yok

Kagawa h.o.

Galatasaray, Emre Akbaba için Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'u teklif etti, Alanyaspor'un cevabı "İyi bir teklif ama Fenerbahçe önümüze nakit koyabilir. Seçim geçsin konuşuruz" oldu. [Akşam]

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "Emre Akbaba bize çok hizmet etti. Elbette büyük takımlardan gelen teklifler de değerlendirilecektir. Biz de desteğimizi göstereceğiz, gerekirse alıp kendimiz götüreceğiz"

Gomis de Garry de adam gibi bir teklif geldiyse fazla düşünmeden satılmalı. Uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama bu sezon bana göre istatistik olarak yapabileceklerinin 2 katını yaptılar, daha fazlasını alabileceğimizi de sanmıyorum. Özellikle Gomis yeri dolmayacak bir adam da değil, bunu başından beri kendisini destekleyen biri olarak söylüyorum.

Balotelli falan deniyorda sanki Gomisi satıp Balo bedava gelecek o da aşırı maliyetli olacak ve belkide tutmayacak

Sene basinda böyle bir haber vardi:

Kriz yaratan ise Emre Akbaba’nın çektiği rest oldu. Fanatik Galatasaraylı olan Emre, ”Fenerbahçe’ye gitmem” dedi. Bunun üzerine Çavuşoğlu, ”para ederken satmak” istediği Emre için Başakşehir’le anlaşmak zorunda kaldı. Abdullah Avcı’nın Emre Akbaba’yı, sezon sonunda futbolu bırakması gündemde olan Emre Belözoğlu’nun yerine düşündüğü iddia edildi.

Muslera - Erce
Maicon - Serdar - Denayer
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Donk
Benaccer - Belhanda - Emre Akbaba
Feghouli - Trezeguet - Emre Mor - Sinan
Gomis - Mora - Eren

# Klas

Galatasaray, UEFA nedeniyle henüz transferde resmi olarak hiçbir futbolcu için girişimde bulunmadı. UEFA'nın kararını Pazartesi günü açıklaması bekleniyor.
Pazartesi çarşamba cuma artık devam eder gider böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt