Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi GERIZEKALILAR anlamakta zorluk cekiyor diye aciklama yapmam sart:

@Levent Akgün HIC BIR ZAMAN xyz isimli Sahis 8.1. inde Istanbula inecek DEMEDI! Sadece Iki tane REZERVASYON Yapildi diye yazdi! Rezervasyon 100% gelecek anlamina mi geliyor ? Hic bir zaman bir rezervasyon iptal edilmedimi ? Iki burada isim bile yazmiyordu diye ALTINI CIZDI!
Bos bos provokasyon'a devam eden, hatta isi hakarete kadar götüreni kimseye sormadan atarim konudan. Isterlerse modlugumu alsinlar. Bokunu cikardiniz
İsim verelim nedir bu 8 Ocak muhabbeti

Galatasaray Düşmanlarının .........

yöneticilerle görüşmüş bir sorun yokmuş gaz almaya devam edin bakalım süre azalıyor en kötü 17 sine kadar en az 4 transfer gelmesi lazım bide gidecekler var tabi..

yemişim haticeyi
yemişim haticeyi
verin bize neticeyi
bıraktık işi gücü ooooo
saldır gs cimbom gücü :d

Bazi GERIZEKALILAR anlamakta zorluk cekiyor diye aciklama yapmam sart:

@Levent Akgün HIC BIR ZAMAN xyz isimli Sahis 8.1. inde Istanbula inecek DEMEDI! Sadece Iki tane REZERVASYON Yapildi diye yazdi! Rezervasyon 100% gelecek anlamina mi geliyor ? Hic bir zaman bir rezervasyon iptal edilmedimi ? Iki burada isim bile yazmiyordu diye ALTINI CIZDI!
Bos bos provokasyon'a devam eden, hatta isi hakarete kadar götüreni kimseye sormadan atarim konudan. Isterlerse modlugumu alsinlar. Bokunu cikardiniz
Ince işler

rezervasyon yapılmış burda eleştiri hakkı doguyor

4-5 gün daha sabredin alan için.mangala olaiblir gibi.rodrgiues yerine de birini almak uzereyiz benim anladıgım
Alan transferi ile ilgilenmiyoruz.Mangala'nın haberi bile yok girişimden.

Rodrigues yerine ömer toprak kalitesinde yerli birini alırlar.

Allah Allah sanki Levent abi mi bindiriyor adami ucaga. Rezervasyon olmasi illa ucaga bincek anlamina gelmez ki.

Benim anlamadığım konu bu uçak işlerine niye giriliyor ve niye hep te olmuyor
Levent konuştukça tepki alacağını biliyorsun bu konuda

Mousa Dembélé (Tottenham) Beijing Guoan'e transfer oldu. (BBC)

Bonservis 12 milyon euro
Yillik garanti ucreti: 9 milyon euro

Yav abi boşver şu salakları lütfen engelle geç işleri güçleri yok eğlenmeye çalışıyorlar

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakkı diğer şahsiyet gibi değildir. En azından lakayıt bir şekilde değil dürüstçe soru soruyor. Bunu sormasını engelleyecek değiliz. Kendi adına haklı olduğu durumları sormasında sakınca yok. Herkes bir düşüncesini ifade edebilir. Hakkıya kızmıyorum.

Benim anlamadığım konu bu uçak işlerine niye giriliyor ve niye hep te olmuyor
Levent konuştukça tepki alacağını biliyorsun bu konuda

Ercan kardeşim tepki gösteren yok ki, ben forumda ki arkadaşlarımdan memnunum. Diğer şahsiyeti zaten engelledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt