Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorsan bjknin hali bizden bitik ama öyle ya da böyle çatır çutur transfer yapıyorlar

Serdar gider, Demba Ba ve bir dandik stoper gelir. Garry nin pozisyonunada son günlerde bir scout transfer yapilir ve transferler kapalir.

Paylaştığımız adam geldi. İsim vermedim ki ben :) Modeste dendi adam Türkiye'ye geldi bunu bizzat Galatasaray başkanı televizyon da açıkladı.
Yani sorun yok.
Levent bey Başkan orda ironi yaptı yalnız keza Fatih terim hocamızın da açıklaması var modeste İstanbul a gelmiş ama bizim haberimiz Yok diye :)

Benim söylediğim sözler ne yönetimle, ne de başkan ile ilgili. Modeste Florya'ya gelmiş, herhalde bizim haberimiz yok. Bu gelse nasıl olur, şu kadara anlaştılar, anket düzenleyen var, uçaktan indi, buraya bindi. Galatasaray taraftarlarının beklentileriyle oynamayın dedik. Herkes elinden geleni yapma gayreti içinde oldu."
Fatih Terim

Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak böyle giderse, transferin son günü bu önemli yıldızı alabilirler.

yarrahimin-bashi_1591875.jpg

beyler bende kasıt aramaya başladım artık. siyasetin arka planda baskısıyla fatih hocanın bırakıp gitmesini istiyor olabilir yönetim. umarım böyle bir şey yoktur yoksa yıkar bu taraftar ortalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt