Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Kim
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim
Yok be hocam.Bjk'nin yaptığı transferleri biz yapsak yer yerinden oynamıştıSorsan bjknin hali bizden bitik ama öyle ya da böyle çatır çutur transfer yapıyorlar
Aga kalitesini tartışmıyorum. İhtiyaçlara yönelik adım stıyorlar en azındanYok be hocam.Bjk'nin yaptığı transferleri biz yapsak yer yerinden oynamıştı
İyi de maliyeti düşük oluyor.O yüzden kolayca yapabiliyorlar. Stoper bizim de ihtiyacımız.Mirin gelseydi ortalık ana baba günü olmuştuAga kalitesini tartışmıyorum. İhtiyaçlara yönelik adım stıyorlar en azından
Levent bey Başkan orda ironi yaptı yalnız keza Fatih terim hocamızın da açıklaması var modeste İstanbul a gelmiş ama bizim haberimiz Yok diyePaylaştığımız adam geldi. İsim vermedim ki benModeste dendi adam Türkiye'ye geldi bunu bizzat Galatasaray başkanı televizyon da açıkladı.
Yani sorun yok.
İlk lig maçında sahada hoca. Kupada 2 maç gidiyor.Fatih hoca hangi maçta takımın başında olacak ligde.?
Kupanın 2.maçı, ilk lig maçından sonra.İlk lig maçında sahada hoca. Kupada 2 maç gidiyor.