Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok cidden sorunlu insan sayısı her geçen gün artıyor forumda. Bu yaşlarda aldığımız neredeyse hiçbir yabancı oyuncudan zarar etmedik, ayrıca hepiniz yıl sonu Ozanın gitmesine kesin gözüyle bakıyor sonra alınan genç bir adama ne gerek var diyor. Nereden biliyorsunuz tecrübeli bir stoper daha alınmayacağını. Ayrıca lig sonuncusu takımdan oyuncu alıyorlar argümanı da kusura bakmayın da 15 yaşında çocuk argümanı.

Ben oyuncuyu hiç bilmiyorum ama az önce izlediğim videolarda gayet yere sağlam basan bir stoper gibi görünüyor. Üstelik fiziği de gayet iyi. İsim isim diye aldığımız Maiconun hali ortada bugün de yumurtlamış sanırım bir tane. Nedense forumun geneli sadece eleştirmek için eleştiriyor.

Scoutingte 16 yaş,23 yoktur arkadaş takımın yapısına uygun olması,para getirebilecek potansiyelde görülmesi gibi faktörler önemlidir,26 yaşında da scout hamlesi olur,burada futbolu bile takip etmemesi gereken arkadaşlar var

Lig sonuncusunun yedek stoperini alıyoruz.
Hayırlısı

3.5 milyon verilse Konyaspor'un alacağı topçuyu scout transferi diyorsunuz.

Ne scoutu yav menajerin biri önermiştir işte, Albayrak ''Allahıma şüçürler olsun'' diyerek atlamıştır.

Emre Utkucan'ın hala kulübe 1 gram katkısı olacağını düşünenler var.

Stoperi büyük takımdan golcüyü küçük takımdan alacaksın

Galatasaray Düşmanlarının .........
7gLO.gif

Herif'i yanlız Brezilya liginden alsak millet tapardı. Ben bilirim GSC'imi

ua like kapmak icin aciklamayi 26 bölümle yayinlamasa bari

Arkadaş hem scout transferi istersiniz hem de scout transferi oldu mu yetin dibine sokarsınız.

Telles'i aldığımızda hatırlıyorum yorumlar,Tarık inanılmaz övülüyordu

Ben artık Bipspor ve Ali Naci 'nin haberlerine inanmıyorum

Gelip imza atana kadar da inanmam kolay kolay

İsmi geçen Marcão 'ya gelince tanımam etmem ama lig sonuncusu bir takımın oyuncusuna göre şu istatistikler fena değil
https://tr.whoscored.com/Players/318120/Show/Marcão

Ha istediğimiz adam değil belki de ama en azından genç bir oyuncu transfer ediliyor 3.5 mil.€ fazla kesinlikle ona da katılıyorum

Birde bu nasıl 22 yaşında? gelmeden önce kemik testine filan sokalım adamı ...

5c34dfe7ae298be97f5a149f

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt