Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminim kuşlar var forumdaSa iyi nöbetler :-)
Marcao gördüğüm kadarı ile topa sahip önde oynayan takımda iş yapacak gibi duruyor,çabuk olduğu için geriye koşabilir.....pozisyon bilgisi zayıf diye gol yedirdiğinden bahsediliyor bu da büyük takım oyuncusu olabilir hissi veriyor bana...ama mesela takım mentalitesini düzeltmeyip 2-0 önde olduğumuz maçlarda kapanırsak hatalar yapabilir....Oyuncuları birbiri ile tamamlayıp oyun planı ile birleştirmek önemli
dedıgım gıbı pozısyon almada sorunu var bu yuzden cok kufur yer.
sertlıge hakem musade ederse ıs yapar ama bızım lıgde zor
kim onlaradminim kuşlar var forumda
Marcao gördüğüm kadarı ile topa sahip önde oynayan takımda iş yapacak gibi duruyor,çabuk olduğu için geriye koşabilir.....pozisyon bilgisi zayıf diye gol yedirdiğinden bahsediliyor bu da büyük takım oyuncusu olabilir hissi veriyor bana...ama mesela takım mentalitesini düzeltmeyip 2-0 önde olduğumuz maçlarda kapanırsak hatalar yapabilir....Oyuncuları birbiri ile tamamlayıp oyun planı ile birleştirmek önemli
Şükrü Saraçoğlu ‘nun yeğenisin diye mi sana Fenerbahçe’li diyorlar?kovaya kova dedik diye
komisyoncuya komisyoncu dedik diye
formsuz hocaya formsuz dedik diye ben fenerli oldum bunlar büyük galatasaraylı![]()
yeğeni değilim yav büyük dedemŞükrü Saraçoğlu ‘nun yeğenisin diye mi sana Fenerbahçe’li diyorlar?
Hem Fenerbahçe’li olsan ne olacak?
Burada her türlü görüş temsil edilebilir.
Ama bu yollada şampiyonluk yolu pek kesişmiyor öyle bir tezatlık var. Ozan Kabak'ın yanına kesinlikle tecrübeli ve yaşlı bir stoperi tercih ederdim. 22 yaşında stoperi devre arası getirip defansa monte etmek ffp için risksiz gözükebilir ama şampiyonluk getirecek hamle mi orası tartışılır.30 yaş üstü adama bonservis verilmez artık bu piyasada doğrusu da bu ya kiralayacaksın ya bonservşssiz arayacaksın. kulübün geleceği adına da mantıklı bi hamle sadece genç oyunculara bonservis vermek çünkü geri dönüşü yüksek olasılıkla oluyor en azından zarar etmiyorsun
oha fenerliallah kımseyı terım aldırdı dıye 3.5 mılyona alınan bı kazmayı savundurtmasın iyi nöbetler![]()
ben de bunu demek istedim aslında Denayer'i hiç beğenmiyorduk atletik ama sakardı,Fatih hocanın önde baskılı oyununda parlamıştı ki hatırlarsak Dany de iyi oynuyordu Fatih hoca dönemindeDenayer profili bence. Stoper performansını hiç beğenmiyordum ben ama Fatih Terim sonrası gayet iyi oynadı. Tamamen oyun şekli ve hocanın kendisinden ne beklediğiyle alakalı. Benzer etkiyi yaratsa yeter kısa vadede. Yerleşik savunmada, solunda iyi bir Nagatomo, önünde iyi bir Fernando olursa o kadar aksamaz herhalde.
dedıgım gıbı pozısyon almada sorunu var bu yuzden cok kufur yer.
sertlıge hakem musade ederse ıs yapar ama bızım lıgde zor
Yav Vardy 'yi 15/16 sezonunda ki EPL şampiyonluğundan önce kaç kişi tanıyordu ? tam 27 yaşındaydı o parladığı sezon ondan önce 5. ligde oynamış 3. ligde oynamıştı adamsiz ozanı bu sene tanımış olabilirsiniz de kendisi bayağı popüler 1 topçuydu altyapıda
dünyanın bildiği + altyapıdan çıkma + şampiyonlar ligi oynadı
bu herif 20 21 yaşında profesyonel olup kiralanıp durmuş sağa sola, aynı şey mi?
hayır oynatamayıztürk statüsünde oynatabilir miyiz bunu