Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyle bir ihtimal de var.Yeni gelecek forvete 3.5'tan fazla yillik ucret verilirse "E o zaman Gomis niye gonderildi?" denecegi icin bunlar 3.5 ustune cikamamis ve forvet alamamis olabilir.

Marcao gördüğüm kadarı ile topa sahip önde oynayan takımda iş yapacak gibi duruyor,çabuk olduğu için geriye koşabilir.....pozisyon bilgisi zayıf diye gol yedirdiğinden bahsediliyor bu da büyük takım oyuncusu olabilir hissi veriyor bana...ama mesela takım mentalitesini düzeltmeyip 2-0 önde olduğumuz maçlarda kapanırsak hatalar yapabilir....Oyuncuları birbiri ile tamamlayıp oyun planı ile birleştirmek önemli

baskılı oynayan takımın arkası toplayacak hıza sahip ,pozisyon bilgisinin zayıf olması ise bizim zaten pozisyon bilgisi olmayan defansımızı yerle bir edebilir, hava topu durumu bence çok önemli keza boyu çok kısa olmasada bizim ihtiyacımız ozanın yanına havatoplarında çok etkin bir oyuncu olması gerektiğidir..

Marcao gördüğüm kadarı ile topa sahip önde oynayan takımda iş yapacak gibi duruyor,çabuk olduğu için geriye koşabilir.....pozisyon bilgisi zayıf diye gol yedirdiğinden bahsediliyor bu da büyük takım oyuncusu olabilir hissi veriyor bana...ama mesela takım mentalitesini düzeltmeyip 2-0 önde olduğumuz maçlarda kapanırsak hatalar yapabilir....Oyuncuları birbiri ile tamamlayıp oyun planı ile birleştirmek önemli

Denayer profili bence. Stoper performansını hiç beğenmiyordum ben ama Fatih Terim sonrası gayet iyi oynadı. Tamamen oyun şekli ve hocanın kendisinden ne beklediğiyle alakalı. Benzer etkiyi yaratsa yeter kısa vadede. Yerleşik savunmada, solunda iyi bir Nagatomo, önünde iyi bir Fernando olursa o kadar aksamaz herhalde.

kovaya kova dedik diye
komisyoncuya komisyoncu dedik diye
formsuz hocaya formsuz dedik diye ben fenerli oldum bunlar büyük galatasaraylı :)
Şükrü Saraçoğlu ‘nun yeğenisin diye mi sana Fenerbahçe’li diyorlar?
Hem Fenerbahçe’li olsan ne olacak?
Burada her türlü görüş temsil edilebilir.

allah kımseyı terım aldırdı dıye 3.5 mılyona alınan bı kazmayı savundurtmasın iyi nöbetler ;)

30 yaş üstü adama bonservis verilmez artık bu piyasada doğrusu da bu ya kiralayacaksın ya bonservşssiz arayacaksın. kulübün geleceği adına da mantıklı bi hamle sadece genç oyunculara bonservis vermek çünkü geri dönüşü yüksek olasılıkla oluyor en azından zarar etmiyorsun
Ama bu yollada şampiyonluk yolu pek kesişmiyor öyle bir tezatlık var. Ozan Kabak'ın yanına kesinlikle tecrübeli ve yaşlı bir stoperi tercih ederdim. 22 yaşında stoperi devre arası getirip defansa monte etmek ffp için risksiz gözükebilir ama şampiyonluk getirecek hamle mi orası tartışılır.

Hava toplarında çok iyi değil yorumları var umarım öyle değildir senelerdir bu konuda çok eksikliğimiz var ...

Benim pek içime sinmiyor bu herif. Hızlı ve solak oluşu,geriden oyun kurması büyük artı ama sonrasıda önemli işte bilemedim açıkcası 3.5 gömmek riskli oldu

Denayer profili bence. Stoper performansını hiç beğenmiyordum ben ama Fatih Terim sonrası gayet iyi oynadı. Tamamen oyun şekli ve hocanın kendisinden ne beklediğiyle alakalı. Benzer etkiyi yaratsa yeter kısa vadede. Yerleşik savunmada, solunda iyi bir Nagatomo, önünde iyi bir Fernando olursa o kadar aksamaz herhalde.
ben de bunu demek istedim aslında Denayer'i hiç beğenmiyorduk atletik ama sakardı,Fatih hocanın önde baskılı oyununda parlamıştı ki hatırlarsak Dany de iyi oynuyordu Fatih hoca döneminde

dedıgım gıbı pozısyon almada sorunu var bu yuzden cok kufur yer.

sertlıge hakem musade ederse ıs yapar ama bızım lıgde zor

Şimdi bu yedikleri golde hatalı olan adam Marcao mu yani? Koca takımın defansında doğru yerde duran neredeyse tek adam Marcao hatta. Kim yaptıysa o paylaşımı en saçma pozisyonu seçmiş. Nerede bu takımın sol beki mesela, kontra falan da değil pozisyon üstelik. O birden ileriye koşan adam kime nereye koştu da bıraktı adamını.

Bu arada bu pozisyon değilse de eminim ki adamın gırla hatalı pozisyon aldığı ve gol yedirdiği pozisyon olmuştur. 22 yaşındaki bir adamdan bahsediyoruz neticede, Ozanın pozisyon hatalarını şöyle bir düşünelim mesela neler çıkar. En önemli verileri bu adam için izleyeceğim 90 dk ayağına top değdiği pozisyonlar videosunda görebilirim ama henüz bulamadım istediğim gibi bir video.

siz ozanı bu sene tanımış olabilirsiniz de kendisi bayağı popüler 1 topçuydu altyapıda
dünyanın bildiği + altyapıdan çıkma + şampiyonlar ligi oynadı

bu herif 20 21 yaşında profesyonel olup kiralanıp durmuş sağa sola, aynı şey mi?
Yav Vardy 'yi 15/16 sezonunda ki EPL şampiyonluğundan önce kaç kişi tanıyordu ? tam 27 yaşındaydı o parladığı sezon ondan önce 5. ligde oynamış 3. ligde oynamıştı adam

Veya Sergio Ramos 25 yaşına kadar vasat bir sağ bek olarak görülüyordu maçlarda saçma sapan tercihler filan yapıyordu şimdi dünyanın en iyi stoperi

Veya İbrahimoviç sence 22 yaşındayken gerçekten İbra olabilmiş miydi ? adam PSG 'ye gelene kadar kariyerinde 20 golün üzerine 2 defa çıkabilmişti yahu (onlardan birisi de PSG 'ye geldiği sezon Milan 'da)

Tam tersine de örnek vereyim Wİlshere & Anderson filan 18 yaşlarındayken herkes dünyada geleceğin orta sahaları olarak gösteriyorlardı Arsenal&ManU da forma giyiyorlardı şimdi birisi en son ne zaman sakatlanmadan sezon tamamladığını kendi bile hatırlamıyor diğer Adanademirspor 'da forma giyiyor

Demek istediğim bazı futbolcuların gelişimleri geç olur, bazı futbolcular Wonderkid diye beklerden kariyerleri dibe vurabilir, bazı futbolcuları kimse tanımazken bir anda ortaya çıkabilirler belki 18 yaşında olur belki 27 yaşında ...

Ilginc bi olay

Ali durustun transfer sekline bittim :)
1420bb62a202b1b04aca0f7a2ff189a8.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o pozsiyonda marcaoya hata bulan SCOUT CHEFF denen herifin yorumu 5 para etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt