Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidecekler olacak daha.nasıl yer yok?2 stoper-2 forvet.hocanın acıklamasına göre 1 ortasaha ve 1 kanat da alınacak.ali naci rodriguesin yerine biri alınacak dedi kısa sürede.
Marcao ve 2 forvet gelirse 14 yabanci olacak sergi. Maicon giderse 1 yabanci alma hakkiniz daha olacak, yani ya yabanci stoper ya da kanat.

bence Maicon gidecek acele edilmiyor o konuda,Araplar ve Brezilyalılar istiyor en kötü opsiyonlu kiralık olarak gönderir hoca kontenjan açmak için

Kapin kapanmasına son 26 dk

Bende aynı yerdey,m kulubünün background'una bakıyorum 1.5 bile versek paketlerler gibi. Adamlar bildiğin çöp makinası gibi ortalıkta beleş adam bulup 1-2ye satarak hayatlarını idame ediyorlar.

Şu yönetim 6 aylığına kiraladığı ve beğendiği interin çöp olarak görüp göndermek istediği 4.5a aldıp posasına kadar kullanıp kalanını toplamda bize 3.5a yapıştırdılar. İş bilen adam olduğunu zannetmiyorum menajerlerre düşmanız zaten nazıızın geçtiği 1-2 tanesi var onlarla çalışıyoruz.

Bilmiyorum yahu bilemiyorum. Gidip transfer sitelerinde geziyorum kim kimi kaça aldı diye. Belçika kulupleri eğer şu transferi yapsa max 1 milyon verirdi herhalde düşünüyorum e bizde verelim. 2 milyondan fazla verdikten sonra aynı kalitede 100 tane adam alırsın niye bu adam misal.

Aynı belirsizliklerle boğuşuyoruz. Göztepe, Akhisar, Malatya transfer tiplemesine uygun transfer görünüşte. Büyük sayılacak liglerin alt sıralara oynayan iyi oyuncularını (yaşları pek aynı olmasa da) (Gassama, Wallace, Boutaib gibi) alıp ligimizde iyi katkı verir düşüncesiyle almak. Buna benzer olsa da tam olarak bu da değil. Aynı ligden Rio Ave kiralık kullanıyor, daha sonra bonservisini almıyor. Yarım sezonda bu kadar yükseliş yapması da pek akla yatmıyor. Bilemiyorum umarım en kısa sürede açıklama yapılır hakkında.

Bu dogrumudur? Adamda 290 bin follower var. 11 yabanciyin altina düserse pis söverim

yabancının düşeceği allahın emri 2 senedir konuşuluyor zaten 2021den itibaren düşecek diye

besıktas 300 bın euro verdıgı adam topu ellerıyle patlatabılıyor bız 3.5 mılyona safi kazma alıyoruz

besıktasın aldıgı adamı en kotu forma lansmanında yakısıklı dıye kullanıp verım alırlar bizimkı ıse elde kalır

resized_e3bf7-1456_tur_picture_20190107_17323527_17323524.jpg

Rodrigues'in parayı gömüyoruz sanırım.

Çok sıkıldım artık, ilk kurşunu günahsız biri atsın. Arkasından geliriz biz. Haydi. Yangın yerine çevirelim forumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt