Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkinler is mi yapti simdi serdari 7 milyona satarak

Serdar'a 5m dolar teklif var deniyordu ama istememişti,Fb işi yattığı için (ve milli takıma bir daha seçilemezsin gibi bir dedikodu dönmüş) mecbur kabul edebilir Arapları

Şimdi bu Marcao'yu ciddi izleyip takımımıza yakışmaz, uygun değil, kalitesiz diyen olursa görüştür der kendi gözümle izlemeyi tercih ederim...ama sırf oynadığı kulübün etiketinden negatif yorum yapılıyorsa çok da iplemiyorum açıkçası...

Zamanında Metz'den gelen Ribery örneğine bakacak olursak aynı mantığa göre Metz'in oyuncusu da bize uygun değildir durumu ortaya çıkar.

Şimdi bu Marcao'yu ciddi izleyip takımımıza yakışmaz, uygun değil, kalitesiz diyen olursa görüştür der kendi gözümle izlemeyi tercih ederim...ama sırf oynadığı kulübün etiketinden negatif yorum yapılıyorsa çok da iplemiyorum açıkçası...

Zamanında Metz'den gelen Ribery örneğine bakacak olursak aynı mantığa göre Metz'in oyuncusu da bize uygun değildir durumu ortaya çıkar.
aneika bonusuydu

Akli varsa gider serdar. En az 4 maas alacak 4 sene sozlesme yapsa 32 33 yasinda 16 milyon kaldirir.

Serdar'a 5m dolar teklif var deniyordu ama istememişti,Fb işi yattığı için (ve milli takıma bir daha seçilemezsin gibi bir dedikodu dönmüş) mecbur kabul edebilir Arapları

Ben Serdar olsam, harbiden dusunurum cunku bu sene 29 olacak. 4 sene araplarda oynarsa ve senelik 5m dollardan 20m dollar yapar.

Fener en fazla 2 verir, bence gider gitmezse aptallik yapar.

Haluk ve ekürisi gökhan serdarı araplara yolluyor. Ulan bir kere dediğiniz tutsun be

KAP gelsin artik

Haluk yurekliyi severim ya. İnsallah dogrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt