Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.459
- 7.679
- 1.233
7m euro done deal yazıyor Belhanda için....yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım,bu kadar sirkülasyon olmaz devre arası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç kere izledinde saçma sapan olduğuna karar verdin?Belhanda yı satıp kimi alacakmış imparatoruz. Saçma sapan bir defans oyuncusuna 4 verip Belhanda yı 7 e satmak? Saçma sapan işler.
belhanda gidiyosa ndiayeyi daha öne atmak lazım osmanlıdaki gibi.ve cok iyi bi ortasha gelmeli.johansen süper olur
ah bennacer ahPolonyalı cocuk gelir , bu arada senin bennenceri roma alıyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay be. Sene başı burada adı ne kadar söylendi o adamınPolonyalı cocuk gelir , bu arada senin bennenceri roma alıyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arabistanda yasayıp tatile dubaiye gitmek nasıl bir kafa.Ben olsam giderim arabistana. İzinlerde kaç hemen dubaiye tatile ohh mis gibi. Daha ne istiyorsun.
Aga şu adama ödenecek parayı kimse savunamaz. Ne denli potansiyelli olursa olsun geldiği kulüp belli, oynadığı takımlar belli. Nasıl böyle pervasızca hamleler yapıyorlar şaşırmamak elde değil.
Vay be. Sene başı burada adı ne kadar söylendi o adamın
Sanane...Kaç kere izledinde saçma sapan olduğuna karar verdin?
En yakın ora aga. Uçakla 2 saat mis gibi. Serdarın karısı da lükse meraklı belli hoşuna giderarabistanda yasayıp tatile dubaiye gitmek nasıl bir kafa.
Bide sylimazski gibi bişey vardı o ne olmuştuah bennacer ah
nie kiarabistanda yasayıp tatile dubaiye gitmek nasıl bir kafa.
Bide sylimazski gibi bişey vardı o ne olmuştu