- 21 Ocak 2010
- 72.524
- 51.015
- 5.003
O çocuk tuchelden sonra kafayı çizdiNuri 2014te aktifti forumda.tuchel konusu falan açmıştı yazın.2014 yazından beri 1 senede bir foruma giriyo almanyadan : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çocuk tuchelden sonra kafayı çizdiNuri 2014te aktifti forumda.tuchel konusu falan açmıştı yazın.2014 yazından beri 1 senede bir foruma giriyo almanyadan : )
Dün haberin çıkmasından 5 dk sonra yalanlandı haberi çıkaran da yalan makinesi beyaz tv'di zatenTete’de yalan oldu galiba hiç bir yerde haberi çıkmadı bugün...
Yarin geliyordu İstanbul’a...
Ben boşuna demiyorum bu yönetim bakkaldan ekmek alamaz...
sakat degil mijovetic mi acaba
Hocanın saçları kim mor yaptı
Kaynak götün?Menajer tipinde bir arkadaş dan mesaj aldım. Nice den Balotelli bize geliyor. 99% biz de. Marsilya vazgeçmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 36510Ekli dosyayı görüntüle 36511
Mizah içerir
sakat degil mi
Gökay adına kötü bir görüntü.
Eğer idmana cep telefonuyla çıktıysa özel hayat falan anlamaz Terim ve gerekeni yapar.Gökay dışardan sakın sessiz görünüyo.saha icin de sonuna kadar mücadele eder ve en iyisini verir.ama saha dışında özel hayati olan biri
Kanat transferi de yapilmali... Garry gitti, Emre 1.5 ay sonra geliyor, Henry, Feghouli ve Sinan ile sezon bitmez.
1 - 1.5 ay galibaöyleymiş sağlıklı bir adamı alamaz zaten bizimkiler uyruk yaralanma ne zaman iyileşir