Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pozisyon bilgisi iyi stoper arıyorsak öncelik İtalya ligi olmalı oyuncu ararken

1.5 sene kiralamak için bonservis gibi kiralık vermek lazım 20-30 arası bonservis talep ederler.

6 ay bedelsiz kiralık olabilir ve 22. Şampiyonluk alınırsa o zaman belki.

Yani 6 ay + 1 yıl opsiyonlu kiralık ( 4 Milyon kiralama bedeli gibi)
Ben alamayacağımız topçunun kiralanma olayına bir türlü sevinemiyorum.Ne bilim şu beşiktaşın talisca olayı gibi.Alma şansın yok batshuayi'yi.

avrupada 3 oyuncu ekleyeceğiz belhanda giderse avrupa maçlarında Selçuk oynar banko

Marcao dün okadar aşırı bir şekilde yerden yere vuruldu ki .. uzun zamandır böyle birden görmedim .. piyasa değişti artık 3,5 gibi rakamlar gayet doğal .. adam 23 yaşında .. tutarsa tutar.. tutmazsa zaten yine o paraya gider .. çok abartıldı gerçekten bu kadar da negatif olunmaz arkadaş .. adam sonuçta futbol oynamasını biliyor .. fiziği de yerinde .. neden olmasın .. ama yazılanları okursak sanki amatör futbolcu getirdik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben alamayacağımız topçunun kiralanma olayına bir türlü sevinemiyorum.Ne bilim şu beşiktaşın talisca olayı gibi.Alma şansın yok batshuayi'yi.

2 sene bile oynasa kardır. Seviyesi belli isim. Satamayacak oluşumuz kötü tabi ama 2 senede kazanılacak başarılar ile o parayı da çıkarıyor bu tarz hamleler.

Beşiktaş ile

1 UEFA Çeyrek Finali
1 CL ikinci turu
1 Lig şampiyonluğu

Aldı ki Beşiktaş’ın tarihinin en başarılı sekansı bu herhalde.

BTshuayi de aynı etkiyi bizde yapsa muazzam olur.
Bu yıl şampiyon olup, Uefa’da gidebildiğimiz yere kadar gidelim.

devre arası iyi oyuncun ucuza bırakılmaz hele başarısız olmamış,geçen sene şampiyon olmuşsun 10m para harcadığın adamı 7mye bırakmak salaklık olur 12m'den aşağısı kerizlik,oyuncularımızı değersizleştiriyoruz

Belhanda muadili Josef’tir 13 Milyon’dan aşağısı hayatta olmamalı.

Ki ben şu an o paraya bile satmam. Sene sonu 10-11 de olur.

bu gidişle sezon sonu transfer yapamayız,satacak oyuncu kalmayacak,

MUSTAFA CENGİZ'E İLETİŞİM DESTEĞİ

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kişisel iletişimini yönetmek üzere İZ İletişim ile anlaştı.

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da aynı sebeple eski Galatasaray muhabiri Pınar Argun ile çalışacak...

MUSTAFA CENGİZ'E İLETİŞİM DESTEĞİ

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kişisel iletişimini yönetmek üzere İZ İletişim ile anlaştı.

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da aynı sebeple eski Galatasaray muhabiri Pınar Argun ile çalışacak...

şu yaşa gelmişsin holding yönetiyorsun hala iletişim yeteneklerin yetersiz kalıyor diye destek alıyorsan püü senin suratına.

İletişim desteğinin neyini garipsiyorsunuz? Mühendislik lazım olduğu zaman da bunca senelik yöneticisin mühendislik öğrenemedin mi diyorsunuz? İletişim bu işi profesyonelce yapanlara bırakmazsan sonu itibar kaybı olur. Nitekim son zamanlarda olan bu.

Ribery böyle olmuştu. Onuda devre arasında 3,5 a aldık yanlış hatırlamıyorsam. Yerden yere vurulmuştu :)

Ribery böyle olmuştu. Onuda devre arasında 3,5 a aldık yanlış hatırlamıyorsam. Yerden yere vurulmuştu :)
3.5 milyon dolar opsiyonu vardı sanırım. Ribery'deki asıl sıkıntı Fener'in aynı dönemde Anelkayı almasıydı. Dalga geçilmişti Anelka'nın bonusu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt