Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.689
- 6.565
- 1.048
pozisyon bilgisi iyi stoper arıyorsak öncelik İtalya ligi olmalı oyuncu ararken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alamayacağımız topçunun kiralanma olayına bir türlü sevinemiyorum.Ne bilim şu beşiktaşın talisca olayı gibi.Alma şansın yok batshuayi'yi.1.5 sene kiralamak için bonservis gibi kiralık vermek lazım 20-30 arası bonservis talep ederler.
6 ay bedelsiz kiralık olabilir ve 22. Şampiyonluk alınırsa o zaman belki.
Yani 6 ay + 1 yıl opsiyonlu kiralık ( 4 Milyon kiralama bedeli gibi)
Ben alamayacağımız topçunun kiralanma olayına bir türlü sevinemiyorum.Ne bilim şu beşiktaşın talisca olayı gibi.Alma şansın yok batshuayi'yi.
şu yaşa gelmişsin holding yönetiyorsun hala iletişim yeteneklerin yetersiz kalıyor diye destek alıyorsan püü senin suratına.MUSTAFA CENGİZ'E İLETİŞİM DESTEĞİ
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kişisel iletişimini yönetmek üzere İZ İletişim ile anlaştı.
İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da aynı sebeple eski Galatasaray muhabiri Pınar Argun ile çalışacak...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
birer türkçe öğretmeni tutsalar bu kadar masrafa gerek olmayacakMUSTAFA CENGİZ'E İLETİŞİM DESTEĞİ
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kişisel iletişimini yönetmek üzere İZ İletişim ile anlaştı.
İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak da aynı sebeple eski Galatasaray muhabiri Pınar Argun ile çalışacak...
ne is yapıyor mustafa cengizşu yaşa gelmişsin holding yönetiyorsun hala iletişim yeteneklerin yetersiz kalıyor diye destek alıyorsan püü senin suratına.
Haahhahahaaaaaa gunaydiiiiiiiinlaaaarrr kütahya yolcusuyum verip gelecegim 1 ders var. Calistim zimba gibiyim camoooonnnn babbbbeeee
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yolculuk psikololololojisiBiraz kendine gelmiş gibisin geceden sonraheralde sınav stresiydi
Ribery böyle olmuştu. Onuda devre arasında 3,5 a aldık yanlış hatırlamıyorsam. Yerden yere vurulmuştu![]()
3.5 milyon dolar opsiyonu vardı sanırım. Ribery'deki asıl sıkıntı Fener'in aynı dönemde Anelkayı almasıydı. Dalga geçilmişti Anelka'nın bonusu diye.Ribery böyle olmuştu. Onuda devre arasında 3,5 a aldık yanlış hatırlamıyorsam. Yerden yere vurulmuştu![]()