Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.323
- 2.937
- 1.668
Akhisarda ve bizde maça çıktı. 3. takıma transfer olamaz. Mariano gider nagotomo sag bek olur (mariano giderse,belki)Belki Ömer'i de okutacaklar , biraz bekleyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisarda ve bizde maça çıktı. 3. takıma transfer olamaz. Mariano gider nagotomo sag bek olur (mariano giderse,belki)Belki Ömer'i de okutacaklar , biraz bekleyin.
Ntep nasıl olur 26 yaşında ve almanyada haberler çıkıyor gönderilecek gibi
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugün kap manyagi olacagiz
Gerçekten reis uzun maç kaydını filan bulursan sana zahmet burada paylaşır mısın ?Dun 25 dk izledim marcaoyu.gece değerlendirdik.2 de uzun maç buluruz
Bu tip transferlerde bu denli yüksek rakamlar ödendiği zaman, şahsen ister istemez bir "cebellezi" arıyorum işin içinde. Türk futbolunda kulüplerin içine girdiği batak ortada. Devasa borçlar var ama bu paraların karşılığı sıfır. Yani illa ki "birilerinin" cebine büyük paralar girdi gibi geliyor.Taha hocam Chavez'in maçını izlemedim. İzlediğimi de iddia etmedim. 500 bin avro versek sesimi çıkartmam. Ama bahsedilen rakamları veriyorsak bildiğin kazıklanıyoruz demektir. Ayıptır yahu !
Bende sevindim ya haber var diyetrezeguetttttttttt
Bunu düşünecek beyin olacak adamda.İyi futbolcu olsaydı Porto ve Benfica bize bırakmazdı düşüncesinden kurtulalım dostlar.Bu mantıkla hiç bir ligten oyuncu transfer etmemek gerekir.Her ligin kendi devleri alırdı diyelim kapatalım mı transferi...
scout şefligine goz kirpiyosun sergenimDun 25 dk izledim marcaoyu.gece değerlendirdik.2 de uzun maç buluruz
Diyorum işte nokta atışı gidiyor 1-2 şey hariç. Sevmeyebiliriz ama öylebu rodop stoper brezilyali olacak demedi mi? bir de onun twitleri okumaya deger. alan transferi de yüksek ihtimal bitmistir bu kadar adami bildirdiklerine göre gelir o da zira dillendirmeyen kalmadi. yaninda ighaloyu da getirirse iyi bir dönem olur, hatta üste daha belhanda ve maicon giderse epey bir para harcayabiliriz.