Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun 25 dk izledim marcaoyu.gece değerlendirdik.2 de uzun maç buluruz

yaz transferinin bir benzerii yasiyoruz vesselam. En ihtiyac olmayan adam omerken gidip parayi oraya harcamistik.
Su aralar birde yedek kaleci patlatirlar gibi.
Ama eşsek gibi sag-sol açık yok forvet yok. 2 tane yuksek ucretli 10 numaramiz var. 5 tane 8 numaramiz var. 2 tane birbirinin aynisi on libero.
2 tanede çop stoperimiz var dusman basina gidip yan yana oynattik birde onlari.

Sonuç 3 ana bölge boş genç yaşlı bir sekilde ilk doldurulmasi gerekilen yerler oralar ama ilk gidip stoper ile solbek aliyoruz allah akıl fikir versin ne diyeyim

Taha hocam Chavez'in maçını izlemedim. İzlediğimi de iddia etmedim. 500 bin avro versek sesimi çıkartmam. Ama bahsedilen rakamları veriyorsak bildiğin kazıklanıyoruz demektir. Ayıptır yahu !
Bu tip transferlerde bu denli yüksek rakamlar ödendiği zaman, şahsen ister istemez bir "cebellezi" arıyorum işin içinde. Türk futbolunda kulüplerin içine girdiği batak ortada. Devasa borçlar var ama bu paraların karşılığı sıfır. Yani illa ki "birilerinin" cebine büyük paralar girdi gibi geliyor.

Zaten mantıklı düşününce, futbolla gram alakası olmayan iş adamları neden işi gücü bırakıp kendini parçalasın? :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi futbolcu olsaydı Porto ve Benfica bize bırakmazdı düşüncesinden kurtulalım dostlar.Bu mantıkla hiç bir ligten oyuncu transfer etmemek gerekir.Her ligin kendi devleri alırdı diyelim kapatalım mı transferi...
Bunu düşünecek beyin olacak adamda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu rodop stoper brezilyali olacak demedi mi? bir de onun twitleri okumaya deger. alan transferi de yüksek ihtimal bitmistir bu kadar adami bildirdiklerine göre gelir o da zira dillendirmeyen kalmadi. yaninda ighaloyu da getirirse iyi bir dönem olur, hatta üste daha belhanda ve maicon giderse epey bir para harcayabiliriz.

@Berke Deniz

Cok havalisin bre. Kuy kurac.

Ateist olan adama çomar, bosnada doğmuş belcika finans sektöründe calişan adama ezik gurbetci diyorsun. Vergi konusunda yanildim, seni avrupada okuyan Türk sandim. Simdi beni engelle yoksa ağir küfür ederim.

En geç Cuma'ya kadar iki oyuncunun maliyeti resmi olarak açıklanır.O zamana kadar sabırlı bekleyin.Şimdiden sinirlerinizi harap etmeyin.Belki herkesi memnun edecek rakamlara alınmışlardır.

bu rodop stoper brezilyali olacak demedi mi? bir de onun twitleri okumaya deger. alan transferi de yüksek ihtimal bitmistir bu kadar adami bildirdiklerine göre gelir o da zira dillendirmeyen kalmadi. yaninda ighaloyu da getirirse iyi bir dönem olur, hatta üste daha belhanda ve maicon giderse epey bir para harcayabiliriz.
Diyorum işte nokta atışı gidiyor 1-2 şey hariç. Sevmeyebiliriz ama öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt