Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bathsuyi kiralık sözleşmesi fesh ediliyormuş laaan geliyor mu yoksa

Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
Bilip bilmeden sallamak sirf elestiri yapmak icin konusmak Hocanin istemedigi hep laf soktugu adamlar Tolga Serdar Eren bil bakalim bunlarim ortak noktasi ne Kafasi esince ben sakatim oynamayicam diyen adamlari sevmiyor adam gelip burda bos beles konusmak kolay

Mangala gelirse mangala ozan oynar sene sonu ozan giderse marcao devam eder

Batshuayi, Mangala ve Scout işi bir kanat ile kapatalım dönemi.

Bu Falcao haberini pompalayanlardan biri yönetimden birinin Marcao konuşmasını duyup Falcao olarak anladığı için o kadar yaygara çıkarmış olabilir mi? Çok olası görünüyor.

bütün yerlileri saymışsın dalga geçilen h.ali,ozan,33 yaşına gelmiş m.topal,bal yapmayan arı alper,sakat m.ekici,harun yedek kaleci ayarında,berke,ferdi,barış bunlar ne yaptıda kaliteli yerli statüsüne girdi son olarak sadık=a.çalık abartmayalım bence zaten bunlarda iş olsa kulüplerine faydaları olurdu...

Hala gerçekleri görmezden geliyorsunuz..
Senelerden beri en iyi kadro bizde diye diye adam gibi revizyon yapılmadı şu klüpde.

Şener, harun, hasan ali,alper, ekici,topal diğer gençleri tam bilmediğim için saymıyorum.
Bence yerli anlamında gayet alternatif olabilecek oyuncular.
Amlamadığınız nokta bunlar ilk 11 için yetersizde olsa senin bunlardan daha iyi yerli alabilme şansın yok.Böyle diye diye çapsız yönetimlerin rezilliklerini seyrediyoruz.

bizde ahmet,ömer,muğdat gibi yerliler var hatırlatırım..bırak ilk 11 i alternatif dahi olamayacak adamlar.

Admin dostlar . Madem Gs yonetimini kiyasiya elestiriyoruz , icinde bulundugumuz ortamin yonetimi olmaniz sebebiyle ben de size su soruyu soruyorum

Belki toplamin 1% ini yukarida ozetledigim uyeler arasindaki su durumda sizin hic mi payiniz yok ? Duzeltmek icin hangi caba ve yontemleriniz olacak ?
Arabadan indikten sonra cevabini veririm

bu transferler senı tatmın ettımı abı
forvet olmadığu için hayır etmedi ama marcao heyecan uyandırmadı değil , çok uzun zamandır oyun kurabilen kademe bilgisi olan tackle üst düzey bir stoperimiz olmamıştı üstelik hızı da maicon'dan iyi.

hava topları soru işareti , serdar bu konuda çok iyiydi.sıkıntı yaşamayız umarım zira orta sahada kafa topuna çıkan ve karşılayan adamımız yok

melo zamanında var olsaydı bitmiştik yalnız. teknolojinin olduğu yerde çok iş yapamazdı melo. çok sinsi darbeleri vardı aslan parçasının.

Melo öyle bir futbolcu değildi. Bu algının Galatasaray taraftarında da olması üzdü. Kendisi pitbull taklidi yaparken gerçek ite köpeğe sahadan ... gitmesi için yön göstermiş, ... top tutana ... gol atmış, twitten ceza verenin elini sıkmamış, sıkmadığı elin sahibini öküzü ahıra sokar gibi itip kupasını almış bir Galatasaray efsanesidir. Kasti, "sinsi" faulleri züper lig ortalamasındadır. Açtığı yara hala kapanmadığından hala birilerinin rüyalarına girer. Sevelim, sayalım, yedirmeyelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Batshuayi, Alan ve Ighalo gelsin. 3 forvetle isi cözelim. 4-4-2'ye dönelim. Sat gitsin Belhanda'yi Maicon'u Mariano'yu.

Adami hasta etmesinler. Bize 2 degil 3 forvet lazim.

1 Muslera
2 Linnes
3 Marcao
4 Nagatomo
5 Fernando
6 Ndiaye
7 Onyekuru
8 Alan
9 Feghouli
10 Ighalo
11 Batshuayi
12 Donk

Yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt