Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
Bathsuyi kiralık sözleşmesi fesh ediliyormuş laaan geliyor mu yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilip bilmeden sallamak sirf elestiri yapmak icin konusmak Hocanin istemedigi hep laf soktugu adamlar Tolga Serdar Eren bil bakalim bunlarim ortak noktasi ne Kafasi esince ben sakatim oynamayicam diyen adamlari sevmiyor adam gelip burda bos beles konusmak kolaySerdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
bütün yerlileri saymışsın dalga geçilen h.ali,ozan,33 yaşına gelmiş m.topal,bal yapmayan arı alper,sakat m.ekici,harun yedek kaleci ayarında,berke,ferdi,barış bunlar ne yaptıda kaliteli yerli statüsüne girdi son olarak sadık=a.çalık abartmayalım bence zaten bunlarda iş olsa kulüplerine faydaları olurdu...
Arabadan indikten sonra cevabini veririmAdmin dostlar . Madem Gs yonetimini kiyasiya elestiriyoruz , icinde bulundugumuz ortamin yonetimi olmaniz sebebiyle ben de size su soruyu soruyorum
Belki toplamin 1% ini yukarida ozetledigim uyeler arasindaki su durumda sizin hic mi payiniz yok ? Duzeltmek icin hangi caba ve yontemleriniz olacak ?
forvet olmadığu için hayır etmedi ama marcao heyecan uyandırmadı değil , çok uzun zamandır oyun kurabilen kademe bilgisi olan tackle üst düzey bir stoperimiz olmamıştı üstelik hızı da maicon'dan iyi.bu transferler senı tatmın ettımı abı
hayat sana güzel vala abiVay fatihim ula bu yaz yine geldim bodruma ama yine bulusamadik... Gerci 2 gunlugune geldim cesmedeydim bu yaz cogunlukla..
Saxkoya sonuna kadar katiliyorum)
Arabadan indikten sonra cevabini veririm
melo zamanında var olsaydı bitmiştik yalnız. teknolojinin olduğu yerde çok iş yapamazdı melo. çok sinsi darbeleri vardı aslan parçasının.