Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ihtiyaci mi var sence ?

Ayrica mutlu olmasi onemli bizin icin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

donup izlesin 2 dk topculari da muhabbeti biraksin
kim istekli calisiyor kim isteksiz calisiyor
sonra calisma kulturunden bahsetmesin milandan bbg izledigi icin kovulan biri olarak

Mustafa Cengiz: "Bu sezon şampiyon olursak artıya geçeceğiz. Keşke Dursun Özbek Riva ve Florya anlaşmasından gelen parayı borçları kapatmak için kullansaydı. 11 futbolcuya 155 milyon Euro ödenmiş. Başkan, "Az konuş" diyorlar, üzülüyorum"

donup izlesin 2 dk topculari da muhabbeti biraksin
kim istekli calisiyor kim isteksiz calisiyor
sonra calisma kulturunden bahsetmesin milandan bbg izledigi icin kovulan biri olarak
Demek ki izliyormus ki

Kaytaranlari aninda sepetledi

Mustafa Cengiz: "Bu sezon şampiyon olursak artıya geçeceğiz. Keşke Dursun Özbek Riva ve Florya anlaşmasından gelen parayı borçları kapatmak için kullansaydı. 11 futbolcuya 155 milyon Euro ödenmiş. Başkan, "Az konuş" diyorlar, üzülüyorum"
Dedik baskanim o gerizekaliya

Gitti dagitti paralari geldi

Doğru ama Turşu herif Hanzo'ya güvenip sıçıp batırdığı için geçen seneki şampiyon kadroyu kurmak zorunda kaldı.

bu dogruysa 10.503 cü kez Allah belani versin Tursun.

Batshuayi cöp edildiyse Icardi'yi falan alalim bence artik seviye onu gerektiriyor. Neye salladigini da bilmeyenler var. Batshuayi gecen yil Dortmund'da estirdi. 40 milyona Chelsea'ye gitti. Bonservisi suan bile 30dan cok asagi degildir.

Arkadaslar 12 macta 1 gol atmis golcu (!)

Ya biz ereni niye yollamak istedik?

Arkadaslar bizim 10 numaramiz gol atamiyor. Cunku modern!(!) Orta sahaymış! Eh feghouli belirsiz. Ama pek golcu sayilmaz. Onyekuru kiralik o biraz atiyor. Bir de 12 macta 1 gol atan santrafora guvenerek neyi hedefliyorsunuz merak ettim ? Bakin ondeki 4 futbolcu profili bunlar olursa kimle 30+ gol aticaz 2. yarı?

Rodriguez de yok artık!! 8 gol atan ereni atip 1 gol atan zenci slimani ile neyi hedefliyorsunuz ustelik YARIM SEZONDA 3.5 MILYON EURO maliyeti olan ve valencia td sine artik cinnet gecirtip yari sezonda sepetlenen golcu(!) ile ?

Arkadaslar bizim 10 numaramiz gol atamiyor. Cunku modern!(!) Orta sahaymış! Eh feghouli belirsiz. Ama pek golcu sayilmaz. Onyekuru kiralik o biraz atiyor. Bir de 12 macta 1 gol atan santrafora guvenerek neyi hedefliyorsunuz merak ettim ? Bakin ondeki 4 futbolcu profili bunlar olursa kimle 30+ hol aticaz 2. yarı?

Rodriguez de yok artık!! 8 gol atan ereni atip 1 gol atan zenci slimani ile neyi hedefliyorsunuz ustelik YARIM SEZONDA 3.5 MILYON EURO maliyeti olan ve valencia td sine artik cinnet gecirtip yari sezonda sepetlenen golcu(!) ile ?
Devre arası 17 maçta 17 gol atmış adamı sana nerden bulalım varsada 100 milyon euro

Arkadaslar bizim 10 numaramiz gol atamiyor. Cunku modern!(!) Orta sahaymış! Eh feghouli belirsiz. Ama pek golcu sayilmaz. Onyekuru kiralik o biraz atiyor. Bir de 12 macta 1 gol atan santrafora guvenerek neyi hedefliyorsunuz merak ettim ? Bakin ondeki 4 futbolcu profili bunlar olursa kimle 30+ gol aticaz 2. yarı?

En iyi adamın gol atma garantisimi var

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt