Derhal sutlanmasi gereken bir ekip
katilmadigim bir post !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derhal sutlanmasi gereken bir ekip
8-10 a birakin
Ujfalusi parmak arası terlikle gelince de herkes futbolcu değil demiştifubolcu degil bu adam baska bisey cozemedim.
Bosver az bi futbol izleyelim. Bizim kazmalar gozlerimizi kanatiyorbrezilya liginde miyiz kardeşm
Türk kalmadı sahada !!
herkes miyim benUjfalusi parmak arası terlikle gelince de herkes futbolcu değil demişti
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesin mi?yalnız bu alınan stoperin menajeri volkan bahçekapılı yani fatih terim'in damadıymış!
Bize Gomis gibi garanti adam lazım. Gomis bize Fransa liginden 20 gol atarak gelmişti forvet için risk alamayız ikinci forvet Scout transferi olabilir.Acaba forvetede mi marcao gibi ismini hiç duymadınız Scout transferi gelecek durum onu gösteriyor alan la ilgili hiç yeni haber yok
Gülüyor yüzü 2 transfer aciklandi diye
ortada bişey yokken ırmak kazuğu gömecekti neredeyseherkes miyim ben
ujfa geldigi gun destroyer oldugunu gostermisdi zaten o atlet neydi oyle ben sahsen etkilenmisdim
Arkadasim yaptirim yok . Sebep bu , yapanin yanina kar kalmasi , kovulsan da 15 dk icinde bir mail alip yeniden gelebilmen , bazi admin modlara dek kimsenin kendi adini bile kullanmamasi
Ortam ciddiyetsiz , boyle kriterlerde ciddiyetsizlik varsa kisiler de ciddiyetsiz olur , disaridan provokasyona da acik olur
Ustelik kim Gs li ama marjinal dusuncede biri , kim ise kasitli provokator , ayrilmasi zor olur
o kim reisortada bişey yokken ırmak kazuğu gömecekti neredeyse![]()
Sacmalama yaSat sat sat
Ne alaka? 5 yıl önce seni ihraç ettik biz.Hiçte seviyeli değildi ama zevkliydi çünkü spontaneydi,çok kuralcılık yoktu.Küfürleşir on dakika sonra can ciğer olurduk
Müzik grubu üyesi değil, Fatih Terim o.