Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DwfJPUBWsAIz7mq.jpg

yalnız bu alınan stoperin menajeri volkan bahçekapılı yani fatih terim'in damadıymış!

Onu sat,bunu sat.Yazin oyuncu almak icin yine oyuncu satmamiz gerektigini unutmayin.Simdi herkesi satarsak yazin ne yapacagiz?

Taraftar tepkisiymiş Demba ba geldi deseler, baba baba bizi namaza götür Demba ba diyecek kadar düşürdünüz bizi. Neyin tepkisi taraftar forvetsizlikten korkuyor.

Acaba forvetede mi marcao gibi ismini hiç duymadınız Scout transferi gelecek durum onu gösteriyor alan la ilgili hiç yeni haber yok
Bize Gomis gibi garanti adam lazım. Gomis bize Fransa liginden 20 gol atarak gelmişti forvet için risk alamayız ikinci forvet Scout transferi olabilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,5M euro verilmez mi bu adama? Ozan'dan *3 yaş büyük yalnızca. Olağanüstü bir fiziğe sahip. 3.forvet olarak alınsa keşke.

Arkadasim yaptirim yok . Sebep bu , yapanin yanina kar kalmasi , kovulsan da 15 dk icinde bir mail alip yeniden gelebilmen , bazi admin modlara dek kimsenin kendi adini bile kullanmamasi

Ortam ciddiyetsiz , boyle kriterlerde ciddiyetsizlik varsa kisiler de ciddiyetsiz olur , disaridan provokasyona da acik olur

Ustelik kim Gs li ama marjinal dusuncede biri , kim ise kasitli provokator , ayrilmasi zor olur

Katılıyorum

Benim de gerçek adım değil, sadece bir admin arkadaş biliyor ama bunun bile sebebi var. Ayrıca mevzu sohbet etmek ismin çok önemi yok bence.(fake üyelikleri ben de saçma buluyorum)

sadece forumda değil ülkede farklı görüşe hoş görü yok. Şaşırmıyorum ama özellikle seviyesiz hakarete varan yorumlar forumdan uzaklaştırıyor.

saygılar...

Fransa liginden zenci forvet almalıyız

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt