Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen selmandan bahsetmiştim.2 gol atmıs.cidden cok seveceginiz türde bi kanat oyuncusu geliyo arkdaşlar.içeri giren,golcülüğü olan,çalım yetenegi ve aklı olan.bu u 16 takımının 7 oyuncusu milli takımda zaten.stoper ata da dikkat çekici ozandan sonraki gözbebegimiz emin bayram kadar olmasa da.

sneijder ve xess xava hep sevilecek o ayrı.
Yolanthe?

v201308151015431102072.mp4.jpg

Fenerbahcenin Robert Skovu transfer etmek istedigini duydum. Insallah olmaz.

ben de emin degilim ama kuralın mantıgı acısından bu soylediklerinin hepsinin yazılması lazım. yoksa kural manupile edilebilir. misal 20 milyona adam alırsın sozlesmeye 20 yazmassın 1 milyon satıs eger en az 1 macta sure alırsa 19 milyon bonus yazarsın. ffpye 1 milyon eksi yazar. bana hic mantıklı gelmiyor.
Eğer tüm hepsi hesaba katılacaksa Mariano için -1 mil.€ Belhanda için 0.5 mil.€ eksideyiz bildiğim kadarıyla Maicon için de 1 mil.€ bonus mevcuttu. Fernando için de 0.9 mil .€ opsiyon olduğu yazıyor

Valla tüm bunlar hesaba katılacaksa biz hapı yuttuk reis elimize geçen 7.2 mil.€ zaten bu bonuslara gidecek ...

Bu Robert Skov şut çekmek yerine yargı dağıtmayı tercih eden arkadaş değil mi ?

Adam sanki gol atmak için şut çekmiyor da rakip kaleciyi cephede bombalıyor gibiydi
Ne demek istedigini anlamadim renkdas ama iyi futbolcu bide daha iyi olmasi icin potensiyali var. Biz alsak yeridir isterim acikcasi.

Babayi alirlar haha, adamlar sampiyonlugu oynuyor ve adamin 2022 kadar kontrati var. ve feyenoord ve ajax da devrede ayrica en az 15m isterler.
Sampiyonluk cokta onemli degilde Ajax veya baska Hollanda takimi transfer etmek isterse onlar kapalar.
Verdikleri rakamda komik buluyorlar suan FCK taraftari

Ne demek istedigini anlamadim renkdas ama iyi futbolcu bide daha iyi olmasi icin potensiyali var. Biz alsak yeridir isterim acikcasi.
Ben 22 yaşında böyle şut çeken bir adam kolay kolay görmedim reis onu söylüyorum gerçekten acayip güçlü şutlar çekiyor hemde bunu her türlü pozisyonda yapabiliyor sağ&sol ayak duran top ayak üstü ayak içi çok acayip şutlar çıkarabiliyor

dediğin gibi bende Galatasaray ' da görmek isterdim bu arkadaşı ...

Ben 22 yaşında böyle şut çeken bir adam kolay kolay görmedim reis onu söylüyorum gerçekten acayip güçlü şutlar çekiyor hemde bunu her türlü pozisyonda yapabiliyor sağ&sol ayak duran top ayak üstü ayak içi çok acayip şutlar çıkarabiliyor

dediğin gibi bende Galatasaray ' da görmek isterdim bu arkadaşı ...
Sutlari cok duzgun bide cok guclu duruyor sahada bide hizi var. Acayip bir yapisi var zaten Silkeborgda oynarken belliydi bu cocuk iyi olacaga FCK her zamanki gibi kapti iyi oyuncuyu.
Yalniz simdi satmaya bilirler hele Fenerbahcenin suan verdigi rakami komik duruyor acikcasi. Midtjylland bile oyuncularini daha buyuk rakamlara satiyor oyuncularini

Biz soyle 4-5 milyon euro versek kolay aliriz Skovu.

Stadyum’da şimdi Batshuayi ile ilgilendiğimizi söylüyorlar.
Çok iyi transfer olur doğruysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt