Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen asil dogru dürüst Almanca ögren oglum, senin gibiler yüzünden Almanlar bize laf atiyor. Biraz entegre ol Yav. :asd:

——-

Garry icin 7 Milyon Euro baya az olmus yalniz, neyse umarim forvet transferi en kisa zamanda biteriz

Sacmasapan konusma Türk sitesinde Türkce yazacaksin bu kadar basit. Almanca ögrenmemi gerektirecek bir durum yok, hatta bunu elestirecek veya entegrasyonum hakkinda bana nasihat verecek konumda oldugunu düsünmüyorum.

Daha dass/das ayrimi yapamayan birisinin sonucta. Kendin Almanca ögrensen daha yararli olur senin icin.

Ersin Düzen: Oyuncu Valencia’da kiralık mesajları geliyor. Biliyoruz bu durumu. Valencia Sorumlusu Longoria ile kiralık feshini görüşüp Chelsea üzerinden takıma katılma çalışması var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hı şimdi Batshuayi için kiralık oynadığı Valencia ile iletişime geçmişiz başarabilirsek Batshuayi 'nin kendisi ile iletişime geçeriz sonra menajerini doyurmaya çalışırız sonra bonservisini elinde burunduran Chelsea ile görüşme gerçekleştiririz

Birde malum yönetimimiz transfer konusunda mükkemmel hızlı anında iş bitiren adamlar ! olduğu için herhalde Batshuayi sene 2021-2022 gibi Galatasaray 'a gelebilir buna canı gönülden inanıyorum :ka:

Yahu Batshuayi 'nin yarım dönem için alacağı 2 mil.€ mu tek sıkıntı bu transferde ? Allah aşkına Trtspor başka bahane bulamamış mı ? biz ne olacağı belirsiz Alan 'a 4 mil.€ garanti ücret 2 mil.€ imza parası olan kapı gibi sözleşme önerdik hala ortada bir sonuç yok Batshuayi 'nin 2 mil.€ maaşı mı tek sıkıntı ?

batshuayinin valenciada aldıgı sürelere bak.15 dk,20 dk,30 dk bu ne la?tabi ayrılmak ister

Ersin Düzen: Bir isim ortaya atıp insanları umutlandırmak istemiyoruz. Galatasaray, Batshuayi için Valencia’dan Pablo Longoria ile iletişime geçti. Bir süredir takip ettiğimiz bir görüşmeydi.

Ersin Düzen: Bir isim ortaya atıp insanları umutlandırmak istemiyoruz. Galatasaray, Batshuayi için Valencia’dan Pablo Longoria ile iletişime geçti. Bir süredir takip ettiğimiz bir görüşmeydi.
bu kadar acıklama yaptıgına göre dogru

Falcao, Naingolan dan sonra yeni oyuncagimiz Batshuayi mi oldu simdi?

Bakiyorum renktaslar yine başlamış coşmaya.. Beyler.. Fazla kaptırmayın kendinizi. Hayal kirikligina zemin hazirlamayin

Trezeguet diagne jesus in
Serdar Eren Gary out

Galatasaray Düşmanlarının .........

Batshuai olursa ligi ağlatır .
Kiralık yarım dönem olabilir de çok zor ya

Hakkatten ben bugün bi faziayım hakkatten kendim faziayım, kendim patlayazam, hakkaten patlayazam. Yazık günah ya insanlar forvetsizlikten ağlıyor ya.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz plana göre ilerlemiyor muyduk. Ne oldu da yok şöyle olursa, böyle yaparsa durumuna geldik yine. İletişime geçmeyi çok erken akıl etmişler, müthiş planlama.

Vay canına demek Galatasaray adına güzel şeylerde oluyor :unsure:

Yahu Telles-Bruma-Rodrigues-Ndiaye gibi adamlardan bize zarar gelmez aldığımızın aşağısına satmayız kolay kolay asıl sıkıntı bizim futbolculuk hayatındaki son sözleşmelerini yapan adamlara inanılmaz sözleşmeler vermemiz yüklü maliyetler altına girmemiz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt