Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salon, dış cephe konularında haklısın sponsor da değil. Fatih hoca konusunda ve namaz hakkında da haklısın ama transferlerde değil :) Alan hazır olan demba ba da diğeri sadece tepki vermeyin diye açıklanmıyor. Alan ise 19 ocak zaten belli.
Ilk gün acıklayacaksın hazır olan transferi.
Şu an öyle bisey yok tabi. Yine taraftarı kandırdılar cok net. Şu an götünden terler akıtarak anlasma yapmaya calısıyo cok eminim. Cok basit bi olay hazır olan acıklanır. Herkes aptal bi biz akıllı değiliz anında transferleri acıkladı adamlar

A.Albayrak : Aslastigimiz oyuncular kelimesi ağzımdan çıkmadı , anlastugumus demiştum ?

AppropriateRingedBasilisk-size_restricted.gif
Ne yanar bunlar. Çok güzel çay pişirirsin bununla.

Ya okuduğunu anla sonunda soru işareti var yani boşa çıkmış sizce nasıl? öneri filan... ne duyumu... Bizim forvet ve stoper dışında transferimiz olmayacak zaten acaba bedava kadro dışı kamış kanat olur mu diyorum ve hemen musallat oluyorsun cancağzım geyet normal şaşırmadım

Okudugunu anlama konusunda senin tavsiyede bulunman abesle istigal etmek.

Aydin gibi hic bir yerde tutunamamis yeni cöpleri dolduralim takima tabi seversiniz böyle kazmalari, ayrica Medjani Araplara gitmis haberin yok sanirim biraz gündemi takip et burada atip tutmadan önce Ugurcugum.

DwPM8yAW0AEszMT.jpg

Albayrak'a transfer sormak icin kimse ulasamiyor galiba, adam haftalardir kayiplarda, yoksa hala uyuyor mu

Ne yanar bunlar. Çok güzel çay pişirirsin bununla.
Çatır çutur... Üstüne çayla yediğin kestane ve ceviz kabuklarını da ad üstüne cozz bir de kozalak at... için için yanarken bir tutam da iğne yaprağı at kurularını ışısın yaşlarını da çaya kat...

cennet cennet...

Selamın Aleyküm. Konumuzla ilgisi yok ama adımı lekelemeye çalışan haysiyetsizler, ne tartışıldığını bilip bilmeden anında yam yam gibi saldıran cibiliyetsizler, bir parça delikanlı olsaydınız özelden yazdıklarıma cevap verirdiniz! Kendini Mod zanneden, duyar ve beğeni kasıcak diye mesnetsizce küfür eden onursuz gurursuz herif, Allah senide bildiği gibi yapsın adam değil adamın a'sı bile olamazsın sen. Çok delikanlıysan çok bilgili olduğuna inanıyorsan özelden yazdıklarıma cevap ver.

Fatih terim hakli diyen olmamış pek ilginç.serdar 1 ay önce menajeri ile fenerli iş adamlarıyla görüşecek.biz de saf saf maca çıkmamasına,tatillerine ne olacak yaaaa diyecektik,bu olaylar ortaya çıkmasa.fatih terim olmasa bu takımdan bi yol olmaz.

Okudugunu anlama konusunda senin tavsiyede bulunman abesle istigal etmek.

Aydin gibi hic bir yerde tutunamamis yeni cöpleri dolduralim takima tabi seversiniz böyle kazmalari, ayrica Medjani Araplara gitmis haberin yok sanirim biraz gündemi takip et burada atip tutmadan önce Ugurcugum.

DwPM8yAW0AEszMT.jpg
Ya esas sen okuma bilmiyorsun soru işareti koymuşum medjaniye yani olur mu diye :) sen de cevap vermişsin de itham ederek yine cancağzım... bir derin nefes çek hayatının merkezine beni alma ben o kadar da alfa değilim :)

Akıl Noksanlığını Cinsiyetçilik gibi kavrama dayıcak kadar geri zekalısınız beyinsizler

Selamın Aleyküm. Konumuzla ilgisi yok ama adımı lekelemeye çalışan haysiyetsizler, ne tartışıldığını bilip bilmeden anında yam yam gibi saldıran cibiliyetsizler, bir parça delikanlı olsaydınız özelden yazdıklarıma cevap verirdiniz! Kendini Mod zanneden, duyar ve beğeni kasıcak diye mesnetsizce küfür eden onursuz gurursuz herif, Allah senide bildiği gibi yapsın adam değil adamın a'sı bile olamazsın sen. Çok delikanlıysan çok bilgili olduğuna inanıyorsan özelden yazdıklarıma cevap ver.
Aleyküm selam konuyu anlamadım ama çok delikanlı giriş yapmışsın istemsizce beğendim hürmetler...

Edmilson Junior'un fanları vardı düşerler birazdan

AKŞAM BASKISI - The Football League Paper

CLAUDIO GOMES
Manchester City
Orta Saha Oyuncusu

'N'Golo' lakabıyla anılan oyuncu için Guardiola, Gomes'in "dakikalara ihtiyacı olduğunu" söyledi. Gomes, Manchester City'nin ORTAĞI Galatasaray'a kiralık olarak gidebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, yeni transferlerini yapmak ya da duyurmak için oyuncularının satışlarını resmileştirmek zorunda. Bunlar gerçekleşmeden biraz zor görünüyor. Serdar Aziz ve sonrasında Maicon gidecekler arasında. (@ManuLonjon)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apoyu bulun adam kayıp. Bi yerde uyuya kalmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt