Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne ara City ile ortak olduk

Ya esas sen okuma bilmiyorsun soru işareti koymuşum medjaniye yani olur mu diye :) sen de cevap vermişsin de itham ederek yine cancağzım... bir derin nefes çek hayatının merkezine beni alma ben o kadar da alfa değilim :)

Hahahaha yine kendinden gecmissin kim seni hayatanin merkezine koysun ki. Kafandaki diger kisilikler belki.

Evet evi terk etme zamanı geldi sanırım, mutfakta bunu buldum.

bb62e27d09c57d26a278a68abad02e50.jpg

sent via GSC

Dembe ba ya felan burun kıvırıyodum da şimdi istiyorum gelmesini bu yönetim şimdi onuda elinden kaçırır yine forvetsiz başlarız lige fatih terim dışında bir hoca olsa çoktan istifa ederdi bu beceriksiz yönetim yüzünden insan bi en azından ön görüşme felan yapar lig başlamadan

O zaman peşimi bırak :)

Kac defa gidiyorum diyip döneklik yapip yeni yeni üyeliklerle geri gelmek icin insanin nasil derecede yüzsüz olmasi lazim ona sahitlik ediyoruz burada.

Ne bileyim kendine bunu yedirebiliyorsan sorun yok susarim ama ben terk ediyorum dedigim yere veya kovuldugum yere bir daha adimimi atmam.

Hic birsey olmamis gibi gelip burada ahkam kesmeye devam ediyorsun en vahimi de o.

Garry KAP nerede kaldı ulan satışları bile yavaş heriflerin

Çatır çutur... Üstüne çayla yediğin kestane ve ceviz kabuklarını da ad üstüne cozz bir de kozalak at... için için yanarken bir tutam da iğne yaprağı at kurularını ışısın yaşlarını da çaya kat...

cennet cennet...
Uğur senmisin

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt