Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen kadro kuruyorum.

Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz
Teknik Direktör: Serdar Aziz

Başkan: Haluk Canatar

Vizyon Version: Gsc 2019.01

@serhatuluerentv: Başkan M.Cengiz ve 8 yöneticinin, F.Terim'in Eren ve S.Aziz kararlarını tek başına alıp uygulamasından son derece rahatsız olduğunu öğrendim.Anlayacağınız yakında kıyamet kopar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

..

2d82b60d2d1ca49d1d66930d5dc064f2.jpg

lan 6 ay oldu yerinden kesip biyonik kemik taksan 1 hafta sonra sahadaydi. 1.5 ay nedir lan

Salon, dış cephe konularında haklısın sponsor da değil. Fatih hoca konusunda ve namaz hakkında da haklısın ama transferlerde değil :) Alan hazır olan demba ba da diğeri sadece tepki vermeyin diye açıklanmıyor. Alan ise 19 ocak zaten belli.
Nereden belli Alanin 19 ocak oldugu rdas, aciklama felan var da bizmi atladik?

+ hay Demba baniza haaa

Hemen kadro kuruyorum.

Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz Serdar Aziz

Serdar Aziz
Teknik Direktör: Serdar Aziz

Başkan: Haluk Canatar

Vizyon Version: Gsc 2019.01
Çok iyi ama bence şöyle bir şey de olabilir;

MUSLERA
MARIANO MAICON CAHILL NAGATOMO

FEGHOULI FERNANDO BELHANDA ONYEKURU

BA ALAN

yedekler: ÇİPE-OZAN-ÖMER-MUĞDAT-LINNES-SİNAN-YUNUS-DONK-NDIAYE

Daha ne olsun yıldızlar karması... hala bana serdar, eren gitti güç kaybettik gomisin yeri dolmadı filan. daha yazmadığımız celil,atalay gibi gençler çalık selçuk gibi çöpler de var. sadece 3 transfer yazdık ilk 11e. diyelim ki tek forvet aldık o zaman orta sahayı 5le ndiayeyi koy. Diyelim ki stoper bile almadık o çok övdüğünüz ozanı koyun o zaman altyapıdan gökay güneyi yedek yap. Tek başına ALAN bile yeterli aslında... Başka da bir oyuncu göndermeye gerek yok Birhan da takıma katılabilir. 3 gönderip 2 almış olursun işin ölüsünde bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt