- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Demba ba bekletilip Balo için mi uğraşılıyor yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte onu diyorum üstatHayır şu üsteki kozalak muhabbetinden
Galatasaray Düşmanlarının .........
Yav h h. Kodumun gargameli çok beklersin it herif@serhatuluerentv: Başkan M.Cengiz ve 8 yöneticinin, F.Terim'in Eren ve S.Aziz kararlarını tek başına alıp uygulamasından son derece rahatsız olduğunu öğrendim.Anlayacağınız yakında kıyamet kopar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen o bide canla tartismandanişte onu diyorum üstat
@serhatuluerentv: Başkan M.Cengiz ve 8 yöneticinin, F.Terim'in Eren ve S.Aziz kararlarını tek başına alıp uygulamasından son derece rahatsız olduğunu öğrendim.Anlayacağınız yakında kıyamet kopar
Var biz
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı.@serhatuluerentv: Başkan M.Cengiz ve 8 yöneticinin, F.Terim'in Eren ve S.Aziz kararlarını tek başına alıp uygulamasından son derece rahatsız olduğunu öğrendim.Anlayacağınız yakında kıyamet kopar
Bütün kanalı topladılar bu yavşağı neden içeri almadılar çok merak ediyorumYav h h. Kodumun gargameli çok beklersin it herif
@serhatuluerentv: Başkan M.Cengiz ve 8 yöneticinin, F.Terim'in Eren ve S.Aziz kararlarını tek başına alıp uygulamasından son derece rahatsız olduğunu öğrendim.Anlayacağınız yakında kıyamet kopar
Nereden belli Alanin 19 ocak oldugu rdas, aciklama felan var da bizmi atladik?Salon, dış cephe konularında haklısın sponsor da değil. Fatih hoca konusunda ve namaz hakkında da haklısın ama transferlerde değilAlan hazır olan demba ba da diğeri sadece tepki vermeyin diye açıklanmıyor. Alan ise 19 ocak zaten belli.
Çok iyi ama bence şöyle bir şey de olabilir;Hemen kadro kuruyorum.
Serdar AzizTeknik Direktör: Serdar Aziz
Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz Serdar Aziz
Serdar Aziz
Serdar Aziz Serdar Aziz
Serdar Aziz Serdar Aziz
Serdar Aziz
Başkan: Haluk Canatar
Vizyon Version: Gsc 2019.01
Al bi de burdan yak..
@Can BÜYÜKşoparlarda Terim'i eleştirsin .
19 ocak tarihi serbest kalma tarihi daha transfer döneminden önce açıklanmıştı.Nereden belli Alanin 19 ocak oldugu rdas, aciklama felan var da bizmi atladik?
+ hay Demba baniza haaa