Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mangala ,niasse , alan, serdar gürler , simon kjaer transferleri mütiş olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iyi ama bence şöyle bir şey de olabilir;

MUSLERA
MARIANO MAICON CAHILL NAGATOMO

FEGHOULI FERNANDO BELHANDA ONYEKURU

BA ALAN

yedekler: ÇİPE-OZAN-ÖMER-MUĞDAT-LINNES-SİNAN-YUNUS-DONK-NDIAYE

Daha ne olsun yıldızlar karması... hala bana serdar, eren gitti güç kaybettik gomisin yeri dolmadı filan. daha yazmadığımız celil,atalay gibi gençler çalık selçuk gibi çöpler de var. sadece 3 transfer yazdık ilk 11e. diyelim ki tek forvet aldık o zaman orta sahayı 5le ndiayeyi koy. Diyelim ki stoper bile almadık o çok övdüğünüz ozanı koyun o zaman altyapıdan gökay güneyi yedek yap. Tek başına ALAN bile yeterli aslında... Başka da bir oyuncu göndermeye gerek yok Birhan da takıma katılabilir. 3 gönderip 2 almış olursun işin ölüsünde bile...

Serdar Aziz yok kardeşim daha önemlisi menajerine yer vermemişsin.

Arkadaşım lafım sana serhat denen herif azılı bir Galatasaray düşmanıdır kaos olsada beslensek derdindedir. Şimdi bir soru sen bu adamı takip mi ediyorsun buraya paylaştın? yoksa senin timeline nine düştü de mi buraya attın. Her 2 şekilde de olsa yaptığın saçma. Alıntılamadan söyledim umarım anlayabilmişsindir.

Serdar olayinin bir maclik bir durum olmadigini Fatih hoca acikladi zaten

Artik önümüze bakmaliyiz,4 transfer sart

Biz burda taraftar olarak yönetimi eleştiririz hocayı eleştiririz ama bunun gibi kanı bozuk şerefsizleri de bu ikisini satacak değiliz.

Arkadaşım lafım sana serhat denen herif azılı bir Galatasaray düşmanıdır kaos olsada beslensek derdindedir. Şimdi bir soru sen bu adamı takip mi ediyorsun buraya paylaştın? yoksa senin timeline nine düştü de mi buraya attın. Her 2 şekilde de olsa yaptığın saçma. Alıntılamadan söyledim umarım anlayabilmişsindir.
Hakan bazı mesajların sergen zereni andırıyor. Yoksa ? :)

Ulan fenerde takasta kullanıcagımız bi adam yok hiç, takım komple çöp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menajer tipinde bir arkadaş dan mesaj aldım. Nice den Balotelli bize geliyor. 99% biz de. Marsilya vazgeçmiş.
Download%20(1).webp
1546519612219.webp

Mizah içerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt