Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evren'den önce yazan biri vardir belki

12-13 milyon euroluk transfer bütcemiz olacak yüksek ihtimal

2 forvet + 2 defans +1 kanat 1 orta saha

Mümkün mü? Zannetmiyorum

Şimdi resmi olarak FFP kriterlerine 9 mil.€ işliyor değil mi ? netice toplam olarak o bonservis elimize geçiyor sonra biz Paok 'a ödeme yapacağız

Eğer öyleyse elimiz bayağı rahatlar transfer için harcanabilecek 9.6 mil.€ bütçemiz var ki daha Eren ve Serdar 'ın da bedava gitmeyeceğini var sayarsak en azından 11-12 mil.€ yu bulur o para

Eğer doğru kullanırsak o parayı çok iyi bir stoper ve forvet alınır o paraya, hatta Alan 'ın bonservissiz geleceğini düşünürsek 2. forvet veya kanat transferi bile yapılır ...

Maicon zaten Serdar olayından sonra takımda kalması kesin gibi. Zaten Brezilya 'daydı adam transfer görüşmesi yapma transferi olacak olsa Brezilya 'da kalırdı adam geldi antrenmana katıldı kalktı takımla beraber kampa gitti

Mariano&Maicon ikilisi sene sonuna kadar takımda kalır benim düşüncem ...

Maicon denen tank keske gitmek isteseydi, simdi hem garry ve maicondan en az 16m dollar alirdik, gitmek istemedi adamlar da costayi aldilar.

Şimdi resmi olarak FFP kriterlerine 9 mil.€ işliyor değil mi ? netice toplam olarak o bonservis elimize geçiyor sonra biz Paok 'a ödeme yapacağız

Eğer öyleyse elimiz bayağı rahatlar transfer için harcanabilecek 9.6 mil.€ bütçemiz var ki daha Eren ve Serdar 'ın da bedava gitmeyeceğini var sayarsak en azından 11-12 mil.€ yu bulur o para

Eğer doğru kullanırsak o parayı çok iyi bir stoper ve forvet alınır o paraya, hatta Alan 'ın bonservissiz geleceğini düşünürsek 2. forvet veya kanat transferi bile yapılır ...

artı 9 yazacagını sanmıyorum
paoka odenecek para dusulur

Oyuncu satıp mevkiyi boşaltıp diğer mevkilere topçu alma saçmalığı moda oldu bizde de yazın gomisi sattık ordan gelen parayla 10 numaraya topçu aldık forvet mevkisini bom boş bıraktık şimdi en iyi kanat oyuncumuzu sattık, As stoperimizin götüne tekme bağladık, forvet zaten yok elimizdeki para ise 7 milyon euro neye yeticekse mãlum bonservissiz topçu almayı zaten beceremiyorlar.

Garry gittigine göre 36 saat icinde yeni forvet transferimizin aciklanmasini bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt