Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Takvim, Yeni Akit, Fotospor ve FutbolArena kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

GSCimbom Yönetimi

bunlar yasak, diger haber siteleri isteyen paylasir

@Murat Saylak bu konudan çok sıkıldım gerçekten hangi arkadaştan bahsettiğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Ama bunun gibi kaynaklar engellenmesi gerekiyor paylaşanlarında ayriyetten ceza alması gerekiyor.
Arkadaslar ilgili mesajlari raporlarsaniz daha kolay islem yapariz. Böyle hangi mesajlardan söz ettiginiz pek anlasilmiyor, sürekli forumda olmadigimiz icin ayrintilara hakim olamiyoruz.

Sana paylaşma diyen yok bu dediğimden bunu anladıysan daha fazla konuşmaya gerek yok. Kıvraklık yapma falan doğru düzgün konuş. Seni insan gibi eleştiriyoruz. Görmek istemesem zaten engellemiştim çoktan. Boş yapmaya lüzum yok.

Söyleyeceksen direk bana söyle imalı imalı konuşma delikanlı ol. Özel mesaj atar söylerdin bende ona göre hareket ederdim burda beni hedefe koymana izin vermem. Boş koy dolu gelsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar ilgili mesajlari raporlarsaniz daha kolay islem yapariz. Böyle hangi mesajlardan söz ettiginiz pek anlasilmiyor, sürekli forumda olmadigimiz icin ayrintilara hakim olamiyoruz.
Raporlayacak bir mesele değil zaten sadece boykot ettiğimiz kaynakları paylaşmasın diye arkadaşı uyarmıştım. Ama demek ki yasak değilmiş. Kapanmış oldu konu benim için.

Taş gibi forvet ho

Taş gibi forvet ho

Bu konser olduğunda makinist olarak görevliydim.İzleyici profili gerçekten elit insanlardı.Kabin değişirken tek tek el sıkıp teşekkür ve tebrik etmişlerdi.Bi de bizim maç günleri elimdeki anahtarlık sarı kırmızı olmasına rağmen,hiç bir sebep yokken omuz atıp ana avrat küfreden taraftarlar aklıma geldi.

Roma, Ozan Kabak ve Oğuzhan Özyakup'la ilgileniyor. (La Gazzetta)

4fee23afb2f2bdc72febd0a3815a1715.jpg

Galatasaray sunu aliyor, bunu aliyor, kampa getiriyor haberlerine artik verdigim tepki...

8781.jpg

Forumda adı geçen kiralayalım denilen brahim diazı real madrid almış vay be..17 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt