Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Przeglad Sportowy - Polonya

Szymon Zurkowski’yi isteyen kulüp sayısı artıyor. İtalyan gazeteci Di Marzio, oyuncuya talip olan takımların Fiorentina, Galatasaray, Juventus, Torino ve Watford olduğunu açıkladı. Gornik Zabrze kulübü bu transfer için 12M Polonya Zlotisi istiyor.

1546851886638.webp

İrlanda'nın The Irish Times gazetesinden Mary Hannigan'ın Serdar Aziz hakkındaki şahane yazısı: ''Kaçış yok!'' Sosyal medyanın tehlikeleri hakkında çok fazla şey duyuyoruz, ancak Noel öncesi Galatasaraylı Serdar Aziz’in yaptığı şey ne kadar hain olabileceğinin en büyük örneğiydi.

Serdar Aziz, G.Saray'ın Sivasspor'la oynayacağı maç öncesi karnım ağrıyor diyerek maça çıkmayı reddetti. Önce kimsenin tepkisini çekmemişti, ta ki karısı Instagram'a bir fotoğrafı gönderene kadar. Peki Serdar hasta yatağında mıydı? Hayır, Maldivler'de güneş banyosu yapıyordu!

1546852139398.webp

Zlo
Przeglad Sportowy - Polonya

Szymon Zurkowski’yi isteyen kulüp sayısı artıyor. İtalyan gazeteci Di Marzio, oyuncuya talip olan takımların Fiorentina, Galatasaray, Juventus, Torino ve Watford olduğunu açıkladı. Gornik Zabrze kulübü bu transfer için 12M Polonya Zlotisi istiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 36570
Zloti mloti yok bizde. Euro veririz biz.

Zurkowski'yi 3m euro civarına bırakabilirlermiş,Garry'i satmışken hemen çökmek lazım sezon sonu Ndiaye'nin yerini şimdiden doldurmuş oluruz

Polonyalıların Zloty'si bile bizim TL den daha değerli.

sent via GSC

Bu açıklamalardan dolayı Savaş çorlunun akreditasyonu iptal edildiyse tam bir rezalet.

hocanın istediği ortasaha zurkowski olmasın?gecen yaz da syzmanskiye taktı kafayı fatih hoca.muhtemelen kanat oalrakta edmilson junior ve marcus thuram adaylar arasında.forvet olarakta ighalo adı cıktı zaten.ama lequipeden vs bi haber bekliyorum bununla ilgili

Bu sene sadece şampiyonlar liginden 25-30 milyon euro para almamıza rağmen hala oyuncu alacağı varsa kulüpte hırsızlık vardır.Ben böyle düşünürüm.

Para yüzünden şu yönetimi savunan koyunlar umarım görüyordur ne kadar aciz bir yönetim olduğunu . Maşallah donumuzu satıp açık bırakmalarına rağmen yine alacak borç vs var . Bu yönetimi savunanla dursunu savunan adamın hiçbir farkı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para yüzünden şu yönetimi savunan koyunlar umarım görüyordur ne kadar aciz bir yönetim olduğunu . Maşallah donumuzu satıp açık bırakmalarına rağmen yine alacak borç vs var . Bu yönetimi savunanla dursunu savunan adamın hiçbir farkı yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kısmen haklısın dostum ama Dursun bambaşka bir boyuttu onun yaptığı hainlikleri ve pislikleri kimse kolay kolay tekrarlayamaz.

Ben de Mustafa Cengizi pek başarılı bulmuyorum şu ana dek özellikle futbol takımı idari konusunda ama Dursun gerçekten bambaşka bir seviyedeydi. O seviye ye yaklaşabilmesi için Mustafa Cengizin kulübü yakıp yıkması falan lazım.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt