Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bir sorum var . Eger kulupte para yoksa ve orn garry den gelen para maaslara yetecekse , kalmayan para ile nasil transfer yapacagiz ?

Muhtemelen ilk imzasinda para vermeyecegimiz (dusuk imza parasi , sifir bonservis gibi) birileri cikarsa anca olur

Cunku herkes ffp den 9 milyon limit acildi diyor ama limit acilsa da para oncelikli olarak maaslara gider

Yangel yat tarik bile alacagim odenmedi dese hemen uefa biletimizi keser , en hassas olduklari mesele oyuncu alacaklari ,taksitleri
Ya aslinda para olayi zaten dijital,geleni her sekilde borclara maaslara kullanacagiz,ama en azindan UEFA bu kadarlik alabilirsin diyevek onu da ya taksitle,ya sonradan ya da kredi ile odeyecegiz buyuk ihtimal yoksa Uefa nin bilanco inceledigini sanmiyorum incelenmisi istiyordur orda da hersekil ayarlama yapılır "Here is Turkey "

Kısmen haklısın dostum ama Dursun bambaşka bir boyuttu onun yaptığı hainlikleri ve pislikleri kimse kolay kolay tekrarlayamaz.

Ben de Mustafa Cengizi pek başarılı bulmuyorum şu ana dek özellikle futbol takımı idari konusunda ama Dursun gerçekten bambaşka bir seviyedeydi. O seviye ye yaklaşabilmesi için Mustafa Cengizin kulübü yakıp yıkması falan lazım.

sent via GSC

Öbürü mülkleri sattı , bu adam da futbolcu . Yöntem olarak aynı , sadece dursun daha beterdi ama yöntem aynı . En önemlisi de bu adam aşırı yalancı , öyle böyle değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya zaten şu an kimseye öyle milyon avrolar vererek birini almayız.bruma için para mevcuttu,ciddi bi yatırımdı.biçok etken vardı.fatih hoca kalsa sneijder ve drogbanın etrafını bruma gibileriyle dolduracaktık.ve kimbilir ne basarılar gelecekti...

diyelimki trezeguetyi istiyoruz.eren+sinan+3 milyon verirsin olur biter.

Il Messaggero (Abruzzo)

Roma Ozan Kabak ısrarını sürdürüyor. Ozan'ın alternatifi olarak bonservissiz Miranda'yı görüyorlar ama Monchi ille de Ozan diye tutturmuş.

1546854819782.webp

şu maaş olayı kapansın.fenerli medya ve antu tayfa da görsün.baskana mı yavsaklara mı inanalım

Öbürü mülkleri sattı , bu adam da futbolcu . Yöntem olarak aynı , sadece dursun daha beterdi ama yöntem aynı . En önemlisi de bu adam aşırı yalancı , öyle böyle değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallah renktaş Dursun kat kat daha büyük yalancıydı.

Yanlış anlama ben Mustafa yı savunmuyorum kattiyen. Şu forumda Dursun dan en fazla nefret eden kişi olabilirim belki, benim gözümde onun hainlik boyutuna kolay kolay ulaşamaz kimse. Mustafa yı Dursun ile kıyaslayınca Dursunun hainliklerini küçültmüş oluyoruz sadece anlatabiliyor muyum.

Onun seviyesine ulaşabilmesi için de bizim Florya yı falan yakması lazım Cengizin.

Cengizin hataları da var forvet almadıkları için sinirden kudurdum ben de ama Dursun benim gözümde bambaşka bir çapta.

sent via GSC

Zurkowski icin en az 3m istiyorlarmis, Fiorentina, Genoa gibi takimlar da ilgileniyor, bu genc yasta kariyeri icin italya'yi tercih eder

Bu açıklamalardan dolayı Savaş çorlunun akreditasyonu iptal edildiyse tam bir rezalet.

Algi operasyonu . Ozellikle en masum bolumu secmisler , allah askina bundan oturu tedbir uygulanir mi

Dun bir tane basiretsiz yonetim beceriksizler dedigi konusma var , onu dinledim , dinleten kisiye "burada elestiri limitini asan bir sey yok" dedim

Bu videoda ise hic bir sey yok . Ama bu adamin stadyo konusmalarinda neler dedigini haftalardir ben biliyorum , aspor surekli acik ben neredeysem , disaridaysam aspor radyo acik , o yuzden bu adami net taniyorum

Aspor yandaslari vasitasi ile adami korumak icin "bak bu sozlere yasak uyguladilar" demeye getiriyor .. kulup de aciklamali tabi hangi cumlelerin sebep oldugunu

Kiralık oyuncu alınmalı mutlaka en pratik çözüm o ama yarım dönem kiralik değil 1.5 yıl olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt