Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidişat hiç değil sanırım yapamıyorlar transfer acil paraya ihtiyaç var anlaşılan Serdar ve Eren kadro dışı kalınca işler karıştı yönetim ile hoca gerilip Fatih hoca istifa ederse karışır ortalık . Transfer beklerken ilkonbirden 2 oyuncuyu bıraktık ve önüzümüzde sadece iki hafta kaldı

sonra yine dursun ve tudor kıvamında malozlarla 6.lıklara doğru yolculuğa çıkarlar. belki de adamlar şampiyonluktan erken kopmayı forumda geyik çevirmeyi özlemişlerdir bilemeyiz.
Terimsiz de şampiyon olur Galatasaray sıkıntı yok hocam. Sadece işimizi zorlaştırmayı seviyoruz, bir de kendi kafamızdan hikayeler yaratıp inanmayı, gerçekleri, rakamları görmek yerine.

Terim Galatasaray'in Atatürkü evet.

Terim'i kovacak bir yönetim gelsin de herkes rahat etsin bence. Hem yönetim değişmiş olur herkesin istediği gibi hem de terim kovulur gereksiz tartışmalar biter. Galatasaray için iyi mi olur? Onu sallayın, bir önemi yok.

gs'mizin geleceği için terim , mi diorsun yani my zolid moit

Ortalik fena karisacak

Ben yerimi aldim

89cbc62978ae300a700b428b3712613e.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kimsenin terimi körü körüne savunduğuna pek rastlamadım bu forumda ama körü körüne eleştirdiğine çok rastladım. yani bence ortada terimsporlular değil antiterimciler ve terim kompleksi olanlar var. terimin galatasarayın iyiliği için emekli olana kadar t.direktörümüz olması gerektiği fikrine sahibim ve aysal dönemindeki ayrılışında da yerden yere vurmuş biri olarak söylüyorum bunu

Serdar yerine altyapıdan Gökay'ı çıkarırlar , bir transfer yapılır sadece defans hattına
Reis zaten kimse bunlardan 2 tane stoper beklemiyor ki 1 tane adam akıllı defansa liderler yapacak geriyi temizleyecek bir adam gelsin yeter dediğin gibi Serdar 'ın yerine Gökay çıksın oynasın sesimi çıkarmam. Yazın Ozan mı gidecek yerine Merih Demiral alınır Maicon Arabistan 'a mı gidecek Brezilya 'ya mı dönecek dönsün hiç önemli değil elbet bir şekilde yeri doldurulur ama sıkıntı şu bizim yönetim ne adam almayı ne adam satmasını beceremiyor ...

23 günde 5 transfer!

4 günde 1 KAP bildirimi gelmeli demek. 2 tane KAP her transfer için geleceği düşünülürse nerede ise her 3 güne 1 KAP düşüyor.

Ve 4 gün oldu sadece giden Rodrigues'i 1 haftada açıklayabildik.

Hepinizi forvet transferi için sokağa davet ediyorum.

hqdefault.jpg

kimsenin terimi körü körüne savunduğuna pek rastlamadım bu forumda ama körü körüne eleştirdiğine çok rastladım. yani bence ortada terimsporlular değil antiterimciler ve terim kompleksi olanlar var. terimin galatasarayın iyiliği için emekli olana kadar t.direktörümüz olması gerektiği fikrine sahibim ve aysal dönemindeki ayrılışında da yerden yere vurmuş biri olarak söylüyorum bunu
Aysal döneminde aşırı kızmıştım. Hala kızgınım. Hele de demirören e başkanıma çok bilmem ne diyorlar dediğinde. Başka hocanın başarılı olması çok zor. Özellikle yabancı hoca. Ama Türkiye bambaşka bir yer. Herhangi psikiyatri falan çözemez o ülkeyi. Fatih Terim Galatasaray aşısı tutuyor. Bende isterdim genç simione, kloop gibi hocalarımız olmasını. Maalesef durumlar çok farklı.

Reis zaten kimse bunlardan 2 tane stoper beklemiyor ki 1 tane adam akıllı defansa liderler yapacak geriyi temizleyecek bir adam gelsin yeter dediğin gibi Serdar 'ın yerine Gökay çıksın oynasın sesimi çıkarmam. Yazın Ozan mı gidecek yerine Merih Demiral alınır Maicon Arabistan 'a mı gidecek Brezilya 'ya mı dönecek dönsün hiç önemli değil elbet bir şekilde yeri doldurulur ama sıkıntı şu bizim yönetim ne adam almayı ne adam satmasını beceremiyor ...

Kesinlikle öyle ben de aynı şeyi düşünüyorum , Gökay tutarsa diye hevesliyim sadece.

Transfersizlikten sapıttık valla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt