Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birak su Can'a yaw, bosun teki. bosuna cogu kisi engelemedi buna

Yoo aslinda boyle degildir genelde herkesin dusundugunden etkilenmez bu sebepten oturu hakli ciktigi da olur ama haksiz cikinca cekilmez bir adam oluyor, "yanilmisim" durumu lugatinda yok boyle dememek icin de kafa acana kadar alintiliyor iste. Sanki her seyi bilmek zorunda. Bir seyler hakkinda yanilmaktan bu kadar korkuyorsa da bu kadar buyuk konusmamali.

Evet gerçekten öyle oluyor.

sent via GSC

Elestirim yukaridadir, onyargisiz olmaya calismani isterim.

Alan konusunda nasıl bir geri vites göreceğiz çok merak ediyorum.

Yoo aslinda boyle degildir genelde herkesin dusundugunden etkilenmez bu sebepten oturu hakli ciktigi da olur ama haksiz cikinca cekilmez bir adam oluyor, "yanilmisim" durumu lugatinda yok boyle dememek icin de kafa acana kadar alintiliyor iste. Sanki her seyi bilmek zorunda. Bir seyler hakkinda yanilmaktan bu kadar korkuyorsa da bu kadar buyuk konusmamali.

Elestirim yukaridadir, onyargisiz olmaya calismani isterim.
Şurada yanılacak bir durum yok ki kabulleneyim.

sent via GSC

bombayi patlatalim artik

arkadaşlar bu mustafa cengiz denen şahsiyeti ben gibi birçoğumuz tanımıyorduk kimdir nedir işadamımı, siyasetçimi, futbolun içinden gelme bir dehamı. bugüne kadarki süreçte gördükki bu şahsiyet futboldan gram anlamıyor, futbol ekonomisinden anlamıyor, galatasarayın büyüklüğünün farkında değil amacı sadece galatasaray markası üzerinden tanırırlığını artırarak ekonomik gelir elde etmek. takımın durumu felanda hiç umrunda değil bazı arkadaşlar terimle ismini felan zikretmeye kalkıyor aman ha allah çarpar terim olmasa galatasaray markası diye birşey olmazdı fenerin altında sürünüyor olurduk bunu unutmayın. bu şahsiyet galatasaray başkanlığı makamını meşgul etmese terim bununla oturup kahve bile içmez üzücü olan şudurki böyle neüdüğü belirsiz zatlar gelip koskoca dünya markası galatasayın başkanı olabiliyor ben faruk süren den beri bu makama yakışan futboldan futbol ekonomisinden anlayan bir başkan görmedim malesef biz hala bu adamdan ve yönetiminden vizyon bekliyoruz, transfer bekliyoruz galatasarayı temsil etmesini bekliyoruz bırakın arkadaşlar bu adamlar gitmeden yükselemeyiz geri gideriz transferi felan bırakın bunların gitmesi için birşeyler yapalım ve bizim için bulunmaz bir şans olan hocamızın arkasında duralım yoksa siyasi iktidar, TFF, kulupler birliği, ali koç, fikret orman ayağımızın kaymasını bekliyorlar bunlara fırsat vermeyelim

Konu disi ama Hollandanin Rotterdam sehrinde bir türk vatandasi Turk konsoloslugunda kendini yakmış. Millet olarak bu transfer döneminde zor gunlerden geciyoruz :)

Şurada yanılacak bir durum yok ki kabulleneyim.

sent via GSC

Hayir ya o genel bir elestiriydi, bu durumda bence demek istedigim anladin.

Iki benzetme de sacma ve tehlikeli, forum atmosferi icin cok kotu. Zaten ulkede yeterince kutuplasmisiz ve bir seyi konusamaz hale gelmisiz, aynisi forumda olsun istemiyorum.

Sana gore gercekten bir benzetme sacma digeri cok iyiyse bunun sebebi belirli onyargilardir.

Bu gün yarin kap gelmezse işin sonu forvette sinan kanatta Muğdat

Yine tek oyuncuya kilitlenip olmayınca ne yapacağını şaşıracak teknik ekip ve yöneticiler olmaz umarım. Çünkü ön anlaşma yaptık diyorlar ve açıklamayıp bekliyorlar. Bu senaryoyu yaz transfer döneminde izlemiştik. Daha tecrübeli olmaları lazım. Taraftarın sabrı taşıyor çünkü.

Skip.

fs.webp

Bu hafta 2 transfer bekliyorum acikcasi

Onyekuru gibi hic gündemde olmayan birileri gelecektir

Hayir ya o genel bir elestiriydi, bu durumda bence demek istedigim anladin.

Iki benzetme de sacma ve tehlikeli, forum atmosferi icin cok kotu. Zaten ulkede yeterince kutuplasmisiz ve bir seyi konusamaz hale gelmisiz, aynisi forumda olsun istemiyorum.

Sana gore gercekten bir benzetme sacma digeri cok iyiyse bunun sebebi belirli onyargilardir.
Semih anlatmak istediğini yanlış anlatmış daha doğrusu anlatamamış kısaca palu ya benziyor diyerek tepki çekmesi gayet normal.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt