arkadaşlar bu mustafa cengiz denen şahsiyeti ben gibi birçoğumuz tanımıyorduk kimdir nedir işadamımı, siyasetçimi, futbolun içinden gelme bir dehamı. bugüne kadarki süreçte gördükki bu şahsiyet futboldan gram anlamıyor, futbol ekonomisinden anlamıyor, galatasarayın büyüklüğünün farkında değil amacı sadece galatasaray markası üzerinden tanırırlığını artırarak ekonomik gelir elde etmek. takımın durumu felanda hiç umrunda değil bazı arkadaşlar terimle ismini felan zikretmeye kalkıyor aman ha allah çarpar terim olmasa galatasaray markası diye birşey olmazdı fenerin altında sürünüyor olurduk bunu unutmayın. bu şahsiyet galatasaray başkanlığı makamını meşgul etmese terim bununla oturup kahve bile içmez üzücü olan şudurki böyle neüdüğü belirsiz zatlar gelip koskoca dünya markası galatasayın başkanı olabiliyor ben faruk süren den beri bu makama yakışan futboldan futbol ekonomisinden anlayan bir başkan görmedim malesef biz hala bu adamdan ve yönetiminden vizyon bekliyoruz, transfer bekliyoruz galatasarayı temsil etmesini bekliyoruz bırakın arkadaşlar bu adamlar gitmeden yükselemeyiz geri gideriz transferi felan bırakın bunların gitmesi için birşeyler yapalım ve bizim için bulunmaz bir şans olan hocamızın arkasında duralım yoksa siyasi iktidar, TFF, kulupler birliği, ali koç, fikret orman ayağımızın kaymasını bekliyorlar bunlara fırsat vermeyelim