Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[QUOTE="Emre Cevik, post: 10482517, member: 8373".....QUOTE]

Ilk cumleler burda bircok renktasi kalpten götürebilir. Kalp rahatsizligi olan okumasin!

Forvet lazim degil. Prens Sinan Gümüs düzeldiya, 17 macta her mac 90 dakika sahada gezerek belki atar 2-3 gol atar.

Bir kere de birsey bilme be Can, bir kere de sus be. Nedir bu aşağılık kompleksi anlamadim.

Gidişat hiç iyi değil. Anlaşılan oyuncular olsaydı şimdiye bombalar patlardı.

Burası karışacak vaziyet alın..

Kimse şaşırmaz. Güvensiz ve gergin negatif ortam var Galatasarayda. Neler dönüyor neden böyle bi ortam hakim bilmiyorum ama maddiyat dışı etkenler olduğunu düşünüyorum. Takım karışıyor taraftar geriliyor yöneticiler kumar masasında görüntüleniyor gazetecilerin düşünce özgürlüğüne de saldırı başladı yönetimden. Ve güven veren umut kokan tek bi açıklama yok. Taraftar yine oyalanıyor gibi görünüyor.

arkadaşlar bu mustafa cengiz denen şahsiyeti ben gibi birçoğumuz tanımıyorduk kimdir nedir işadamımı, siyasetçimi, futbolun içinden gelme bir dehamı. bugüne kadarki süreçte gördükki bu şahsiyet futboldan gram anlamıyor, futbol ekonomisinden anlamıyor, galatasarayın büyüklüğünün farkında değil amacı sadece galatasaray markası üzerinden tanırırlığını artırarak ekonomik gelir elde etmek. takımın durumu felanda hiç umrunda değil bazı arkadaşlar terimle ismini felan zikretmeye kalkıyor aman ha allah çarpar terim olmasa galatasaray markası diye birşey olmazdı fenerin altında sürünüyor olurduk bunu unutmayın. bu şahsiyet galatasaray başkanlığı makamını meşgul etmese terim bununla oturup kahve bile içmez üzücü olan şudurki böyle neüdüğü belirsiz zatlar gelip koskoca dünya markası galatasayın başkanı olabiliyor ben faruk süren den beri bu makama yakışan futboldan futbol ekonomisinden anlayan bir başkan görmedim malesef biz hala bu adamdan ve yönetiminden vizyon bekliyoruz, transfer bekliyoruz galatasarayı temsil etmesini bekliyoruz bırakın arkadaşlar bu adamlar gitmeden yükselemeyiz geri gideriz transferi felan bırakın bunların gitmesi için birşeyler yapalım ve bizim için bulunmaz bir şans olan hocamızın arkasında duralım yoksa siyasi iktidar, TFF, kulupler birliği, ali koç, fikret orman ayağımızın kaymasını bekliyorlar bunlara fırsat vermeyelim
Dursun Özbek'i de kimse tanımıyordu , Ünal Aysal'ın arkadaşı aynı ekol falan diye kakaladılar.

Cengiz ise Özbek'in yangından mal kaçırırcasına çıkardığı seçim kararına yönetimi hazır olduğu için girip sırf başka hazır aday yok diye camia tarafından Özbek'i göndermek için oturtuldu.Başkanlık koltuğu büyük geldi cengize.

gün geçmiyorki forumda hızır-yunus tartışması yasanmasın

bu yolun sonu 10 gol atan forvetimiz var allahin izni ve ilahi adaletle sampiyon olacagız. Eren geri dön sevdiceğim

Gecen gun elde kalanlardan 1-2 kadro olusturalim diye rica etmistim , beyan etseniz bir kaciniz

asil yönetimi banlayin, cezalar arkasina saklanan bu uyutan yönetim derhal degismeli, bu yönetim 3 yil cekilmez, profesyonellikden bi haber, laf yetistirmek, taraftari gaza getirip celallendirip sonra geriye cekilmeler tek yaptiklari. hepimizin maglumuydu bu duruma gelecegimiz, ve basardilar, sasirtmadilar. hazir mayisa yaklasiyoruz degisim sart gibi görünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt