Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza parası yüzünden olabilir.

Çin'de kalmaya karar verebilir.

Ülkemi özledim kusura bakmayın diyebilir son anda.

Transfer gerçekleşir.

1/4 ihtimalle olumlu.
çinde kalacak olsa sözleşmesini uzatırdı diye düşünüyorum ama ülkesine dönmek isteyebilir.

schalke JOVETICI kiralayacakmis.. Sakat felan ama adam Barosun level up'u..

Hâlâ ezik ezik yorumlar. Aysal ne alaka yahu, her sıkışınca uzaktan yakından olayla alakası olmayan Aysal demenin manası nedir.

Terim ile Tudoru aynı kefeye koyan yok, ben Tudoru hiç bir zaman savunmadım. Olayı hâlâ anlamamışsın, ki buna da şaşırmıyorum okuduğunu kavarayamadığım bilinen bir durum sonuçta.

Terime laf atılınca nasıl da gözünüz dönüyor nasıl da kendinizden geçiyorsunuz şuurunuzu kaybediyorsunuz. Hiç birşey denmeyecek hep haklı her hareketi doğru.

Mesela Sarper bile bu konuda Terimin yanlış hareket ettiğini söylüyor.

sent via GSC

Valla Serdari da , Ereni de sevmedigimden kendinize kulup bulun denmesi hosuma gitti.

Bu adamlari hemen transfer sezonu baslangicinda net bicimde yollamasinda yamuk bir durum gormuyorum.

Iceride neler yasadiklarini bilmiyoruz hicbirimiz. Bu operasyonu Terim degilde baskasi yapsa soru isareti olur, ama GS ın sampiyonluklarinin 3 te birine sahip adam yollayinca vardir bir bildigi demek lazim. Bir de saklasaydilar bu durumu takimda kalirlardi. Ben bunu buyuk ihtimal yonetime ve serdar ile erene baska secenek birakmamak icin aciklama yaptigina inaniyorum.

Serdar ve eren arkasindan aglayacak halimiz yok.

Mayistaki kurul secimli olmaz kanaatindeyim , buyuk cogunluk yonetimden memnun

Daha dogrusu bu kadar kisa yonetsel surecten rahatsiz , surekli surekli bu kadar degisiklik istikrarsizlik yaratiyor

Ali de 17 inci , umut vermiyor gitsin , fiko da keza 2 sene sampiyonluk sonrasi coktuler , o da gitsin , buyukler bu kadar kotuyken 4 sezondur ipi gogusleyemeyen basaksehir baskani ve td si de gitsin

Boyle olmaz ki . Biraz zaman taninmali

Beinsport’ta Alan’dan vazgeçildi dediğine göre bunlar bu saatten sonra kimi alacaklar?
Bu Apo kendine pazardan don bile alamaz.

Mayistaki kurul secimli olmaz kanaatindeyim , buyuk cogunluk yonetimden memnun

Daha dogrusu bu kadar kisa yonetsel surecten rahatsiz , surekli surekli bu kadar degisiklik istikrarsizlik yaratiyor

Ali de 17 inci , umut vermiyor gitsin , fiko da keza 2 sene sampiyonluk sonrasi coktuler , o da gitsin , buyukler bu kadar kotuyken 4 sezondur ipi gogusleyemeyen basaksehir baskani ve td si de gitsin

Boyle olmaz ki . Biraz zaman taninmali
en azindan güven tazelensin, kartlar ortaya atilsin tek adaysa tek aday, baska adaylarada acik olunsun, bu hepimizin ortak sorunu, mevcut baskanda kaybederse üzülmez galatasaray icin sonu mutlu devam edecekse...

Ekli dosyalar

• C0E588D2-8386-4065-8502-D4BE9C714BA1.webp
    C0E588D2-8386-4065-8502-D4BE9C714BA1.webp
    37 KB · Görüntüleme: 97
ya alan için 3-4 gün daha sabredin,gelecek dedi işte çin basını.ayın 19unda sözleşmesi bitiyo zaten

yahu beinsport haberi uyduruk, ben yazdim abartmayin ayrica en son cümlede ekledim kendi MIZAHIM, okurken saadece üst tarafinami bakiyorsunuz anlamadim. moderatörler güzelim yaziyi sildiler zaten :tbr:

valla eğer bu transfer dönemindede başarısız olurlarsa 1 şubat saat 00.00 ,tibari ile çok ağır küfür ederim yönetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt