Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadigim yillardir besledigimiz tarik, aydin, vs kaliyor
ise yarayanlari hep gönderdik
stratejik düsünsek tamam ele bi kac milyon girdi amenna, peki ya kalan cöplerin kazandiklari, bu durumda 0da 0 elde var 0, dengelenmis oluyor bi kazanc göremiyorum. FFP disinda.

Sen baskalarina yap ama baskasi sana yapinca aglamaya basliyorsun, gecen seni mentionladigimda yine tepki gosteriyordun, peki su an senin yaptigin ney? Iki yuzluluk degil mi? Bende sana simdi desem ki, bir daha beni boyle salak salak seylerle ugrastirma, haksiz sayilmam, degil mi?

Arkadaşa yardımcı oldum ben senin hakkında kötü birşey yazmadım orada yazılanı görüyorsun sonuçta okuduğunu anlayabildiğini varsayarsam.

Ben yardımsever birisiyim bu yüzden de ismini hatırlamayan birisine yardım elini uzattım.

Hayır haksızsın.

sent via GSC

Arkadaşa yardımcı oldum ben senin hakkında kötü birşey yazmadım orada yazılanı görüyorsun sonuçta okuduğunu anlayabildiğini varsayarsam.

Ben yardımsever birisiyim bu yüzden de ismini hatırlamayan birisine yardım elini uzattım.

Hayır haksızsın.

sent via GSC
Bos yapma. Yardim eli uzatmismis, senin nasil biri oldugunu gayet iyi biliyorum. Neyse fazla uzatmayalim. Bir cok konuda yanildigini dile getiremeyen, "ben yanildim" veya "yanlis dusunmusum" gibi cumleler kurmaktan kacan, yanildigini dile getirince kuculdugunu dusunen biriyle fazla muhattap olmak istemem.

Bos yapma. Yardim eli uzatmismis, senin nasil biri oldugunu gayet iyi biliyorum. Neyse fazla uzatmayalim. Bir cok konuda yanildigini dile getiremeyen, "ben yanildim" veya "yanlis dusunmusum" gibi cumleler kurmaktan kacan, yanildigini dile getirince kuculdugunu dusunen biriyle fazla muhattap olmak istemem.
Git öte de zırla.

sent via GSC

Şunu anlayamayan adamlar burada kulübün ekonomisi ile ilgili ahkam kesiyorlar. Eline sağlık renkdaș.

Hedeflerinin ölçüsünde geri dönüşler alırsın yani. Risk almazsan bütçe dengesini korursun ama büyüyemezsin. Denge politikası kurarak hedeflerini büyütemezsin. Bak bir Şampiyonlar Ligi galibiyetine 2.7 m euro veriliyor. Beraberlik 1 m euroya yakın para yapıyor. En kötü 2 galibiyet 2 beraberlikle gruptan çıksan (Şampiyonlar ligi katılım bedelini de katarsak) toplam 30-32 m euro alıyorsun. Yatırım yaptığın oyuncuların değeri de artıyor. Yani sıkışırsan oyuncunu iyi fiyata da elden çıkarabilirsin. Bu planlama yapılmalı Galatasaray'da. Yoksa yalnızca şampiyonluk hedefi de camiaya artık yavan geliyor. Daha büyük mutluluklar yaşat ki ilgin alakan desteğin fazla olsun. Küçülürsen ilgi alaka destek de küçülür. Diyorum ya tamamen zihniyet meselesi. Galatasaray'ın misyonu ve vizyonu kulüp içindekilere maaş ödemekten fazlası.

Bizim çapsız yöneticiler daha da transfer yapmayı beceremezse en sonunda GSCimbom forumunda herkes birbirine girecek ...

beyler relaxxx.. hepimiz apo ve cengiz sagolsun bunalimdayiz, nefesimizi zamani geldiginde onlara küfürleri basmak icin saklayalim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt