Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb 5m atsın Serdar için o parayı Alanyaya verelim 3.5'a Merih'i alıp bize versinler

sayet fenerbahce 2.4 verdi ve reddettiysek serdar aziz bozuntusu gitmek istiyorsa bizim ona ödedigimiz 1 yillik ücreti fenere verip onlarda onu bize geri ödeyip 4.5 milyon euroya s.azizi alabilirler. serdar aziz mi verir yoksa menajeri mi verir bu parayi orasi bizi ilgilendirmez. ückagitci serdar, gel bakalim buraya desinler.

sayet fenerbahce 2.4 verdi ve reddettiysek serdar aziz bozuntusu gitmek istiyorsa bizim ona ödedigimiz 1 yillik ücreti fenere verip onu da bize geri ödeyip 4.5 milyon euroya s.azizi alabilirler. serdar aziz mi verir yoksa menajeri mi verir bu parayi orasi bizi ilgilendirmez. ückagitci serdar, gel bakalim buraya desinler.

bence serdarı a takımda tutup top toplatması lazım fatih hocanın

ya da Alanyaspor'a Ahmet+3.5m verelim Merih'i alıp bize versinler

En son ne zaman Fener ya da biz birimiz diğerine bonservis vererek futbolcu aldı ki?

Var mı hiç son 20 senede. En son Servet mi Tomas mı ne gelmişti sanırım bize Fener den.

Ama bonservis vermiş miydik hatırlayamadım

sent via GSC

Eger soyledikleri dogruysa sezon sonu Merih'e cokmemiz lazim. Bu piyasada Merih gibi genc ve potansiyeli olan bir stoper icin 3.5m bedava.

Şimdi Serdar ile yollarımızı ayırdık, Sene sonunda büyük ihtimalle Ozan da gidecek Ahmet zaten işe yaramaz herifin teki

Mecburen kadromuzda yerli stoper tutmamız gerekiyor Çağlar-Ö.Toprak ve Merih Demiral hariç hiçbir yerli stoperi takımda görmek istemem ben haydi birde Ertuğrul Ersoy diyelim

Şu adamlardan birisini kadromuza katmamız gerekiyor sene sonunda ...

Edit: Yarın uçak ineceği kesin değil, sadece rezerve var dendi son durum ne bilmiyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi Serdar ile yollarımızı ayırdık, Sene sonunda büyük ihtimalle Ozan da gidecek Ahmet zaten işe yaramaz herifin teki

Mecburen kadromuzda yerli stoper tutmamız gerekiyor Çağlar-Ö.Toprak ve Merih Demiral hariç hiçbir yerli stoperi takımda görmek istemem ben haydi birde Ertuğrul Ersoy diyelim

Şu adamlardan birisini kadromuza katmamız gerekiyor sene sonunda ...

Kaan Ayhan, Hüseyin Türkmen ve Eray Cömert de gayet iyi stoperler bence. Yalniz Trabzon kendi alt yapisindan cikan Hüseyin'i 5'ten asagiya vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt