Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı aciz bir yönetim var. Destek verdiğim günlere yazık. Umarım en kısa zamanda defolup gidersiniz.

Ortalik karışacak desene Çarşamba gunu,malum dinozorlarımızda pek sevmiyor Cengiz'i ve Apo'yu,hatta son zamanlarda tarftarla ortak noktada bulustuklari ender bir konu,diger taraftan Cengiz gittigi an bunlar Dursun u getirir
O degil levent abinin dedigi ucak yarin.. ama iptal mi degil mi bilmiyoruz bazi salaklardan dolayi

En son ne zaman Fener ya da biz birimiz diğerine bonservis vererek futbolcu aldı ki?

Var mı hiç son 20 senede. En son Servet mi Tomas mı ne gelmişti sanırım bize Fener den.

Ama bonservis vermiş miydik hatırlayamadım

sent via GSC

Fener Tomas'ı bırakmıştı diye hatırlıyorum. Kiralık alıp bonservisini almamış olabilirler.

Servet de Fener'den Sivas'a gitmişti. Oradan bize geldi.

Fener Tomas'ı bırakmıştı diye hatırlıyorum. Kiralık alıp bonservisini almamış olabilirler.

Servet de Fener'den Sivas'a gitmişti. Oradan bize geldi.
O zaman direk Fener den aldığımız oyuncu daha eskilere mi dayanıyor. Bi bakayım biraz sonra

sent via GSC

Yillardir Balotelliyi bekledim. Cok iyi hatirliyorum Euro 2012 Almanya-Italia macinda Balotelli tek basina Almanyayi bitirdi. O mactan sonra “Ulan Kekse bi gün Galatasaray formasi giysen deli cocuk” dedim o zamanlarda 50 Milyon euroluk piyasasi vardi....

Üzerinden Yillar gecti Balotelli hala manyak ama hala da potansiyal olarak cok ekstra ve World Class yetenege sahip, istersek cok cok rahat alabillirdik ama Terim ne kadar Deli de seviyorsa Balotelli dan cekiniyordur, hakli olarak. Bence bizde tutardi....Arenada bir iki gol atsin; Istanbulun krali olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt