Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Albayrak : Hozam Ümit kardeşimizi defansın cöbeğinde denedi bugün sorunu kendi içimizde çözdük Allah'ıma binlerce kez şüçürler olsun hozam bizi yaniltmadi ...İ love you Hozam..

Lannnnnnnn :asd::asd::asd::asd:

alan çinden gelip türkiyede 2 maç yapsın sudan çıkmış balıga döner

Alan-falcao-batshuayi-jovetic.. Bakın en baştan beri diyorum boşa umutlanmayın kimse gelmeyecek o burun kıvırdığınız demba ba bile gelmeyecek.. Bu herifler bakkaldan sakız alamaz.. Sövdüğümüz dursunun paraya kıyıp kurduğu kadronun ekmeğini yiyoruz hala..
Fatih hoca ne kadar sabreder bilmiyorum ben başkan olarak bir takımı 6 ay eren beyinsizsine muhtaç etsem tüm ceza risklerini göze alır transferin ilk günü indirirdim forveti.. Bu herifler hocanın ve taraftarın sabrını sınıyor.. Sene sonu tekme tokat indirilince anlarlar

İşin şakası bir yana önceden transfer için bir hazırlık olmadığı ortaya çıktı,sene sonunda cengiz mengiz kalmaz bence

Ben şahsen bu haftada birşey olacağını düşünmüyorum haftaya patır patır düşer

Galatasaray Düşmanlarının .........

Alanin yerine Ighalo daha mantikli.

Trezeguet 8-10 milyon euro arası

Emre Taşdemir

Onur kıvrak

İşte bu tarz haberlere inanın diğerlerine itibar etmeyin tam bizim yönetime uygun hamleler

Emre Taşdemir alındı, Garry'den gelen parayı Trezegeut'ye gömecekler. Linnes'in sözleşmesi uzatılmayıp, Selçuk'un da uzatılırsa tam Terim işi bir transfer dönemi geçirmiş oluruz. Aysal dönemindeki transferler bence Aysal işiydi. Kendi alıp getirdi adamları, Terim ve cahil cühela ekibinin yapacağı iş şu an yapılan iş çünkü.

Yasin Fenerbahçe'ye gitmek istememiş. Herkes Serdar gibi değil tabii.

Müthiş vizyoncu karı üstadı Ersun hocamın istediği isimlere bir bakın yalnız sadik serdar yasin ?

Acaba Levent Abi 'nin söylediği Nice uçağındaki yer Stevan Jovetić için ayrılmış olmasın ?

Ne yapıp edip takımdaki avrupalı oyuncu sayısını arttırmamız lazım.Takimda saf avrupalı sadece linnes var.O da takımın belki de en sağlam en az sakatlanan iş ahlaki en yüksek adamı ne hikmetse.Maalesef bizim takımımız afrika ve brezilya kökenli ve disiplin konusunda zayıf adamlardan oluşuyor.

96-2000 dönemi romanyalı oyuncular ağırlıklı

2002 lucescu döneminde perez,flerqeun gibi avrupalı oyuncular vardı.

2011-13"arasi dönemde ujfalusi,elmander,baros,riera,sneijder gibi avrupalı oyuncular vardı.

Tabii ki afrikalı,brezilyalı oyuncu da olsun ama bunlar bir takimda çoğunluk olduğunda olmuyor aşırı rahatlar.

Bence takım kimyası olustururken çoğunluk avrupalı ve 2-3 tane de güney amerikalı en iyi denge...

Emre Taşdemir alındı, Garry'den gelen parayı Trezegeut'ye gömecekler. Linnes'in sözleşmesi uzatılmayıp, Selçuk'un da uzatılırsa tam Terim işi bir transfer dönemi geçirmiş oluruz. Aysal dönemindeki transferler bence Aysal işiydi. Kendi alıp getirdi adamları, Terim ve cahil cühela ekibinin yapacağı iş şu an yapılan iş çünkü.
+1. Özellikle Mancini ve Prandelli dönemindeki transferler efsaneydi. Pek hatırlamıyorum isimlerini ama uruguaylı bi eleman falan vardı yeni messi.

Alan - Batshuayi - Mangala pakedi yapılıp 3 dalda şampiyon olacağımız bariz gözükmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt