Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagliari gibi bir takimin verdigi paraya bak, bizde ise uc buyukler her kurusun hesabini yapiyor

boca almadan haberi cikmisti kac kere ilgileniyoruz diye
delaney dembele nandez fln derken almayip arkasindan baktigimiz herifnernen muthis bir ekip kurulur gibi. ne dersin bu konuda yusuf

Cagliari gibi bir takimin verdigi paraya bak, bizde ise uc buyukler her kurusun hesabini yapiyor

Avrupada bonservislere daha cok para veriyorlar, bizde ise maaslar daha yuksek. O nedenle 3 buyuk ligde ki butun takimlar bizden daha cok parasi var oyuncu almaya. Ama ayni maaslari asla vermezler. Birde son yillarda avrupa ile bizim lig arasinda gelir farki cok acildi.

sezon sonu Garry'yi 15e satip Bamba'yi alip, bu sezon oynatip 20 mile satip Edmilson JR alsan sende belirli bir zaman sonra boyle yapabilirsin.
Boyle mantikli transferler yapmak bizde yasak. Bizimkiler daha cok nerede son kontratini yapmak isteyen oyuncu varsa milyonlari basip aliyorlar.

nasil ya? cagliari gibi vasat hic bir basarisi olmayan 21M bir oyuncuya verebiliyor.

Adamalar Barellayi +40 milyona satiyor. Nandezde iyi tutarsa sonra onuda o fiyata satarlar

mesela Evren Turhan isimli Fatih Terimin evladi var, ayrica Yonetimiin parali kalemidir.

cikmis, galatasaraydakiler calisiyor transfer uzerine diyor.

ulan at hirsizi 5 ay ne yapmis bu denyolar? neyi savunuyon la sen? utanmak yokmu

Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
mesela Evren Turhan isimli Fatih Terimin evladi var, ayrica Yonetimiin parali kalemidir.

cikmis, galatasaraydakiler calisiyor transfer uzerine diyor.

ulan at hirsizi 5 ay ne yapmis bu denyolar? neyi savunuyon la sen? utanmak yokmu

Bu 5 ayda albayrak uyuyordu ve Baskan makam ziyaretleri ile ugrasti.Simdi kapi kapi Menejerlere gidiyorlar, plzzzz give me 1 Forvet or 2 forvet diye dileniyorlar. Yonetim simdi 2 forvet alsa ne yazar, taraftari bunca zaman beklettiler, 2 forvet alip kendinilerini affetiremezler.

......................Muslera..........................
Mariano.. Kjaer.. Mangala.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Trezeguet
................................. Alan.......................
................. Balotelli...................................

Garry 8 ~ 7 Trezeguet
Maicon 5 ~ 6 Kjaer
Eren ~ Alan
Belhanda ~ Balotelli takas
Serdar ~ Mangala

gecen sezon ikinci yarida garry + gomis ile en önemli oyuncumuzdu. Hele sss'daki muazzam performansini hatirlatim sana
valla sezon sonu 5 maç iyi oynadı diye ilk yarıdaki rezil performansını unutacak değilim 4 milyon euro alan adamın
gelen her ortayı çizginin üstünde izleyip içeri aldığını çabuk unutmuşsun

boca almadan haberi cikmisti kac kere ilgileniyoruz diye
delaney dembele nandez fln derken almayip arkasindan baktigimiz herifnernen muthis bir ekip kurulur gibi. ne dersin bu konuda yusuf
Cyprien, Moussa Dembele, Delaney, firsat transferi olarak kacirdigimiz ve bizim bilmediginiz daha bir cok isim vardir hayri m8. Bunlari dusundukce yuzumde olusan ifade:

igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Ulan harbiden hayatimda basarili vizyonlu yonetim ,Unal aysaldan sonra gelecekmi acaba?

Cyprien, Moussa Dembele, Delaney, firsat transferi olarak kacirdigimiz ve bizim bilmediginiz daha bir cok isim vardir hayri m8. Bunlari dusundukce yuzumde olusan ifade:

igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Gece gece oldurseydin kardes, o isimleri alsaydik suan 50M euro ustune satardik

Avrupada bonservislere daha cok para veriyorlar, bizde ise maaslar daha yuksek. O nedenle 3 buyuk ligde ki butun takimlar bizden daha cok parasi var oyuncu almaya. Ama ayni maaslari asla vermezler. Birde son yillarda avrupa ile bizim lig arasinda gelir farki cok acildi.
Dogrudur. Avrupa'daki orta siralarda mucadele eden takimlarin transfer politikasini gorunce kiskanmiyor degilim. Italya ligindeki takimlar belcika ve polonya'dan ucuza genc oyuncu aliyorlar. Almanya ligindeki takimlar ise fransa ligue 1 ve ligue 2'ye yoneliyorlar.

Ben yillardir yonetim ve teknik heyetten boyle genc, potansiyeli olan ve dusuk maliyetli scout transferleri bekliyorum ama maalesef avrupa'daki orta siralarda mucadele eden takimlar gibi olamiyoruz. Gecen sene'yi dusun Tudor donemini. Bir tane genc oyuncu bile alamadilar, ne desek bos.

Dogrudur. Avrupa'daki orta siralarda mucadele eden takimlarin transfer politikasini gorunce kiskanmiyor degilim. Italya ligindeki takimlar belcika ve polonya'dan ucuza genc oyuncu aliyorlar. Almanya ligindeki takimlar ise fransa ligue 1 ve ligue 2'ye yoneliyorlar.

Ben yillardir yonetim ve teknik heyetten boyle genc, potansiyeli olan ve dusuk maliyetli scout transferleri bekliyorum ama maalesef avrupa'daki orta siralarda mucadele eden takimlar gibi olamiyoruz. Gecen sene'yi dusun Tudor donemini. Bir tane genc oyuncu bile alamadilar, ne desek bos.

Genc oyuncu almadilar belki ama tarihimizin en iyi al-satini gerceklestirdik: Badou Ndiaye (7.5m al - 16m sat)

bombalar patlasın artık. 2 forvet bir stoper ve bir kanat bekliyoruz. esasında devre arası bu kadar fazla transfer yapmak da hayırlı değil ama yapacak bir şey yok.

......................Muslera..........................
Mariano.. Kjaer.. Mangala.. Nagatomo
Feghouli.. Fernando.. Ndiaye.. Trezeguet
................................. Alan.......................
................. Balotelli...................................

Garry 8 ~ 7 Trezeguet
Maicon 5 ~ 6 Kjaer
Eren ~ Alan
Belhanda ~ Balotelli takas
Serdar ~ Mangala
İnsan her yeni doğum gününde geleceğe yönelik hayaller kurar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt