Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahıma şüçürler olsun bugün da transfer yapmayruk.

Fanatik 'e Göre Galatasaray'da Fatih Terim'in transfer listesi:

Simon Kjaer, Mangala, Emre Taşdemir, Trezeguet, Alan, Batshuayi

Fatih Terim bunları ister de yönetim alabilecek mi sorun başlı başına o kısım

Roofe'yi verirler de bize vermezler yakarlar stadı, Maupay'ı düşünsek??

Miranda gitmediği sürece İnter Mangalayı bitiremez o yüzden hızlıca bitirmek lazım

madem transfer yapamayacaklar, kadrolari kuralim o zaman:

----------Muslera
Linnes Maicon Ozan Nagatomo
------Fernando Ndiaye
--Feghouli Belhanda Onyekuru
------------Donk

Bence şam ba ba gelceğine bu gelsin.Karakterli oyuncu iş yapar.Ligide biliyor.Hem şikecileri kudurturuz
O kadar karakterli ki; bursa maçında bakti fenere gol atamıyor bari kendim atayım dedi ve kendi takımının filelerini havalandirarak feneri öne geçirdi.

İkisi de bizden uzak olsun.
Bizim copumuz bize yeter Milletin copunu istemiyoruz.

Bence gayet iyi oldu böyle. Bazi arkadaşların gözünü biranda Alan sevdasi boyamisti. Açıkçası ben bizim takima onu uygun gormuyordum stil ve 'kurtarici olma' bakimindan. Umarim baska kaliteli birini bulurlar. Oda bu yonetimle zor görünüyorda neyse.. Bir ümit..

Alan işi büyük beceriksizlikle yattı, Modeste olayına dönmesin ve taraftarın duyguları yatışsın diye Twitterda Alan'ı açıklayan hesaplar ifşa edilip aslında öyle bir ilgi yoktu'ya getirmeye çalışmışlardır bunlar. Yöneticiler ve teknik ekipten her platformda Alan ismi geçmesine rağmen bir açıklama yok çünkü.

alan gelir artık.kulübü 40 -50 milyon avro bütçe ayırmıs forvet için.sözleşmesi uzatıldıysa neden saklansın?,saçma.12 ocakta gelecek denmiş işte.bekleyin

Hala transfer bekliyorsunuz hergün yazacağım bu tarz postlar.. Bunlar bakkaldan sakız alamaz.. Yok Falcao yok alan yok batshuayi mangala miranda.. 2.yar defans maicon-ozan forvet eren boşa kadro yapmayın..
Cengiz yönetimi akıllı mantıklı hamle YAPAMAZ.. Yani sözleşmesi biten isimleri silin kafadan kariyerli veya potansiyeli kiralıkları da..
Ne zaman emre Taşdemir onur kıvrak vedat muriq görürseniz veya trezeguet 10 milyon euro diye haber okursanız onlara inanın işte Cengiz yönetiminin gerçeği budur..

Rodrigues satışından 7 milyon euro para kalıcak
En kötü 2 tane potansiyelli scout transferi yaparsın
Bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt