Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mugdat oynuyor forvette ne diyin ben size yönetim gibi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Muslera linnes ozan maicon Ömer belhanda ndiaye fernando feghouli onyekuru mugdat. Muhtemel Ankaragücü maçı kadrosu

Yemin ederim bizden sabirli taraftar da görmedim ciddiyim.. bu durumu baska bir kulüp su an yasasaydi var ya .. olay yeri yangin yeri hesabina dönüsürdü.. bizden ultrAslan dan cit yok.. sabir sabir sabir.. neyin kafasi bu ? .. kamp bitecek ilk mac baslayacak. Acik ortada ki beceremediler yine ! .. bu zaten net artik belli yani.. yeni mi görüsmelere basliyor bunlar.. forvet 1 haftadir sorun degil ki ? bilmedigimiz de bir olay degil.. yaziklar olsun yaziklar !

Tam şu an Dursun ile Cengiz yarışsa Dursun laneti fark atar.

batshuayi yetenekli ama kendine bakmayan biri galiba o yüzden ileri gitmek yerine yerinde sayıyor yada geri gidiyor yaşıda genç bu hal ne..
0x0-galatasarayda-batshuayi-harekati-1546891149693.webp

Dursun ve cengiz kanarya severler dernegi baskani bile olamaz. Albayrak desen cikarlari ugruna Galatasarayi 10 sn de satar.

Alan tamam stoper için mangala ile görüşülüyor rodriguez yerine de kısa süre içerisinde 1 transfer gerçekleşecek Ali Naci Küçük

Isin komik tarafi, bize 1 degil 2 santrafor lazim. Hatta 3 tane (Eren de giderse) ama yine fazla simarmayalim diye 2 diyorum. Bunlar daha 1 tanesini alamadilar.

rodrigues yerine kimi alcaz kısa sürede:d

Eren'i tekrar takıma alıp oynatacağını sanmıyorum hocanın.

Mutlaka bir forvet alacaklar da diyemiyorum, sezon başında son saniyeye kadar bekledik almadılar.

Alt yapıdan birini de forvet oynatmaz Terim.

%70 Sinan-Onyekuru-Muğdat
%25 yeni transfer forvet 1 adet
%5 yeni transfer forvet 2 adet

her gün geçtikçe Sinan-Onyekuru-Muğdat %70 %75 %80 %85 diye gidecek.

forvet alınmayacaksa stoper falan da almasınlar, bu sene şampiyon falan olamayız Bir sonraki sezonu şimdiden planlasınlar bari yapabiliyorlarsa.

rezalet yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt