Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'den haz etmeyen siyasiler hocayı istifaya zorlamak için Mustafa Cengiz ve Albayrak'a transfer yapma emri verdi olay bundan ibaret. MC ve AA'nın siyasileri kırma ihtimali sıfır.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.
--------
Hoca bu videoya kayıtsız kaldığı için 2 senedir siyasiler tarafından kuyusu kazılmak isteniyor. MC ve AA da bu oyunun bir parçası. Amaçları hocayı çıldırtıp istifa ettirmek. TFF başkanını neden yaladılar sizce? Takımı neden forvetsiz bıraktılar? Ahmet Çakar on Twitter
------
Burdaki herkesin az çok zekası var. Siz hiç dünya futbol tarihinde bir takımın sezona forvetsiz başladığına şahitlik ettiniz mi? Bu size rahmani geliyor mu? Rizespor bile istese 1 saatte forvet bulur. Belki kebapçı da oyunun bir parçasıydı amaç hocayı milli takımdan kovdurmaktı.
-------
Bi bakis acisi hersey geliyor insanlarin aklina
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yuhSana sadece acıyorumBu ftnın isine gelen bisey zaten hoca suan ıstıfa etmeye bahane arıyor. Ftcilerde kendını bu senaryo ıle avutabılir
@Emre Saylak3 saat once teskilat yoktu
birden bire yonetim hocanin kuyusunu kaziyor oldu
bir tweetle kafanizda ampul mu yaniyor anlamadim
ya da aradan gecen 3 saat icinde onemli bir esik mi atlatildi
garipsiniz hea
Fatih Terim'den haz etmeyen siyasiler hocayı istifaya zorlamak için Mustafa Cengiz ve Albayrak'a transfer yapma emri verdi olay bundan ibaret. MC ve AA'nın siyasileri kırma ihtimali sıfır.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.
--------
Hoca bu videoya kayıtsız kaldığı için 2 senedir siyasiler tarafından kuyusu kazılmak isteniyor. MC ve AA da bu oyunun bir parçası. Amaçları hocayı çıldırtıp istifa ettirmek. TFF başkanını neden yaladılar sizce? Takımı neden forvetsiz bıraktılar? Ahmet Çakar on Twitter
------
Burdaki herkesin az çok zekası var. Siz hiç dünya futbol tarihinde bir takımın sezona forvetsiz başladığına şahitlik ettiniz mi? Bu size rahmani geliyor mu? Rizespor bile istese 1 saatte forvet bulur. Belki kebapçı da oyunun bir parçasıydı amaç hocayı milli takımdan kovdurmaktı.
-------
Bi bakis acisi hersey geliyor insanlarin aklina
Siz kendınıze acıyın senaryo yazmaya baslamıssınız bizde keyifle ızlıyoruzSana sadece acıyorum
Paylasan hesap hocam twitterdaKatilmamak elde degil.
Büyük resmi gördügünüz icin sizi tebrik etmekte bir beis görmüyorum.
Paylasan hesap hocam twitterda
@Nameless1905
?Siz kendınıze acıyın senaryo yazmaya baslamıssınız bizde keyifle ızlıyoruz
Aga kimse gidip 3 milyon 5 milyon dök demiyor zaten. Kasımpaşanın 600bine bulduğu forvet ortada. Önemli olan eksik yerlerin minimum paralarla giderilmesiİyi de maliyeti düşük oluyor.O yüzden kolayca yapabiliyorlar. Stoper bizim de ihtiyacımız.Mirin gelseydi ortalık ana baba günü olmuştu