Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortaligi germeye calisiyor. Istanbul'dan telefon ile transfer gorusmesi yapilamaz mi?
Yapılamaz, çok iyi bağlantıların olması lazım o kadar samimi bir iletişim ağının olması için.

İnteri arıyorsun , telefonda kim var diyorlar.Sinyor Albayrak, o kim @Mahir Koç derler adama.

Bu ftnın isine gelen bisey zaten hoca suan ıstıfa etmeye bahane arıyor. Ftcilerde kendını bu senaryo ıle avutabılir
Buradaki en ezik insan olabilirsin. İpe sapa gelmez saçma yorumlar. Senin yerinde olsam aynaya bakamazdım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DwZlR8-W0AAQJtf.webp

Doğru mu yönetimden nefret eden bir sayfa paylaştı tanıyorum adamı

Leipzig macinda Block 40,41 olan arkadaslar benimle iletisime gecebilirler. Orada 90 dk. albayrak ve cengize küfür edip yönetim istifa demek bizim görevimizdir ! .. ne kadar aynki kafadan varsa o gün okadar daha iyi duyulur sesler. tamamen siyirdim.. belki 80. Galatasaray macim ama ilk defa beste yerine küfür ile maca gidecegim a.. !

Sözlükte mizuhara denen bir sığır var yanımda olsa beynini dağıtırdım.

forvet alinmamasi diye bisey olmaz alani bekliyolar iste o olmazsa en kotu dembabayi alirlar
garip teoriler turetmeyin

Nöbetten sıkılıp zaman geçirmek isteyen varsa buyrun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada ister inanın ister inanmayın rodop yönetimin adamı adamın tutmayan tek şeyi şuan için miranda ve luiz serdar-ozandan tut belhandaya kadar hepsini önceden bu adam verdi. Boş muhabbetlerle gelmeyin insanların karşısına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt