Adnan Korkut
Taçsız Kral
Sallıyorlar apo eminönünden bulup getirmiştirA Spor a gore yonetim arastirmalar sonucunda bir Suriyeli golcu bulmus Arabistanda.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sallıyorlar apo eminönünden bulup getirmiştirA Spor a gore yonetim arastirmalar sonucunda bir Suriyeli golcu bulmus Arabistanda.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böylece ülkede yaşayan bütün suriyeliler Galatasaray'lı olur....marketing....M.Cengiz yine büyük işler yapıyor
30 milyon olan taraftar popülasyonumuzu 35 milyon yapacak bir hamleböylece ülkede yaşayan bütün suriyeliler Galatasaray'lı olur....marketing....M.Cengiz yine büyük işler yapıyor
Uslubuna dıkkat etmıyeceksen benden alıntı yapma veletOlm sen sıkıntılı mısın? Adam kendi çıkıp demedi mi olmazsa olmazımız forvet ve stoperler diye? Üzerine de eklemedi mi kendisi beceriksiz yönetim alabilirsem bir kanat ve ortasaha diye?
Fatih Terim sana birşey yaptıysa küçükken filan söyle bilelim. Çözüm buluruz.
Sarımsak, soğan ve envai çeşit baharat mı kokutalım stadımızı kardeşim? Ter kokusu da cabası.30 milyon olan taraftar popülasyonumuzu 35 milyon yapacak bir hamle
01 dizisini çok izliyor bu belli ...
Kes gözü dönmüş çocuk. Yoksay de tatava yapma geç.Uslubuna dıkkat etmıyeceksen benden alıntı yapma velet