Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır özür dilerim kendisinden öyle 1 şey olursa
ama hiç sanmıyorum

İşte demek istediğim tam olarak bu. Bu tarz transferlerde aslında oyuncuyu değil oyuncunun gelecekteki halini transfer edersin. Aldığın riskin doğruluğunu veya yanlışlığını zaman gösterir. Diğer taraftan şu anki mali durumda transferlere bu paraların harcanıp harcanmaması bugünün gündemi olmamalı bence. Eğer transfer sezonu bittiğinde hala bir şeyler eksikse o zaman konuşulur protestolar yapılır vesaire.

Atletizm diyorsun ceviklik diyorsun da bu ozelliklere daha cok afrikali stoperler sahip, taraftar da afrikali stoperde oyun gorusu ve beyin olmadigi icin istemiyor. Brezilya'dan bu ozellik ile bir adam almak istesen kapiyi zaten 10 milyondan acarlar.

Scout ekibini sık sık elestiriyorduk, adamlar 100 yilda bir scout transferi yapti onu da hemen cop ilan ettiniz, scout ekibi oyuncunun maclarini gece gunduz izlemistir ve degerlendirmistir, bu zihniyet degismeli. Hele bi gelsin, oynasin, sonra bakariz.
3.5 aldığın adamın dişe dokunur bir tane özelliği say chedjou örneği var ki önümüzde ne oldu anasını ağlattı takımın
Bu adam iyi çıksın ben özür dileyecegim senden tersi çıkarsa

Galatasaray Düşmanlarının .........

İşte demek istediğim tam olarak bu. Bu tarz transferlerde aslında oyuncuyu değil oyuncunun gelecekteki halini transfer edersin. Aldığın riskin doğruluğunu veya yanlışlığını zaman gösterir. Diğer taraftan şu anki mali durumda transferlere bu paraların harcanıp harcanmaması bugünün gündemi olmamalı bence. Eğer transfer sezonu bittiğinde hala bir şeyler eksikse o zaman konuşulur protestolar yapılır vesaire.
ben fm profiline bakıp salladım aşırı kötü çünkü
fm'nin çok iyi olacak dediği oyuncuların patladığı olmuştur
ama çöp dediği oyuncuların iyi topçuya evrildiği görülmemiştir

DRANSFERRRRRRRRRRRRR

MARCAOOOOOOOOOOOOOOOO

LİSANSI OLSA YETERRRR

Bazı tiplerin hoca nefreti yüzünden yaptığı şaklabanlıklar artık komik hale geldi.Ne olursa olsun kulp bulmaya çalışacaklar.Düşürmeyin kendinizi bu kadar

Bazı tiplerin hoca nefreti yüzünden yaptığı şaklabanlıklar artık komik hale geldi.Ne olursa olsun kulp bulmaya çalışacaklar.Düşürmeyin kendinizi bu kadar
Aynen renktaş dikkatli olun bu adam hocanın verdigi listedemiymiş buna eminmiyiz bence yönetım kendı kendıne alıyor bunu.

3.5 aldığın adamın dişe dokunur bir tane özelliği say chedjou örneği var ki önümüzde ne oldu anasını ağlattı takımın
Bu adam iyi çıksın ben özür dileyecegim senden tersi çıkarsa

Galatasaray Düşmanlarının .........
Ozur dilemek ile ne alakasi var yaw. Sonuncu sirada bulunan bir takimin stoperi icin 3.5m fazla oldugunu soyledim zaten ama daha oyuncuyu canli izlemeden cop demek cok sacma. Bunu sadece Turk taraftarlari yapiyor zaten. Avrupa'da boyle bir bakis acisi yok. Fransa ikinci liginden gelseydi ozaman da fransa ikinci liginden stoper mi alinir diyenler olacakti. Gecin bu isleri Ercan.

Marcao - Alan - Batshuayi ha büyük operasyon gün yüzüne çıktı.

Maicon satılmıştır umarim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fena değil gibi umarım başarılı olur hızlı teknik baya kesici bi adama benziyor 3.5 çok ama neyse hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt