Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1b86fb9ad993d25beabd5f5b1d1dc30f.jpg

Yenge

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olayi cözdüm arkadaslar.. biz scout transferlerini yengelere bakarak yapiyoruz.. linnes hesabi ;) daha cok sayida örnek var bilirsiniz

tanımıyorum ama bence bu adam çöp.
evet scout transferi genç olmak zorunda degil, ucuz olmak zorunda da degil, populer bir oyuncu olmak zorunda da degil ama bunlardan en az biri olmak zorunda.
diyelim ki adam çok potansiyelli ama bizden başka kimse bu potansiyelin farkına varamadı, o zaman fiyatı düşük olur.
bizden başka keşfeden kulüp varsa diğer talipler nerede? kiminle yarışa girerek fiyatını 3.5 milyona çıkardık?
bu transferin bu fiyata yapılması tek şartta mümkün: bu adam çok potansiyelli ama bunu sadece biz ve chaves kulübü görebiliyor. bence bu çok çok düşük bir ihtimal.

Realite nereden geldiği değil konuyu saptırma ben lig sonuncusu diye birşey dedim mi
Porto Benfica nin gözü önünde dedim

Galatasaray Düşmanlarının .........
Nantes'in stoperi de Porto ve Benfica'nin gozu onundeydi, Nantes ucuza portekiz'den almis, kotu oyuncu mu simdi?

Nice Inter'e sattigi brezilyali sol bek Dalbert'i de portekiz'den aldi. Wolverhampton'da oynayan kanat oyuncusu Jota'yi de Atletico Madrid portekiz'den aldi.

Bu takimlar Fabinho ve Ederson'u brezilya'dan kesfetti. Daha oyuncu gelmeden cop ilan ettiniz bravo.

Garry Rodrigues 3.5'a alındı Paok'a bedava geldi 1 yıl oynadı sonuç, şampiyonlukta katkısı var iyi para gitti ? Paok'a gelene kadar max 600 bin euro vermişler, adam postacılık yapıyormuş bilmem kaç yaşna kadar. Fm'nin olumlu yönde yanıldığı topçulara bakmak istiyosan da çok uzağa gitme, Diagne fm18 profiline bakabilirsin.
garry'nin ne olduğu belliydi alınırken belki iyi topçu çıkar diye alınmadı
diagne'de zamanında juventus'a transfer olmuş 1 futbolcu
so
boş 1 yazı

Emrah Bayraktar: "Marcao, çok fazla bilinen bir oyuncu değil. Sol stoper oynuyor. 1.85 boyunda. Göze çarpan şöyle bir özelliği var. Portekiz liginde en fazla top çalan ve en fazla pas arası yapan oyunculardan biri. Çabuk ve sert oynama yapısı var."(Tivibu Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt