Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
olayi cözdüm arkadaslar.. biz scout transferlerini yengelere bakarak yapiyoruz.. linnes hesabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he heTakımın yedıgı gollere baktım bu eleman hatalı hep
Hg M.OcakYav he he
Nantes'in stoperi de Porto ve Benfica'nin gozu onundeydi, Nantes ucuza portekiz'den almis, kotu oyuncu mu simdi?Realite nereden geldiği değil konuyu saptırma ben lig sonuncusu diye birşey dedim mi
Porto Benfica nin gözü önünde dedim
Galatasaray Düşmanlarının .........
Onu hocadan iyi bilemeyiz.ama marcao as stoper için alınmadı.orasi kesin.mangala için kiralık ücreti istenmiyor dediler2 sol stoper gelmez heralde hele bu çocuk için 3,5 verdiysek diğer stoper için ne kadar ayırıcaz ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
garry'nin ne olduğu belliydi alınırken belki iyi topçu çıkar diye alınmadıGarry Rodrigues 3.5'a alındı Paok'a bedava geldi 1 yıl oynadı sonuç, şampiyonlukta katkısı var iyi para gitti ? Paok'a gelene kadar max 600 bin euro vermişler, adam postacılık yapıyormuş bilmem kaç yaşna kadar. Fm'nin olumlu yönde yanıldığı topçulara bakmak istiyosan da çok uzağa gitme, Diagne fm18 profiline bakabilirsin.
Onu hocadan iyi bilemeyiz.ama marcao as stoper için alınmadı.orasi kesin.mangala için kiralık ücreti istenmiyor dediler
Adama şimdiye kadar hic bonservis bedeli ödenmemıs denıyor
Besiktas mantikli hamleler yapiyor