Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garry'nin ne olduğu belliydi alınırken belki iyi topçu çıkar diye alınmadı
diagne'de zamanında juventus'a transfer olmuş 1 futbolcu
so
boş 1 yazı
Garry buraya direkt Elche'den gelseydi sallardın, ya adam Yunanistan liginde 3 gol 5 assistle geldi, ne olduğu belliymiş. Elche'de 2-3 golü var Bulgaristan'da oynamış kariyeri vasattı. Diagne zamanında Juve'ye gitmiş olsa da Çin'de tutunamamış bir oyuncu.

Marcao ozeti

dany gıbı dengesiz danyden uzun

salih dursun gıbı pozisyon bilgisi olan

varane potansiyelli genc

Alan
Marçao
Mariano
Maicon
Fernando

kanat oyuncusu da brezilyalı olursa, çete tamamlanmış olur

Milan, Hakan Çalhanoğlu İçin Gelen Teklifi Reddetti
İtalyan ekibi Milan, RB Liepzig'in Hakan Çalhanoğlu için yaptığı 15 milyon euroluk teklifi reddetti.

çöp oldugu kesin gibi ama ben sevdim. sempatik cocuk. gelsin.

Forvet'ler bedava olacak gibi duruyor Alan+Ba ya da kiralık biri bu yüzden elimizde önemli bonservis parası kalıyor,yaza ffp sıfırlanacağı için orta saha ve kanat oyuncuları da almalıyız gerekirse alıp kulübünde kiralık bırak sezon sonuna kadar o para hiç olmasın mesela Zurkowski

Kendimizi kandirmayalim, hakan iyi topcu, son 1-2 yılını kotu gecirmis olabilir. Onun gibi duran top kullanan bırak galatasarayı ligde yok

16 maçta 23 gol yemis Chaves yani aşırı gol yememişler

Garry buraya direkt Elche'den gelseydi sallardın, ya adam Yunanistan liginde 3 gol 5 assistle geldi, ne olduğu belliymiş. Elche'de 2-3 golü var Bulgaristan'da oynamış kariyeri vasattı. Diagne zamanında Juve'ye gitmiş olsa da Çin'de tutunamamış bir oyuncu.
sallamazdım, garry scout transferi olarak gelmedi, tudor getirdi bizzati

İyi scout transferi candır,kurtuluşumuzdur lakin Galatasarayda iyi scout yok hele şaş ve davala izlediyse bu stoperi işimiz şansa kalır.

Adam Hakan Baltanin yasli versiyonu gibi sol beklik yapabiliyormudur?

Ömeri oynatip sol köseye otobana cevirme yerine, alman milli takimi gibi zaminda stoper sol nek oynatmak mantikli olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt