Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcaonun en fazla top çalan,en fazla pas arası yapan oyuncu oldugu videodan bile belli.begendim,hoşgelmiş.22 yasında daha.

dış basında Marcano,Mangala gibi iddialar var bariz 1 stoper daha alınacak diye düşünüyorum....

Ben şeye dikkat ettim her rakibimiz Türk oyunculara yönlendirdiler seneye biz ayvayı yedik adamlar topladı herkesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bipspor haberlerini doğru kabul edersek Marcao-Alan-Taşdemir bitti Mangala bitmek üzere

rodrigesin yerine anlastıgımız oyuncu da genc o zaman.kısa sürede bitirecekmişiz kim lan o

Son düzenleme:
Ha şöyle olsa daha iyi olurdu Maicon / Serdar ile kesin olarak yollarımızı ayırırız sonra Marcão gelir
Chavesli menajerleri tebrık edıyorum beles aldıgın topcuyu 6 ay sonra 3.5 a satıyorsun.
Yahu ne saçmalıyorsun sen ? yok daha önce bonservis verilmemiş yok beles aldıgın adamı 3.5 'a satıyorsun

Leicester Mahrez 'i 0.5 mil.€ bonservis ile Fransa 2. liginden almıştı
Vardy Leicester 'a gelmeden önce kariyerinde inanılmaz bonservisler ile mi transfer oldu?
Ndidi 'yi Genk 180 bin € ile aldı 2 sene içinde zirve yaptırıp 18 mil.€ bonservis ile sattı
David Luiz Benfica 'ya hangi takımdan ne kadar bonservis ile geldi biliyor musun ?

Ne yani şimdi bu adını sanını bilmediğimiz adama daha önce bir takım muazzam bonservis ödemiş olsaydı çok mükemmel bir futbolcu olduğunu mu anlayacaktık ?

sallamazdım, garry scout transferi olarak gelmedi, tudor getirdi bizzati
Tabii canım, belli oluyor. Derdin ki adam 21 yaşına kadar postacılık yapmış, La liga'da küme düşme hattında oynayan takımda 2 gol atmış, Bulgaristan'da oynamış, alt liglerde sürünmüş adam alıyosunuz, şu ana kadar 1 m bile bonservis verilmemiş vs vs cart curt eleştirirdin şu an Marcao'ya yaptığın gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt