abican nerdesin sen ya :dEmre çöpbaba 2
O da sağlam oynadı fatöcülere, şimdi camış gibi yatıyor. Bu salakta gelip Amrabat kadar katkı verip yan gelip yatacaktır.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abican nerdesin sen ya :dEmre çöpbaba 2
O da sağlam oynadı fatöcülere, şimdi camış gibi yatıyor. Bu salakta gelip Amrabat kadar katkı verip yan gelip yatacaktır.
Direk Sinan gümüş demesek Kasımpaşa belki 3 e bırakırdı.Sinan işin içine girince 6 olmuştur.@elmonumental83: Kasımpaşa sezon başında 4,5 milyon euro istediği Trezeguet için şimdi 6 milyon euro istiyor. Galatasaray, Sinan Gümüş+para diyor.
Trezeguet ise 'Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek tek takım Galatasaray, bırakın gideyim' diyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buralardayım sergencim beni görmemen üzdü.abican nerdesin sen ya :d
bi tek mariano haberi verdi bize hayırlı olarakyok o iyi
aysal dedemin photosu olmayınca avatarında tanıyamadımBuralardayım sergencim beni görmemen üzdü.
Trezegeye bak damardan girmiş. Ama bunlar nasıl paralar bizi aşar@elmonumental83: Kasımpaşa sezon başında 4,5 milyon euro istediği Trezeguet için şimdi 6 milyon euro istiyor. Galatasaray, Sinan Gümüş+para diyor.
Trezeguet ise 'Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek tek takım Galatasaray, bırakın gideyim' diyor.
Trezeguet bize gelmek istiyor ama temmuz ayında Beinsports havaalanında röportaj yapmıştı, inşallah Galatasaray'a transferim gerçekleşir diyordu.pek inandirici gelmedi
Basiretsiz yönetim siteyi düzelticez ayağına Aysalcılara darbe yaptı.aysal dedemin photosu olmayınca avatarında tanıyamadım
vah yenı transferımızden haberın yok sanırım umarım yokturBuralardayım sergencim beni görmemen üzdü.
@elmonumental83: Kasımpaşa sezon başında 4,5 milyon euro istediği Trezeguet için şimdi 6 milyon euro istiyor. Galatasaray, Sinan Gümüş+para diyor.
Var var da bilgim olmayan adamlar hakkında yorum yapmak istemiyorum. Benim derdim Anadolu çöpleriyle.vah yenı transferımızden haberın yok sanırım umarım yoktur
bi tek mariano haberi verdi bize hayırlı olarak
Serdar taş gibi stoper nesini beğenmiyonuz, yerine iyi bir stoper lazım. Eren vasat ama 10 gol atmış, yerine forvet lazım, gary yerine adam lazım zaten iki transfer şarttı yani şimdi 5 transfer gerekiyor.Sen eren ve serdari adamdan sayiyorsan eger diyecek birsey yok.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi